آنچه در این مقاله میخوانید
بسیاری از دانشآموزان بعد از قبولی در کنکور و ورود به دانشگاه، به فکر کار دانشجویی و کسب درآمد میافتند. در مقالهای تحت عنوان معرفی انواع مشاغل دانشجویی، به برخی از کارهای پاره وقت و تمام وقت دانشجویی و همچنین یکی از پردرآمدترینِ این مشاغل، یعنی تدریس خصوصی اشاره کردیم و مزایای آن را مورد بررسی قرار دادیم.
از بین علاقمندان به کار دانشجویی، آنهایی که رتبههای بسیار قابل توجهی را کسب کردهاند و در رشتهها یا دانشگاههای درجه اول کشور قبول شدهاند، معمولا مشاوره کنکور را جزو اولین گزینههای خود برای کسب درآمد در نظر میگیرند. اما برای شروع این حرفه، سوالاتی پیش روی این عزیزان قرار میگیرد که لازم است پاسخ آنها را بدانند.
از آن جا که مشغول مطالعه این مقاله هستید، احتمالا شما هم جزو آن دسته از عزیزانی قرار دارید که میخواهند فعالیت خود را در زمینه مشاوره کنکور آغاز کنند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در این مقاله در این مقاله از مجله اساتید استادبانک (بزرگترین پلتفرم آموزش خصوصی در کشور) به یکی از مهمترین سؤالات علاقمندان به حرفۀ مشاوره تحصیلی کنکور، یعنی “چگونه مشاور کنکور شویم”، پاسخ دهیم. کافیست تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا پاسخ سؤالات خود را در این زمینه دریافت کنید.
مشاور کنکور کیست؟
اگر بخواهیم پاسخ این سوال را به طور بسیار خلاصه بیان کنیم، مشاور کنکور، فردی است که در طی دوران آمادگی و مطالعه برای شرکت در کنکور سراسری، با دانشآموز و والدین او همراهی میکند، راهنماییهای لازم برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد نظر و کسب رتبه هر چه بهتر را به آنها ارائه میدهد.
این مشاوره و راهنماییها در زمینههای مختلفی مانند نحوه مطالعه دروس، برنامه ریزی درسی، آموزش روشهای تست زنی، مدیریت استرس، مدیریت زمان در کنکور، انتخاب رشته، مشاوره به والدین و غیره ارائه میشوند که در بخش وظایف مشاور کنکور خوب به طور کامل به آنها خواهیم پرداخت.
چه کسانی میتوانند مشاور کنکور شوند؟
در رابطه با شروع مشاوره کنکور، نیازی به کسب مدرک رسمی و یا تحصیل در رشته خاصی وجود ندارد. معمولا افرادی که سوابق درخشانی در زمینۀ کنکور دارند و موفق به کسب رتبههای عالی شدهاند و در رشتهها و دانشگاههای پرمتقاضیتر کشور قبول شدهاند، میتوانند خدمات خود را به عنوان مشاور کنکور به دانشآموزان کنکوری و خانوادههای آنها ارائه دهند.
همچنین بسیاری از معلمان مدرسه و معلمان خصوصی که تجربه سالها تدریس و ارتباط با دانشآموزان را در کارنامه خود را دارند، میتوانند به عنوان مشاور کنکور نیز فعالیت کنند.
برای مثال یک معلم خصوصی زبان خوب که البته دانش کافی در زمینۀ کنکور و مشاوره را نیز دارد، میتواند در رابطه با نحوه خواندن درس زبان کنکور برای رشتههای مختلف، به علاقمندان شرکت در کنکور نیز خدمات مشاوره ارائه دهد.
وظایف مشاور کنکور خوب چیست؟
قبل از اینکه پاسخ این سوال را که چگونه مشاور کنکور شویم، دریافت کنید، لازم است با ویژگیهای یک مشاور کنکور خوب آشنا باشید. در این بخش از مقاله، به بررسی مهمترین ویژگیهای مشاور کنکور خوب میپردازیم و در هر مورد توضیحاتی را ارائه میکنیم.
۱. مشاور کنکور خوب باید مسیر موفقیت در کنکور را به بهترین شکل طی کرده باشد.
به عنوان یک مشاور کنکور خوب لازم است که ابتدا خودتان مسیر موفقیت در کنکور سراسری را آن هم به بهترین شکل یعنی با کسب یک رتبه عالی قابل دفاع، و یا قبولی در یکی از رشتههای پرمتقاضی یا دانشگاههای درجه اول کشور کسب کرده باشید تا بتوانید با اعتماد به نفس در زمینه مشاوره کنکور قدم بردارید، تجربیات واقعی خود را در اختیار داوطلب قرار دهید و اعتماد شاگردتان را هم جلب کنید.
بسیاری از افرادی که در حوزه مشاوره کنکور فعالیت میکنند خودشان سابقه قابل قبولی در دوران تحصیل و کنکور ندارند به همین دلیل به احتمال زیاد نمیتوانند مشاورههای کاربردی را به داوطلبان کنکور ارائه دهند و راهنماییهای آنها تنها در حد جملات انگیزشی باقی میماند.
به همین دلیل اگر شما جزو افرادی باشید که حداقل یک بار در دوران کارشناسی این مسیر را با کسب یک موفقیت چشمگیر طی کردهاید و البته از سایر ویژگیهای لازم برای مشاور کنکور هم برخوردار هستید، به احتمال زیاد موفقیتهای بزرگی را در این زمینه کسب خواهید کرد.
۲. یک مشاور کنکور موفق، باید اصول برنامهریزی درسی را به شاگرد کنکوری خود آموزش دهد.
بدون شک با توجه به رقابتی بودن آزمون کنکور، همۀ داوطلبان برای دستیابی به هدف مورد نظر خود باید یک برنامهریزی درسی منسجم، هدفمند و شخصیسازی شده داشته باشد. حجم مطالب درسی و سطح رقابت در این آزمون آنقدر زیاد است که بدون داشتن یک برنامه درسی دقیق و کاربردی، نمیتوان همه آن مباحث و منابع را پوشش داد.
به همین دلیل اولین وظیفۀ مشاور کنکور این است که راه روش برنامه ریزی درسی و مطالعه درست برای کنکور را به شاگرد خود آموزش دهد. برای این منظور باید بتوانید با همراهی خود دانشآموز یک برنامه مطالعاتی برای او طراحی کنید که در وهله اول، قابلیت رساندن شاگرد به هدف مورد نظرش را داشته باشد.
در کنار این موضوع، توجه داشته باشید که این برنامه باید از ویژگیهای زیر برخوردار باشد:
- برای دانشآموز مشخص کند که در هر روز از هفته چه درسهایی را با چه مدت زمانی مطالعه کند
- برنامه تست زنی او را به طور دقیق مشخص نماید
- منعطف باشد
- در این برنامه زمانهایی را برای مرور یا جبران عقب ماندگیها در نظر گرفته شده باشد
- روی چه درسهایی بیشتر وقت بگذارد و چه درسهایی کمتر
- زمان استراحت بین مطالعه هر درس چه مقدار باشد
- متناسب با ویژگیهای شخصیتی و توانمندیهای دانشآموز باشد
- متناسب با آزمونهای آزمایشی دانشآموز باشد
- ایدهآلگرایانه نباشد و قابلیت اجرا داشته باشد
- مکتوب باشد
- قابلیت ارزیابی و بررسی داشته باشد
با مطالعه مقالات بخش برنامه ریزی درسی کنکور ۱۴۰۲ در مجله استادبانک، میتوانید اطلاعات بسیار کاربردی و مفیدی را در رابطه با این موضوعات کسب کنید و آنها را در اختیار شاگردان کنکوری خود قرار دهید.
۳. مشاور کنکور حرفهای باید بتواند به انواع سوالات دانشآموزان در زمینههای مرتبط با کنکور پاسخ دهد.
برخی از دانشآموزان تنها چند ماه مانده به کنکور، مطالعات خود را شروع میکنند. اولین سوالی که برای این گروه از کنکوریها مطرح میشود این است که چگونه میتوانم از فرصت باقیمانده تا کنکور نهایت استفاده را ببرم؟
یا برخی دیگر از دانشآموزان با توجه به توانمندیهای خود، هدفشان را به طور دقیق مشخص کردهاند و قصد دارند در یک رشته و یک دانشگاه خاص قبول شوند. بنابراین مشاور کنکور خوب باید بتواند اطلاعات لازم در رابطه با رتبه مورد نیاز برای قبولی در این رشته و درصدهای لازم در هر درس برای کسب چنین رتبهای را در اختیار شاگرد قرار دهد.
لیستی از سوالات احتمالی متقاضیان شرکت در کنکور سراسری عبارتند از:
- چگونه انگیزه خود را تا پایان دوره مطالعه برای کنکور حفظ کنم؟
- آیا میتوانم برای تمرکز روی برخی دروس مهم، یک درس خاص را از برنامه مطالعاتی خود حذف کنم؟
- نحوه مطالعه درسهای مفهومی و حفظی چگونه است؟
- میزان تفریح و استراحت من در دوران مطالعه کنکور باید چقدر باشد؟
- چطور ساعات مطالعه خود را افزایش دهم؟
- در دوران جمع بندی یا تعطیلات عید نوروز چطور مطالعه کنم؟
- روشهای خلاصه نویسی دروس چیست؟
- چطور تمرکز خود را برای مطالعه افزایش دهم؟
- مطالعه در خانه بهتر است یا در کتابخانه؟
- تغذیه من دوران مطالعه برای کنکور باید چگونه باشد؟
- نحوه مطالعه برای کنکور در فصل امتحانات باید به چه صورتی باشد؟
- در سال دوازدهم بیشتر روی بهبود معدل تمرکز کنم یا تست زنی؟
- چطور رتبه احتمالی خود را در کنکور تخمین بزنم؟
- در انتخاب رشته به چه نکاتی توجه کنم؟
۴. بهترین منابع درسی، کتابهای کمک آموزشی، آزمونهای آزمایشی و اساتید کنکور را به داوطلب معرفی کند
بدون شک آشنایی کامل با تمام کتابهای کمک آموزشی کنکور، کاربردها، آخرین تغییرات و نقاط ضعف و قوت هر یک، شناخت آزمونهای آزمایشی استاندارد و معتبر و مزایا و معایب هر یک از آنها، آشنایی با مباحث مهمتر یا کماهمیتتر هر کتاب، شناخت بهترین آموزشگاههای کنکور یا مدرسهای کنکور در دروس مربوطه، جزو مهمترین وظایف مشاور کنکور و البته برگ برندۀ او محسوب میشود.
همۀ این موارد ناشی از عدم تسلط مشاور درسی روی موضوعات تخصصی این حوزه است که در نهایت منجر به ارائۀ راهنماییهای اشتباه، گمراه شدن شاگرد و عدم کسب نتایج موفقیتآمیز خواهد شد.
۵. از تکنیکهای مطالعه برای کنکور و تست زنی آگاه باشد
اگرچه که درس خواندن به صورت مفهومی بسیار ارزشمندتر از مطالعه نکات تستی و کنکوری است و داوطلبان کنکور باید قبل از هر چیز دروس خود را به صورت مفهومی یاد بگیرند، اما به هر حال باید این واقعیت را پذیرفت که کنکور یک رقابت تستی است. بنابراین اگر شاگرد کنکوری شما تمام دروس را به صورت مفهومی یاد گرفته باشد اما با مهارتهای تست زنی و مطالعه برای یک آزمون تستی آشنا نباشد، ممکن است فرصتهای زیادی را در جلسۀ کنکور از دست بدهد.
علاوه بر این، دانشآموزان کنکوری به صورت جسته و گریخته در رابطه با تکنیکهای تست زنی از شما سوال خواهند پرسید. به همین دلیل حتی اگر با روشهای تستی برای کنکور هم موافق نیستید، باید بتوانید پاسخ قانع کنندهای در رابطه با این روشها و مزایا و معایب هر کدام، به شاگرد خود ارائه دهید.
با مطالعه مقالات بخش روش مطالعه کنکوری در مجله استادبانک، با روشهای مطالعه رشتههای مختلف و برخی فنون تست زنی آشنا خواهید شد.
۶. مسئولیت پذیر باشد و روند پیشرفت دانش آموز را به صورت مستمر و تا انتهای کار پیگیری کند
برخی مشاوران کنکور، در ابتدای کار و با هدف جذب مشاورهگیرنده، وعدههایی را در رابطه با قبولی داوطلب در رشته یا رتبه خاصی به او میدهند اما در میانۀ راه نه تنها پیگیری و پشتیبانیهای خود را کمتر میکنند، بلکه دانشآموز را در زمانی که شاید بسیار دیر شده باشد با واقعیتهایی در رابطه با رتبه احتمالی او در کنکور آشنا میکنند.
این موضوع باعث افزایش استرس و ناامیدی داوطلب شده و ممکن است علاوه بر عدم کسب نتیجۀ مورد نظر، مشکلات روحی بسیاری را برای او ایجاد کند.
بنابراین به جای دادن وعدههای غیرقابل تحقق و یا یک شروع طوفانی، تلاش کنید تا شاگرد کنکوری خود را به صورت آهسته و پیوسته در مسیر مطالعه و برنامه ریزی درسی قرار دهید و با ارائۀ راهنماییهای منطقی و تخمینهای قابل دسترس شاگرد، به او در کسب بهترین نتیجه ممکن توسط او کمک کنید و تا اتمام همه مراحل کنکور سراسری و پایان انتخاب رشته، همراه داوطلب بمانید.
۷. اطلاعات کافی در مورد رشته های دانشگاهی و دانشگاه های مختلف داشته باشد
همان طور که در قسمت قبل گفتیم با اتمام آزمون سراسری وظیفۀ مشاور کنکور نیز به پایان نمیرسد.
یک مشاور کنکور حرفه ای و دلسوز باید تا آخرین لحظه، یعنی تا زمان پایان انتخاب رشته داوطلب، همراه او بماند و مشاورههای لازم در رابطه با نحوه انتخاب رشته و انتخاب دانشگاه، مراحل انتخاب رشته کنکور سراسری، باید و نبایدهای انتخاب رشته را در اختیار داوطلب قرار دهد.
۸. با موضوعات روانشناسی مورد نیاز کنکوریها آشنا باشد
شرایط آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان، بسیار متفاوت از سایر آزمونها است. چرا که این آزمون در زندگی آینده آنها تاثیر غیرقابل انکاری دارد. به همین دلیل و به سبب رقابتی بودن ماهیت کنکور در کشور ما، دانشآموزان شرایط روحی خاصی را به خصوص در سال دوازدهم تجربه میکنند.
بنابراین مطالعه شبانه روزی دروس و آشنایی با شیوههای تست زنی و منابع مطالعاتی، برای موفقیت در کنکور کافی نیست.
مراحل استخدام مشاور کنکور چیست؟
برای پاسخ به این سوال که چگونه مشاور کنکور شویم، ابتدا مراحل مشاور کنکور شدن را به صورت تیتروار برای شما بیان میکنیم، سپس توضیحات لازم را در هر مورد ارائه میدهیم.
- انتخاب حوزه تخصصی خود به عنوان مشاور کنکور
- کسب مهارت های مورد نیاز در کنار اطلاعات درسی
- تهیه رزومه جذاب و جامع از توانمندیها و تجربیات
- شناسایی مراکز ارائه دهنده خدمات کنکور به داوطلبان
- ارسال رزومه به این مراکز و ثبت درخواست فعالیت به عنوان مشاور کنکور
۱. انتخاب حوزه تخصصی خود به عنوان مشاور کنکور
به عنوان یک مشاور کنکور خوب لازم است تنها در حوزههایی فعالیت کنید که روی آن تسلط و تجربه کافی دارید و میتوانید اطلاعات دقیق و قابل استنادی را به داوطلب کنکوری خود ارائه کنید.
برای مثال اگر شما در رشته ریاضی فیزیک تحصیل و در کنکور سراسری این رشته رتبه خوبی کسب کردهاید، بهتر است تنها به دانشآموزان رشته ریاضی مشاوره کنکور بدهید. یا نهایتا اگر میخواهید از رشتههای دیگر نیز داوطلب کنکور جذب کنید، تنها در رابطه با دروس عمومی و دروس مرتبط با ریاضی به آنها مشاوره دهید نه دروسی که تا هیچ تجربه و اطلاعاتی در مورد آن ندارید.
۲. کسب مهارت های مورد نیاز در کنار اطلاعات درسی
به عنوان یکی از بهترین مشاوران کنکور در طی همراهی با داوطلب، به مهارتهایی نیاز خواهید دارید که تنها با کسب رتبۀ عالی در کنکور سراسری به دست نمیآید.
برای مثال شاگرد کنکوری شما علاوه بر اطلاعات لازم در رابطه با نحوۀ درس خواندن و برنامهریزی درسی، به حمایتهای روحی شما و نکات مشاوره ای انگیزشی نیز بسیار نیاز خواهد داشت. بنابراین برای موفقیت در حوزه مشاوره کنکور لازم است که اطلاعات کافی نیز در این زمینهها داشته باشید.
با مطالعه دقیق بخش قبل تحت عنوان ویژگیهای مشاور کنکور خوب، با این وظایف و مهارتها به طور کامل آشنا خواهید شد.
۳. تهیه رزومه جذاب و جامع از توانمندیها و تجربیات
پس از اینکه مهارتهای ضروری برای ارائه مشاوره کنکور را کسب کردید، اگر خودتان را آماده ورود به این حرفه میدانید، در وهلۀ اول باید یک رزومۀ جذاب از دستاوردها، تجربیات و مهارتهای مرتبط خود تهیه کنید. یک رزومۀ کامل و البته صادقانه، احتمال انتخاب شما را توسط مسئولان استخدام مشاور کنکور و یا داوطلبان کنکور و خانوادههای آنها بالا خواهد برد.
تمامی نکاتی را که به عنوان نقطه قوت خود میدانید و با موضوع مشاوره کنکور سراسری مرتبط هستند، در رزومه ذکر کنید. برای مثال:
- دستاوردهای دوران تحصیل خود
- کسب رتبۀ عالی در کنکور سراسری
- سوابق کاری در زمینه مشاوره کنکور
- سوابق تدریس در حوزه کنکور
- دورههای گذرانده شده توسط شما
- دورههای برگزار شده توسط شما
- دستاوردهای خاص مانند قبولی شاگردان کنکوری شما در دانشگاههای برتر و غیره
علاوه بر کامل و جامع بودن رزومه و رعایت صداقت، توجه به نکات ویرایشی، نگارشی و ظاهر مناسب رزومه را نیز فراموش نکنید.
۴. شناسایی مراکز ارائه دهنده خدمات کنکور به داوطلبان و ارسال رزومه به آنها
بعد از طی سه مرحلۀ قبل، برای ورود به حرفۀ مشاورۀ تحصیلی، نوبت به شناسایی مراکز ارائهدهندۀ خدمات مشاورۀ تحصیلی میرسد.
البته شما میتوانید پس از تهیه رزومه، به جای مراجعه و همکاری با مراکز مشاوره تحصیلی، به صورت شخصی به روشهای مختلف، به صورت مستقیم و بی واسطه، اقدام به ارائۀ خدمات مشاورۀ کنکور خود به دانشآموزان و خانوادهها میکنند.
اما مشکلی که در این روش وجود دارد این است که مشاور کنکور در سالهای اولیۀ فعالیت خود همواره دغدغۀ تبلیغات، تولید محتوا و جذب مخاطب و غیره را خواهد داشت. بنابراین برای رفع این دغدغه لازم است زمان، انرژی و به خصوص هزینۀ زیادی را صرف کند. این موضوع به ویژه برای افراد تازهکار و دانشجویان که هنوز سرمایۀ مالی خاصی ندارند و یا بخش زیادی از وقت خود را صرف تحصیل در دانشگاه میکنند مشکلساز خواهد بود.
پس از شناسایی مراکز ارائه دهندۀ خدمات مشاورۀ تحصیلی، در مرحلۀ بعد لازم است درخواست خود را برای شروع فعالیت به عنوان مشاور کنکور به این مراکز ارسال کنید.
برای همکاری با برخی از این کسب و کارها لازم است به صورت حضوری مراجعه کنید و با شرایط و قوانین آنها آشنا شوید. سپس در صورت موافقت شما با این شرایط و نیاز مرکز به خدمات شما به عنوان مشاور تحصیلی و پس از تکمیل فرمها و انجام مصاحبۀ شغلی، میتوانید فعالیت خود را به عنوان مشاور درسی شروع کنید.
استخدام مشاور کنکور دورکار و حضوری در استادبانک
پلتفرم آموزش خصوصی استادبانک نیز یکی از معتبرترین و باسابقهترین مراکزی است که از سالها پیش فعالیت خود را در حوزۀ آموزش خصوصی از جمله برگزاری کلاسهای خصوصی، معرفی اساتید برتر در حوزۀ تدریس خصوصی و مشاوره تحصیلی آغاز کرده است.
به عنوان مشاور کنکور در استادبانک، از بابت تبلیغات و جذب مخاطب هیچ گونه نگرانی نخواهید داشت. چرا که تیم پر تلاش استادبانک تمامی این وظایف را به نحو احسن انجام میدهد و در ازای آن تنها مبلغی از جلسات برگزار شده توسط شما را به عنوان کارمزد دریافت میکند.
از جمله مزایای همکاری با استادبانک، امکان ارائه مشاوره کنکور آنلاین و پایین بودن سهم استادبانک از جلسات مشاوره در مقایسه با بسیاری از مراکز آموزشی است.
برای همکاری با برخی مراکز نیز مانند استادبانک نیازی به مراجعۀ حضوری وجود ندارد. کافیست شرایط همکاری با استادبانک به عنوان مشاور تحصیلی را مطالعه کنید. سپس در صورت داشتن این شرایط و توافق با آن، ثبت نام خود را به صورت آنلاین انجام دهید تا کارشناسان استادبانک در اولین فرصت با شما تماس بگیرند و فرآیند استخدامتان کامل شود.
در مقالات آیندۀ بخش مشاورۀ تحصیلی، اطلاعات کاملی را در رابطه با شرایط همکاری با استادبانک به عنوان مشاور تحصیلی و مراحل ثبت نام آن در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد.
با طی کردن همۀ مراحلی که در این مقاله ذکر شد، میتوانید وارد حرفۀ مشاورۀ کنکور شوید و خدمات خود را به متقاضیان این حوزه که غالبا دانشآموزان، معلمان و خانوادهها هستند، ارائه دهید.
استادبانک بزرگترین پلتفرم تخصصی آموزش خصوصی در کشور
در این مقاله از سایت معلمان استادبانک به بررسی این سوال پرداختیم که چگونه مشاور کنکور شویم؟ بررسی ویژگیها و وظایف یک مشاور کنکور خوب و مراحل استخدام مشاور کنکور از جمله مهمترین موضوعاتی بود که در این نوشته مورد بررسی قرار گرفتند.
این نکته را در نظر داشته باشید که مشاور کنکور خوب باید ضمن حفظ اصول اخلاقی و حرفهای و رعایت صداقت کامل در تمامی مراحل مشاوره، از لحظه اول شروع مشاوره تا انتهای مسیر با داوطلب همراهی کند و همواره در مواقع نیاز در دسترس او باشد. موفقیت شاگرد کنکوری شما رزومۀ شما را درخشانتر خواهد کرد و امکان جذب داوطلبان بیشتری را برایتان فراهم میکند.
ما در مجله اساتید استادبانک تلاش میکنیم تا آموزشهای لازم را به علاقمندان ورود به حوزه مشاوره تحصیلی، از جمله مشاوره تحصیلی کنکور را ارائه دهیم و در کنار آن فرصت کسب درآمد از مشاوره درسی را برای این عزیزان فراهم کردهایم.
در صورتی که شما نیز علاقمند به همکاری با سایت استادبانک به عنوان مشاور تحصیلی کنکور هستید، میتوانید پبا شماره ۹۱۰۰۵۳۴۳-۰۲۱ تماس بگیرید.
یک مشاور کنکور خوب و حرفه ای باید دارای برخی توانمندیهای درسی و غیردرسی باشد از جمله مهارت های تست زنی، روش مطالعه کنکوری، مهارت های روانشناسی و غیره. در این مقاله از مجله اساتید استادبانک، لیست کاملی از این ویژگیها و مهارتها را معرفی کردهایم.
برای فعالیت به عنوان مشاور کنکور باید ابتدا حوزه تخصصی خود را مشخص کرده، مهارتهای لازم را در خود ایجاد کنید سپس با ارائه یک رزومه جذاب و کامل، درخواست خود را به موسسات آموزشی و مشاوره درسی مانند استادبانک ارائه نمایید. در این مقاله از آکادمی اساتید استادبانک توضیحات کاملی در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.
برای مشاور کنکور شدن نیاز به مدرک تحصیلی مشخصی وجود ندارد. کافیست تجربه موفقیت امیز و رتبه خوبی در کنکور سراسری داشته باشید تا بتوانید فعالیت خود را در این زمینه آغاز کنید. البته برای ثبت درخواست در استادبانک به عنوان مشاور کنکور به برخی مدارک نیاز دارید که در مقاله ای جداگانه بررسی خواهد شد.
نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید: