اخبار آموزش و پرورشاستخدام آموزش و پرورشحقوق معلمان
حقوق معلمان آموزش و پرورش-استادبانک

حقوق معلمان آموزش و پرورش + جدول محاسبۀ حقوق و مزایای فرهنگیان

حقوق معلمان آموزش و پرورش، از جمله موضوعات مهمی است که همواره در صدر خبرهای مربوط به فرهنگیان و آموزش و پرورش قرار دارد. همۀ ما بارها خبرهایی را در مورد تصویب قوانین جدید برای افزایش حقوق و مزایای معلمان، رتبه‌بندی فرهنگیان و ارائۀ تسهیلات جدید به این قشر از افراد شاغل شنیده‌ایم.

اگر شما هم قصد شرکت در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش را داشته باشید حتما علاقمند هستید که بدانید میزان حقوق معلمان چقدر است؟ تفاوت حقوق معلم ابتدایی با حقوق معلم دبیرستان چه میزان است؟

به دلیل اهمیت این موضوع و با هدف پاسخ به سؤالات مربوط به حقوق معلمی، تصمیم گرفتیم تا در این مقاله‌ از مجله اساتید استادبانک (بزرگترین سامانه تدریس خصوصی ایران) به طور مفصل به بررسی حقوق انواع معلمان آموزش و پرورش، از جمله معلمان رسمی، معلمان قراردادی، معلمان مدارس دولتی، مدارس خاص، مدارس استثنایی، مدارس غیردولتی و بررسی مصوبات این حوزه بپردازیم.

در انتهای مقاله نیز جدول محاسبۀ حقوق و مزایای معلمان را در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم. همچنین لینک‌هایی را برای مطالعه بیشتر در مورد فیش حقوقی معلمان و حقوق تابستان فرهنگیان و حقوق دانشجو معلمان ارائه کرده‌ایم. لطفا تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

آمار کارکنان آموزش و پرورش و تعداد معلمان 

طبق آخرین آمار موجود تا سال ۱۴۰۰، تعداد معلمان آموزش و پرورش برابر با ۸۴۴۶۸۳ هزار نفر است (برای مشاهده منبع خبر روی این لینک کلیک کنید).

ضمن اینکه وزارت آموزش و پرورش با تعداد ۱ میلیون و ۱۳ هزار و ۶۵۵ نفر معلم و کارمند اداری، بزرگ‌ترین وزارتخانه کشور محسوب می‌شود. همین تراکم جمعیت، گاهی باعث ایجاد مشکلاتی مثل پائین بودن حقوق معلم در ایران، کم بودن امکانات آموزشی، شرایط سخت کار و غیره می‌شود. این مشکلات، برای هیچ یک از معلمان و فرهنگیان کشور، تازگی ندارد.

همچنین وزیر آموزش و پرورش بیان کرد که از بین معلمان شاغل در آموزش و پرورش، ۸۰۶ هزار نفر مشمول طرح رتبه‌ بندی معلمان خواهند شد. اخبار رتبه بندی معلمان یکی از مهم‌ترین خبرهایی است که اکثر معلمان به دقت پیگیر آن هستند و از حدود ده سال پیش در کشور ما مطرح شد. هدف این طرح ارتقای شایستگی‌ها، توانمندی‌ها، وضعیت معیشت معلمان و ایجاد انگیزه در آن‌ها به عنوان بخشی از منابع انسانی آموزش و پرورش بود. با نطالعه مقاله زیر می‌توانید از آخرین اخبار مربوط به رتبه بندی معلمان مطلع شوید.

بررسی میزان حقوق معلمان آموزش و پرورش

معلمان آموزش و پرورش به دو صورت رسمی و حق‌التدریس (که از حق‌التدریس تحت عناوین خرید خدمات یا قراردادی هم یاد می‌شود)، در مدارس عادی، مدارس دولتی خاص، مدارس استثنایی و مدارس غیر دولتی در حال خدمت هستند. در ادامۀ این بخش، به بررسی حقوق معلمان بر اساس نوع قرارداد و نوع مدارس محل خدمت آن‌ها می‌پردازیم.

همچنین اگر جزو دانشجو معلمان کشور هستید می‌توانید با مطالعۀ مقاله حقوق دانشجو معلمان در سال ۱۴۰۱، اطلاعات کاملی را در این زمینه به دست بیاورید. علاوه بر این، جهت کسب اطلاع از وضعیت حقوقی معلمان و دانشجو معلمان در فصل تابستان می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

۱. حقوق معلمان رسمی آموزش و پرورش 

در پاسخ به این سؤال که “حقوق فرهنگیان چقدر است” باید بگوییم که این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله تحصیلات و ادامه تحصیل معلمان، سابقۀ کار، سختی کار، مبالغ مربوط به فوق‌العاده ویژه، امتیاز رتبه‌بندی معلمان، مقطع تدریس، مدرک تحصیلی و غیره که در ادامۀ این مقاله به برخی از این موارد خواهیم پرداخت.

اما بر اساس اظهارات منادی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی،  در حال حاضر میانگین دریافتی کل معلمان ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است که بدون اجرای لایحه رتبه‌بندی نیز در سال ۱۴۰۱ حقوق آن‌ها یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

منادی همچنین بیان کرد که با اجرای طرح رتبه بندی معلمان، ۵۳۸ هزار و ۲۴۸ معلم لیسانس، فوق دیپلم و دیپلم متوسط دریافتی ۶ میلیون ۸۶۳ هزار تومان، ۱۹۰ هزار و ۹۹ نفر فوق لیسانس متوسط دریافتی ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ۵ هزار و ۴۰۰ معلم با مدرک دکترا به‌ طور متوسط نیز ۸ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد (برای مشاهده منبع خبر روی این لینک کلیک کنید).

از طریق لینک زیر می‌توانید اطلاعات کاملی را در رابطه با فیش حقوقی فرهنگیان به دست آوربد:

۲. حقوق معلمان تمام وقت آموزش و پرورش در مدارس غیر دولتی

طبق گفتۀ رییس سازمان مدارس غیر دولتیِ وزارت آموزش و پرورش، حداقل حقوق معلمان تمام‌وقتِ مدارس غیر دولتی در سال ۱۴۰۰، ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. بر اساس این اظهارات، اگر حقوق ثبت شده در سامانه، با حقوق پرداختی معلمان متفاوت باشد، مؤسس مدرسۀ غیردولتی باید پاسخگو باشد و با او برخورد خواهد شد.

بیمۀ معلمان تمام وقت در مدارس غیردولتی نیز ۹ ماهه است. بر اساس قانون کار، از ۳۰ درصد حق بیمۀ معلمان، ۷ درصد آن را معلم و ۲۳ درصد آن را باید مؤسسان مدارس غیر دولتی پرداخت کنند. اگر معلمی در این مدارس بیمۀ کامل نشده و یا با وی قراردادی کمتر از این میزان منعقد شده، می‌تواند به ادارات آموزش و پرورش شکایت کند (برای مشاهده منبع خبر روی این لینک کلیک کنید).

۳. حقوق معلمان آموزش و پرورش در مدارس دولتی خاص

درآمد معلمان در مدارس دولتی خاص مانند مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان، تفاوتی با معلمان مدارس دولتی عادی ندارد. تمام شرایط معلمان در این مدارس با معلمان مدارس دولتی یکسان است.

۴. حقوق معلمان آموزش و پرورش که به صورت حق التدریس فعالیت می‌کنند

معلمان حق‌التدریس آموزش و پرورش، آن دسته از معلمانی هستند که آموزش و پرورش تعهدی برای استخدام آن‌ها ندارد. این دسته از معلمان نسبت به معلمان رسمی آموزش و پرورش از حقوق و مزایای بسیار کمتری برخوردار هستند و از ۸۰ درصد امکانات سایر معلمان برخوردار می‌شوند. ضمن اینکه حقوق آن‌ها بر اساس تعداد واحدها و ساعات کار محاسبه می‌شود.

به طور کلی حقوق معلمان حق‌التدریس در مدارس دولتی بسیار ناچیز است. این مبلغ با توجه به مدرک تحصیلی از دیپلم تا دکترا، از ساعتی ۱۸ هزارتومان تا ۲۳ هزار تومان متغیر است. برای مثال، اگر شما طی یک ماه، ۱۰ ساعت تدریس داشته باشید، مبلغی بین ۱۸۰ تا ۲۳۰ هزار تومان به شما تعلق می‌گیرد که معمولا پرداخت آن نیز با چند ماه تأخیر صورت می‌گیرد.

۵. حقوق معلمان آموزش و پرورش در مدارس استثنایی

معلمان مدارس استثنایی مشمول قانون سختی کار می‌شوند. به همین دلیل، حقوق آن‌ها در مقایسه با سایر معلمان آموزش و پرورش کمی بیشتر است. بر اساس منابع موجود، تا سال ۹۳، حقوق معلمان استثنایی، حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بیشتر از سایر معلمان بوده و این رقم تا سال ۹۷ به ۱۶۰ هزار تومان در ماه افزایش یافته است.

 از سویی دیگر، با استخدام به عنوان معلم استثنایی، هر سال خدمت شما، ضریب ۱.۲ می‌گیرد؛ یعنی اگر معلم مدارس استثنایی، ۵ سال سابقه کار داشته باشد، برای او ۶ سال حساب می‌شود. بنابراین معلمان مدارس استثنایی به جای ۳۰ سال خدمت، با ۲۵ سال خدمت بازنشسته می‌شوند.

حقوق معلمان استثنایی
معلمان استثنایی از قانون ضریب ۱.۲ برای تعداد سال‌های خدمتشان بهره‌مند می‌شوند

تفاوت حقوق معلمان آموزش و پرورش در مقطع ابتدایی و متوسطه 

همواره این سوال برای معلمان مطرح می‌شود که کدام نوع معلمان بیشترین و کمترین حقوق را دریافت می کنند. حقوق معلمان مقطع ابتدایی، دبیران مقطع متوسطه و هنرآموزان که در مدارس فنی حرفه‌ای یا کار و دانش تدریس می‌کنند و معلمان مدارس استثنایی تا حدی متفاوت است.

البته باید این نکته را در نظر گرفت که مقایسۀ ما در شرایط یکسان صورت می‌گیرد. یعنی با فرض این که این چهار گروه معلم سابقه تدریس و مدرک تحصیلی یکسان داشته باشند تفاوت حقوق‌شان به صورت زیر خواهد بود:

الف) حقوق معلمین مدارس استثنایی بیشتر از سایر گروه‌ها هست. به دلیل این که این معلمان با دانش آموزان خاص و دارای معلولیت‌های ذهنی و جسمی سر و کار دارند، به دلیل سختی کار حقوق بیشتری دریافت می‌کنند. توضیحات بیشتر در رابطه زمان بازنشستگی این عزیزان نیز در قسمت‌های قبل بیان شد.

ب) در ردۀ دوم، حقوق معلمان ابتدایی یا همان آموزگاران نسبت به دبیران و هنرآموزان بیشتر است، زیرا این افراد پنج روز از هفته به ارائۀ خدمات آموزشی مشغول هستند و سختی کار بیشتری به این گروه تعلق می‌گیرد.

ج) در مرحلۀ بعد هنرآموزان قرار می‌گیرند. اکثر دروس فنی شامل کارگاه و آزمایشگاه و کارهای عملی بر عهدۀ هنرآموزان است. هنرآموزان، به علت عملی بودن دروسی که ارائه می‌دهند، حقوق بیشتری نسبت به گروه دبیران دارند.

د) در نهایت هم دبیران در بین این چهار گروه حقوق کمتری می‌گیرند. زیرا ارائۀ دروس تئوری متوسطه بر عهدۀ آن‌ها قرار دارد و موظفی آن‌ها ۲۴ ساعت در هفته است.

در صورتی که قصد تغییر مقطع از ابتدایی به متوسطه یا تغییر سمت خود در آموزش و پرورش را دارید پیشنهاد می‌کنیم مقاله تغییر مقطع در آموزش و پرورش و قوانین آن را مطالعه بفرمایید.

برخی موارد تأثیرگذار در حقوق معلمان آموزش و پرورش

در این بخش به بررسی برخی عوامل موثر بر کاهش یا افزایش حقوق معلمان می‌پردازیم.

۱. رتبه‌بندی معلمان

در سال‌های گذشته آموزش و پرورش جهت امتیازبندی معلمان رسمی و تعیین میران حقوق آن‌ها، بر اساس سنوات خدمت، به گروه‌بندی معلمان می‌پرداخت. در این روش، هر چهار سال سابقه، به عنوان یک گروه در نظر گرفته می‌شد. برای مثال معلمی با ۷ سال سابقۀ تدریس، در گروه ۲ قرار می‌گرفت و دستمزد او نیز بر اساس حقوق معلمانِ گروه ۲ تعیین می‌شد.

اما اخیرا قانون جدیدی تصویب شده است که طرح رتبه‌بندی را جایگزین گروه‌بندی کرده است. این رتبه‌بندی‌ها مختص معلمان رسمی آموزش و پرورش و شامل پنج طبقه‌بندی است. بر اساس رتبه‌ای که به معلم تخصیص داده می‌شود.

عواملی که در رتبه‌بندی تاثیرگذارند عبارتند از:

  • سابقۀ تدریس
  • ساعت‌های آموزش ضمن خدمت گذرانده شده
  • امتیاز ارزشیابی عملکرد
  • صلاحیت‌های سه‌گانۀ معلمی

صلاحیت‌های سه‌گانۀ معلمی شامل موارد زیر می‌شود:

صلاحیت عمومی: مجموعه‌ای است از ویژگی‌های شخصیتی فرد شامل باورها، نگرش‌ها، اعتقادات و رفتار مبتنی بر نظام ارزشی، فرهنگی و اخلاقی جامعه و پایبندی به نظام جمهوری اسلامی.

صلاحیت تخصصی: صلاحیت‌های تخصصی عبارتند از مدرک تحصیلی، صلاحیت و تخصص شغلی، ارتباط مدرک تحصیلی با رشتۀ تدریس که برای هر یک از این عوامل در نظر گرفته شده است.

صلاحیت حرفه‌ای: برای سنجش این صلاحیت، آزمونی به‌صورت الکترونیکی که شامل اخلاق حرفه‌ای، توانمندی‌های آموزشی، پرورشی و پژوهشی است برگزار می‌شود و بر اساس امتیاز کسب شده توسط معلم در این آزمون، صلاحیت حرفه‌ای او تأیید یا رد می‌شود.

شرایط مورد نیاز برای کسب هر رتبه 

رتبه ۱
  • داشتن حداقل دو سال سابقۀ کار
  • گذراندن ۱۲۰ ساعت آموزش ضمن خدمت و تخصصی
  • کسب حداقل ۷۵ درصد امتیاز ارزیابی عملکرد در طول دو سال (امتیاز در هر سال نباید کمتر از ۷۰ باشد)
  • کسب حداقل ۶۰ درصد از هر یک از صلاحیت‌های معلمی
رتبه ۲
  • حداقل ۶ سال سابقه کار و چهار سال سابقه در رتبه ۱
  • گذراندن ۱۸۰ ساعت آموزش ضمن خدمت و تخصصی علاوه بر دوره‌های آموزشی رتبه ۱
  • کسب حداقل ۸۰ درصد امتیاز ارزیابی عملکرد (امتیاز هر سال نباید از ۷۵ کمتر باشد)
  • کسب حداقل ۶۵ درصد امتیاز صلاحیت‌های معلمی
رتبه ۳
  • حداقل ۱۲ سال سابقه کار و سه سال سابقه در رتبه ۲
  • گذراندن ۱۵۰ ساعت آموزش ضمن خدمت و تخصصی
  • کسب حداقل ۸۵ درصد امتیاز ارزیابی عملکرد (امتیاز هر سال نباید کمتر از ۸۰ باشد)
  • کسب حداقل ۷۰ درصد امتیاز صلاحیت‌های معلمی
رتبه ۴
  • حداقل ۱۸ سال سابقه کار و سه سال خدمت در رتبه ۳
  • گذراندن ۱۲۰ ساعت آموزش ضمن خدمت و تخصصی
  • کسب حداقل ۹۰ درصد امتیاز ارزیابی عملکرد (امتیاز هر سال نباید کمتر از ۸۵ باشد)
  • کسب حداقل ۷۵ درصد امتیاز صلاحیت‌های معلمی
رتبه ۵
  • حداقل ۲۴ سال سابقه کار و سه سال ماندن در رتبه ۴
  • گذراندن ۱۰۰ ساعت ضمن خدمت و تخصصی
  • کسب حداقل ۹۰ درصد امتیاز ارزیابی عملکرد (امتیاز هر سال نباید کمتر از ۸۰ باشد)
  • کسب حداقل ۸۵ درصد امتیاز صلاحیت‌های معلمی

این شیوۀ رتبه‌بندی مطابق با آخرین اصلاحاتی است که بر روی این لایحه انجام شده و البته جهت اجرائی شدن، باید شیوه‌نامۀ رتبه‌بندی معلمان به تصویب مجلس برسد و در قالب قانون ارائه شود.

بر اساس بخشنامه‌ای که در تیر ماه ۱۳۹۹ برای رتبه‌بندی معلمان ابلاغ شد، معلمان تمام‌وقتِ مشمول رتبه‌های پنج‌گانه، طبق جدول زیر از افزایش حقوق بهره‌مند می‌شوند.

افزایش حقوق معلمان بر اساس رتبه بندی-استادبانک

 

همان طور که ملاحظه کردید امتیاز دوره‌های ضمن خدمت تاثیری قابل توجهی در رتبه بندی معلمان دارد. اطلاع از تمامی جزئیات مربوط به ضمن خدمت معلمان، شرایط و جزییات ثبت نام در سایت ضمن خدمت، کافیست مقاله راهنمای کامل ضمن خدمت فرهنگیان را مطالعه فرمایید.

۲. طبقه‌بندی معلمان

علاوه بر رتبه‌بندی، از گذشته طبقات چهارگانۀ پایه، ارشد، خبره و عالی برای طبقه‌بندی معلمان مورد استفاده قرار گرفته است. این طبقه‌بندی بر اساس سابقۀ کار، گذراندن دوره‌های ضمن خدمت، امتیاز ارزشیابی عملکردی، امتیازات مربوط به صلاحیت‌های حرفه‌ای صورت می‌گیرد. این مورد هم یکی از عوامل مؤثر روی افزایش حقوق معلمان است.

۳. افزایش فوق‌العاده

افزایش‌های فوق‌العاده‌ایی نیز مانند شرایط آب و هوایی، مناطق محروم، حق عائله‌مندی، حق اولاد، مدیریت یا معاونت نیز در صورت مشمول بودن فرهنگیان به فیش حقوقی آن‌ها اضافه می‌شود.

جدول محاسبات حقوق و مزایای فرهنگیان

محاسبه‌ی حقوق و مزایای معلمان

نمونه فیش حقوق فرهنگیان

در تصویر زیر، یک نمونه فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته (فیش حقوقی معلم ابتدایی) را مشاهده می‌کنید.

فیش حقوقی فرهنگیان-استادبانک

افزایش حقوق معلمان آموزش و پرورش در سال ۹۹

محسن حاجی میرزایی وزیر سایق آموزش و پرورش، در گزارشی بیان کرده است که در فاصلۀ بین بهمن ماه ۹۸ تا خرداد ماه ۹۹، حقوق معلمان آموزش و پرورش بیش از ۶۵ درصد افزایش پیدا کرده است که رقم قابل توجهی است. در بخشنامه بودجه سال ۱۳۹۹ نیز میزان افزایش حقوق معلمان ۱۵ درصد پیش‌بینی شده است و این میزان برای سال ۱۴۰۰، ۲۵ درصد در نظر گرفته شده است.

همچنین نوبخت، رییس سابق سازمان و برنامه بودجه مدعی شده است که در سال ۹۲ متوسط حقوق معلمان ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بوده است که این رقم در سال در ۱۱ ماه اول سال ۹۸ به ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، در اسفند ماه ۹۸ به ۵ میلیون و در سال ۹۹ به ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید یعنی از سال ۹۲ تا سال ۹۹ حقوق فرهنگیان، حدود ۴ برابر افزایش داشته است.

به طور کلی حقوق معلمان از جمله موضوعاتی است که همواره بحث و نظرات مختلفی در مورد آن مطرح می‌شود. برخی معتقدند با توجه به اینکه معلمان، وظیفۀ آموزش به آینده‌سازان این جامعه را بر عهده دارند، بنابراین باید به لحاظ مادی کاملا تأمین شوند تا بتوانند تمام تمرکز و توان خود را روی تربیت و آموزش دانش‌آموزانشان قرار دهند.

از سویی دیگر، برخی افراد معتقدند که با توجه به اینکه معلمان در مقایسه با سایر کارمندان، ساعات موظفی کمتری دارند، و در ایامی مانند عید نوروز و تابستان تعطیل هستند، بنابراین نباید به اندازۀ سایر کارمندان حقوق دریافت کنند.

با همۀ این تفاسیر، در سال‌های اخیر آموزش و پرورش تلاش کرده تا به حقوق معلمان و وضعیت معیشت آن‌ها توجه بیشتری نشان دهد. به همین دلیل در چند مرحله، افزایش حقوق‌های قابل قبولی را برای این گروه از شاغلان در نظر گرفته است. با این حال وضعیت رفاهی معلمان در ایران، تا رسیدن به وضعیت معلمان در بسیاری از کشورهای پیشرفتۀ جهان، راهی بس طولانی در پیش دارد.

تدریس خصوصی و رفع معضل پایین بودن حقوق معلمان 

تدریس، چه در کلاس‌های خصوصی و چه در کلاس‌های گروهی، تنها بخش کوچکی از وظایف یک معلم یا مدرس است. نوشتن طرح درس، ارتباط با دانش‌آموزان، والدین و همکاران، بررسی تکالیف و برگه‌های امتحانی، طراحی سوالات، شرکت در جلسات و گذراندن دوره‌های مختلف نیز بخش‌های جدایی‌ناپذیری از زندگی شغلی هر معلمی هستند.

با وجود انواع و اقسام وظایفی که یک معلم بر دوش دارد، اما هیچ گاه در کشور ما حقوق معلمان به اندازه‌ای نبوده است که امکان یک زندگی راحت و بدون دغدغه را برای آن‌ها فراهم کند. کافیست به فیش حقوقی فرهنگیان نگاهی بیندازید تا واقعیت این مشکل را درک کنید.

به همین جهت بسیاری از معلمان آموزش و پرورش برای رفع این مشکل و افزایش درآمد خود به تدریس خصوصی آنلاین یا حضوری و تدریس خصوصی کنکور روی می‌آورند. البته ناگفته نماند که بسیاری از این افراد با ورود به حوزۀ تدریس خصوصی و کمی استمرار و تلاش، به درآمدهای قابل توجهی هم دست پیدا می‌کنند.

اما مهم‌ترین بخش برای شروع تدریس خصوصی، جذب شاگرد است. هر چند که تلاش برای جذب شاگرد، باعث می‌شود معلم از هدف اصلی خود یعنی آموزش و تدریس، دور شود. به همین دلیل، پیشنهاد ما برای شروع کار تدریس خصوصی، همکاری با سامانه‌های تدریس خصوصی مانند استادبانک است.

در استادبانک، معلمان خصوصی، تمام تمرکزشان را روی بهبود عملکرد خود در تدریس قرار می‌دهند و از بابت تبلیغات و جذب شاگرد دغدغه‌ای ندارند. اساتید تنها درصد کمی از هزینۀ کلاس را به ازای معرفی شاگرد، به استادبانک پرداخت می‌کنند تا تیم استادبانک وظیفۀ تبلیغات و معرفی شاگرد و استاد را به یکدیگر بر عهده بگیرد.

تدریس به عنوان معلم خصوصی در استادبانک مزایای بسیاری دارد. انعطاف پذیر بودن ساعات کار، حفظ حریم خصوصی اساتید، ارائۀ آموزش‌های متنوع، از جملۀ این موارد هستند. کافیست بر روی دکمۀ سبزرنگ استخدام معلم خصوصی یا بنر زیر، کلیک و ثبت نام خود را شروع کنید.

همکاری با استادبانک، یکی از برترین مؤسسات تدریس خصوصی در ایران

در این مقاله به بررسی تمامی موضوعات مربوط به حقوق معلمان آموزش و پرورش پرداختیم. در صورتی که به مطالعۀ سایر مقالات در زمینۀ روش‌ تدریس، توسعۀ شغلی معلمان، تکنولوژی‌های آموزشی، مدیریت کلاس و اخبار معلمان علاقمند هستید، پیشنهاد می‌کنیم به بخش‌های مختلف مجله اساتیدِ (سایت معلمان) استادبانک هم مراجعه کنید.

همچنین اگر به عنوان معلم به تدریس خصوصی علاقه دارید می‌توانید شرایط همکاری با استادبانک را مطالعه و با ورود به صفحه تدریس خصوصی استادبانک و کلیک روی لینک عضویت اساتید، فرم ثبت نام معلم خصوصی را تکمیل کنید یا از طریق شماره‌ ۰۲۱۹۱۰۰۵۳۴۳ با مشاورین ما در ارتباط باشید.

استادبانک همواره در تلاش است تا با همکاری برترین معلمان و اساتید کشور و با استفاده از تجربیات آن‌ها، نقشی تأثیرگذار در گسترش دانش، به روزرسانی اطلاعات معلمان و معرفی آن‌ها به دانش‌آموزان و دانشجویان کشور داشته باشد. هدف ما بالا بردن سطح کیفیت آموزش معلمان و ساختن آینده‌ای روشن برای فرزندان این سرزمین است.

نظر شما در مورد طرح رتبه‌بندی و حقوق معلمان آموزش و پرورش چیست؟ اگر شما نیز مشغول تدریس در آموزش و پرورش هستید لطفا تجربیات خود را با سایر همکارانتان در استادبانک در میان بگذارید.
حقوق معلم آموزش و پرورش در ایران چقدر است؟

عوامل مختلفی روی میزان حقوق فرهنگیان تأثیر دارد. در مقاله حقوق معلمان به همۀ این عوامل و همچنین به میزان حقوق معلمان در انواع مدارس و حقوق معلمان حق ‌التدریس اشاره شده است.

تفاوت حقوق معلمان ابتدایی و متوسطه چقدر است؟

حقوق معلمان مقطع ابتدایی، دبیران مقطع متوسطه و هنرآموزان که در مدارس فنی حرفه‌ای یا کار و دانش تدریس می‌کنند تا حدی متفاوت است. تفاوت حقوق این سه گروه در مقاله حقوق معلمان مورد بررسی قرار گرفته است.

تاثیر رتبه بندی بر حقوق معلمان چقدر است؟

در حال حاضر معلمی با مدرک فوق لیسانس که ۲۰ سابقۀ کار دارد، ۶ تا ۷ میلیون تومان حقوق در ماه دریافت می‌کند. با اجرای طرح رتبه‌بندی، بدون شک حقوق معلمان با توجه رتبۀ آن‌ها افزایش پیدا حواهد کرد. در این مقاله از مجله اساتید استادبانک به این موضوع پرداخته شده است.

نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید:

  • Ebi
    ۸ خرداد ۱۴۰۳

    بابات کارخونه داره وکارش تولیده وماهی ده میلیون داره بابا بهت بر نخوره دروغ گفته بهت یکی دوتا دیگه زن داره نمیدونی آخه یه چیزی بگو بگنجه

    3 پاسخ
  • Ebi
    ۸ خرداد ۱۴۰۳

    عزیزان حالا شاید بعضی ها بد بگیرند ولی واقعیت اینه که تا این مغز های پوسیده و اشخاصی کهسختی کار را تو کار جسمانی می‌بینند وفکر شون اینه که معلم آجر نمی‌بره بالا پس کارش سخت نیست اما اونایی که خودشون اینطور سطحی نگرند پس خدا به داد معلمی برسه که بچه اینا میخواد ارتقا بده آقای عزیز اگر معلمی اینه که تو فکر میکنی من قول شرف میدم بیاد یک ساعت بر تو کلاس فقط کلاس را نگه داره حالا تدریس و …پیش کش بعد منم میرم کار اونا انجام میدم بعد می‌آییم و نظر میدیم به همین راحتی آخه کله کشورهای پیشرفته را معذرت می خوام خر گاز گرفته گه حقوق ۸۰ هزار دلاری حقوق معلمش هست.از بس کارش آسونه ظواهر معلم نشان از کار اسونش هست که قبل باز نشستگی کار این دنیا را به شما واگذار میکنه.تا افکار اینه زندگی ایرانی همینه که هست.

    8 پاسخ
  • زهرا حقی
    ۱۵ مهر ۱۴۰۲

    ببینید معلمی یکی از مشاغل مهم و حرفه ای هست که نیاز به مطالعه مستمر هست و به روزکردن معلومات داره شما فک میکنید که معلم تابستون تعطیله ولی ما در تابستون وهمیشه دورهBهایی رو باید بگذرانیم و برای بچه های تجدیدی مدرسه بریم و براشون کلاس بذاریم دوباره تصحیح اوراق و… ما اگه ساعت ۱ کارمون تموم میشه یه سری کار در خونه مثل طرح سوال امتحانی تایپ اون تصحیح اوراق که کلی وقتمون رو در خونه میگیره ولی کارمندای دیگه تو خونه دیگه کاری ندارن خلاصه اینکه معلم اونقد باید در رفاه باشه که فقط فکر و ذکرش بالا بردن سطح علمی دانش آموزان باشه و دانش آموزان هم سطح رفاه معلم و افراد تحصیل کرده رو ببین به درس علاقه بیشتری پیدا کنند. با احترام

    26 پاسخ
  • Ebi
    ۳ مهر ۱۴۰۲

    با سلام. بنده مدارک رتبه بندی را بارگذاری کردم رتبه ام اومد چند ماهه حالا که حقوق شهریور اومد برام ۵ تومان ریختن و هرچه داده بودن برجی کم می‌کنند و میگن تو تاید نکردی میگم اگر اینطوره پس رتبه از هوا اومده هیچی نمیگن ودوباره وصل میکنه میپرسم این مبالغ که کم شده بر می‌گردن میگه نمیدونم.من که مستاجرم و داروی گرانقیمت قلب میخورم و پشتوانه ای ندارم دانشجو دارم میتونم ادامه بدم؟

    8 پاسخ
  • ابراهیم
    ۱۱ شهریور ۱۴۰۲

    دوستان عزیز لپ کلام هیچکس از شغل خودش راضی نیست ولی ولی ولی معلم دلسوز باید با معلمی که اصلا براش درس بچه ها مهم نیست فرق کنه و بیشتر حقوق دریافت کنه

    11 پاسخ
  • سورنا
    ۲ شهریور ۱۴۰۲

    با سلام
    خدمت. همه دوستان وسروران عرض کنم که ،تا این دیدگاهها و نگاهها به معلم وآموزش و پرورش هست نباید انتظار پیشرفت و …..داشت.خلاصه بگم سطح فرهنگ و شعور اجتماعی هر جامعه ای رابطه ای تنگاتنگ با فرهنگ و شعور اجتماعی معلمان آن جامعه داره، به عبارتی معیار فرهنگ و اجتماعی بودن همانا سطح فرهنگ معلمان اون جامعه است. فکر کنم واضح گفتم که علل چنین نگاه‌هایی به آموزش و پرورش و پایین آوردن ارزش و جایگاه معلمان ودر نتیجه این همه عقب ماندگی چی بوده،معلمان عزیز انتظار نداشته باشند یک شبه مشکلات حل شده و جایگاه معلمان ژاپن و آمریکا و انگلیس به معلمان ایران تعمیم پیدا کنه ،بلکه باید با صبر وآگاهی موانع ومشکلات رو از سر راه برداشت.واین ممکن نیست مگر با اراده اکثریت جامعه!!!!

    8 پاسخ
  • مانی
    ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

    معلما پنج شنبه جمعه ها تعطیل،کل عید تعطیل،تابستونا تعطیل،برف و بارون میاد تعطیل ، مناسبات تقویمی تعطیل ، کلی هم مرخصی میگیرن باز میگن حقوق بالا میخوایم!!! درسته که جامعه رو معلمین عزیز میسازن ولی یه نگاه به تعطیلاتشون بندازن بعد حقوق بالا بخوان ،زحماتتون هرچقدرم باشه به کارگرای روز مزد که نمیرسه ،به کارگرای معدن ک نمیرسه ،به کارگرای نانوایی ها که نمیرسه،میدونید چیه!؟ توقعتون خیلی بالا رفته.

    252 پاسخ
  • یه نفر
    ۲۶ خرداد ۱۴۰۲

    سلام خسته نباشید
    من دانش آموز پایه ی نهم هستم به معلمی و رشته تربیت بدنی علاقه ی زیادی دارم به نظر شما کدوم شغل آینده دار و پر درآمدتر هست؟

    25 پاسخ
    • مهشید
      ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

      هیچکدوم برو آرایشگری

      23 پاسخ
    • مجید
      ۲ مهر ۱۴۰۲

      دور معلمی خط بکش

      21 پاسخ
    • محمد
      ۲۳ مهر ۱۴۰۲

      سلام میزان حقوق و ساعت کاری هفتگی معلم پرورشی و دبیری آموزش و پرورش یکسان هست یا فرق میکنه؟

      14 پاسخ
  • نریمانی
    ۴ فروردین ۱۴۰۲

    کی هفته ای ۸۰ تا برگه که هر کدوم ۸ تا سوال و هر سوال ۲ خط جواب و هر خط ۱۰ کلمه که میشه ۱۲۸۰۰ کلمه با دستخط های جورواجور رو تصحیح کنه؟
    کی ۱۲۰ تا دانش آموز که هرکدوم هفته ای ۵ تا سوال می پرسن که میشه ۶۰۰ تا سوال بلند و کتاه و سخت و آسون و… رو پنجشنبه و جمعه توی شاد جواب بده؟

    39 پاسخ
  • یه دانشجو ساده
    ۱ فروردین ۱۴۰۲

    اولا در ایران بعضی اقشار جامعه کمتر از زحمت و کارشان حقوق میگیرند که یکی از آن ها معلمین هستن خب معلمی شغل بسیار حساس و مستقیم با تربیت جامعه رابطه دارند و نقش بسیار مهمی در رقم زدن آینده کشور دارند دوما اساتیدی که میگویند معلمی کارراحتی است و بیشتر اوقات تعطیل هستن از آن ها درخواست دارم یک روز با سی دانش آموز با سی علایق متفاوت سر کله بزند تا بفهمد اونقدرا هم ساده نیست معلمی که دغدغش حقوق و درآمدش هست جامعه به این وضعی که هست کشیده میشه معلمان باید حداقل از نظر مالی حداقل هارا داشته باشند تا تمام فکر و توانایی های خود را روی تربیت دانش آموزش بگذارد باشد روزی که معلمان مهره های باارزش جامعه محسوب شوند

    21 پاسخ
    • مرداب
      ۱۵ شهریور ۱۴۰۲

      چرا میگین در ایران؟؟؟تو همه ی جوامع این موضوع هست

      18 پاسخ
  • بی نام
    ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

    سلام وقت بخیر
    کسی که مدرک فوق لیسانس داشته باشه فقه و اصول خوانده باشه حقوقش چقدر اگه بخواد معلم دینی بشه

    18 پاسخ
  • وحید هاشمی
    ۳۰ دی ۱۴۰۱

    از ۹۲ تا ۹۹ حقوقشون ۴ برابر افزایش داشته، درست. ولی مهر ماه سال ۹۲، دلار، ۳۰۰۰ تومن بوده، مهر سال ۹۲، حدود ۳۰۰۰۰ تومن بوده. یعنی همه‌ی قیمت‌ها ۱۰ برابر شده، ولی حقوق معلم‌ها ۴ برابر. به زبون ساده، معنیش اینه که ارزش حقوقی که الان معلم‌ها میگیرن، از نصف چیزی که سال ۹۲ میگرفتن هم کمتره.

    14 پاسخ
  • علی اکبر صالحی
    ۱۳ آذر ۱۴۰۱

    معلم تابستون تعطیل ، پاییز و زمستون موقع برف بارون آلودگی هوا تعطیل ، صبح تا ظهر سرکاره و بقیه روز راحت میتونه شغل دوم داشته باشه پس نباید توقع حقوق بالا داشته باشه باید با همون حقوق وزارت کار حقوق بگیره نه بیشتر نه کمتر

    445 پاسخ
    • حسن
      ۷ دی ۱۴۰۱

      این حرفو نزن دوست عزیز همون معلما آینده مملکتو تعیین میکنن با تدریس به بچه ها،اگه حقوق بالایی داشتند،دیگه سراغ شغل دوم نمی‌رفتند و تمرکزشونو روی تربیت بهتر بچه ها میزاشتن

      60 پاسخ
    • حسن علیپور
      ۷ دی ۱۴۰۱

      این حرفو نزن دوست عزیز همون معلما آینده مملکتو تعیین میکنن با تدریس به بچه ها،اگه حقوق بالایی داشتند،دیگه سراغ شغل دوم نمی‌رفتند و تمرکزشونو روی تربیت بهتر بچه ها میزاشتن

      از همون اول حقوق معلما کم بوده به طوری که اگه شغل دوم نبود،زندگی نمی‌چرخد
      برای همین همه رفتند سراغ شغل دوم و معلمی رو به عنوان یه حقوق ثابت کم(بخور،نمیر) دیدند و براشون تربیت کردن بچه ها چه از نظر تحصیلی و چه از نظر انظباطی مهم نبود

      برای همینه اوضاع مملکت ما الان اینه

      33 پاسخ
    • محمد حسین درویشی
      ۹ بهمن ۱۴۰۱

      آقای عزیز لطفاً در کاری که نمی دونی سختی کارش چیست لطفاً اظهار نظر نکنید در همون ۹ماهی که درس میده با کلی دانش آموز سر کله میزنم به ظاهر سختی ندارد اما روی مغز واعصاب معلم کلی فشار وارد می کند

      34 پاسخ
    • پارسا
      ۱۴ بهمن ۱۴۰۱

      سطح فکر شما جای تاسف دارد چون از اهمیت سیستم آموزش در مقایسه با سایر سیتم ها آگاهی کافی ندارید. پیش نهاد میکنم در باره شرایط و وضعیت معلمین در کشورهای پیشرفته دنیا بررسی داشته باشید. و وضعیت آموزش در مدارس کشورمان را هم بررسی کنید که در دهه گذشته به دلیل تاثیر تورم بر سطح زندگی معلمان و دنبال شغلهای مکمل دیگر بودن به چه وضعی افتاده است.

      17 پاسخ
    • یک پزشک
      ۱۱ اسفند ۱۴۰۱

      دوست عزیز ، من به عنوان پزشک فکر می کنم طرز فکر شما شاید ۲۰۰۰ سال پیش منسوخ شده است . معلم باید به اندازه ای حقوق دریافت کند که دیگر نیازی به شغل دوم نداشته باشد و تمام فکر خود را بر آموزش متمرکز کند.

      16 پاسخ
    • بصیرت
      ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

      اگر شغل دوم داشته باشه
      پس کی سوال طرح کنه ؟
      کی برگه صحیح کنه؟
      کی تماس ها و چت های شاگردان و والدین رو پاسخ بده و مشاوره مناسب کنه؟
      کی مطالعه کنه
      معلوم میشه با معلمی بیگانه ای

      11 پاسخ
    • مهران
      ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

      دوستی که میگه همین حقوق کافیه و برید سراغ شغل دوم باید بهت متذکر باشم که معلم معلمه و باید تامین شه تا تو کارش متمرکز شه و مطالعه و آگاهی شو ببره بالا نه اینکه بیاد تو مشاغل دیگه⚠️

      11 پاسخ
    • نریمانی
      ۴ فروردین ۱۴۰۲

      خوب مگه بقیه چکار می کنن. چرا باید حقوق و عیدی کارگر از معلم بیشتر باشه؟ خیلی از معلم ها هم هستن که شما نمیشناسی و سخت کار می کنن. تو یک کلاس ۳۰. ۴۰ نفری بدون امکانات. توی این برنامه شاد. من خودم دانش آموزم. اما معلم خوب هم پیدا میشه. شما که میگی پنجشنبه و جمعه مردم تعطیل هستن، همین معلم ها اگه توی شاد سوال بپرسی جواب میدن. اگر هر دانش آموز هفته ای ۳ سوال بپرسه. ۱۲۰ تا جواب بلند و کوتاه داره. که معلم باید با روش های مختلف دانش آموز رو شیرفهم کنه.

      16 پاسخ
    • معلمی عشق است
      ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

      جناب، همون صبح تا ظهر، با ۴۰ تا دانش آموز داره سرو کله میزنه، یکی دوتا نیستن، آدم‌های بزرگ و کامل هم نیستن که ساکت یه گوشه بشینن و حرف گوش کن باشن، یا کودک یا نوجوان هستن، یعنی در سنی هستن که مطمئن باشید غیر از یک معلم دلسوز، هر کسی توان سر و کله زدن و یاد دادن و توضیح دادن ده باره رو نداره، بهتره تشریف ببرید مدارس متوسطه اول پسرانه، اگر تونستید ربع ساعت آرامش و ثبات رو به کلاس هدیه بدین، ما معلم های به قول شما همیشه تعطیل، از کار استعفا میدیم…….. التماس تفکر و تعقل!

      5 پاسخ
    • .
      ۱۳ تیر ۱۴۰۲

      اره واسه همینه کل مادرا تو دوران کرونا دیوونه شدن از دست اونم سرکله زدن با یه بچه نه چندین تا در کلاس، وقتی اطلاعاتی ندارین توی شغلی نرفتین اظهار نظر نکنین، بعد شما کارمندشرکت نفتو ببین چقد میگیرن زیر ۱۸تومن حقوق ندارن کارمندای تامین اجتماعی اب برق گاز اینا چیکار میکنن دقیقا ؟؟؟و حقوقاشون همه نجومی، شما برو ببین کشورای دیگه معلما چقد حقوق میگیرن بعد ایران چقد میگیره

      2 پاسخ
    • داوود بنگالی
      ۵ مرداد ۱۴۰۲

      نه خودم نه دوروریام معلم نیستیم ولی حرفت را قبول دارم فقط اگر این موضوع را جواب بدی
      یعنی برگه ها را سرکلاس تصحیح کنه؟
      خود اداره هم هزارتا مشغله براش میتراشن
      بعضی ها که شیفتی هستند یه هفته صبح یه هفته ظهر چکار کنند ؟

      1 پاسخ
    • مهدی
      ۲۴ شهریور ۱۴۰۲

      درسته معلم ها وقت آزاد زیاد دارند. ولی به قول معروف هرچقدر پول بدی اونقدر آش می خوری. هرچقدر به معلم ها پول بدی همون قدر هم کیفیت آموزشی داری. بنده خودم معلم فوق لیسانس دانشگاه تاپ هستم و همراه با آن کارگری ساختمان هستم. من خودم را معلم نمی دانم. من یک کارگر ساختمان هستم که دارم معلمی می کنم. شما بگو دانش آموزی که معلمش کارگر ساختمانی باشد چه تصوری در مورد درس و مدرسه دارد.

      4 پاسخ
    • ناصح
      ۶ مهر ۱۴۰۲

      عجب حرفی ؛ اصلا شما با شغل معلمی آشنایی ندارید. تصحیح ورقه ها ؛ مطالعه ؛ اصلا میدونی نوشتن طرح درس چیه ؟

      0 پاسخ
  • امیررضا پناهی
    ۱۰ آذر ۱۴۰۱

    به خدا معلمی کار سختیه هر روز باید با ۶۰ تا دانش آموز ( ۲ تا کلاس ۳۰ نفره) سروکله بزنی که خیلی هاشون بی‌شعور و بی ادب و تنبل اند و پدر معلم رو درمیارن

    31 پاسخ
  • Mobina
    ۲۸ آبان ۱۴۰۱

    سلام کسی میدونه حقوق معاون مدرسه نیمه دولتی چقده؟

    9 پاسخ
  • خب آخه بچه !🤣😂
    ۱۳ آبان ۱۴۰۱

    خب یه سوال اونوقت اگه کسی دندونش درد میکرد ایست قلبی میکرد یا دولت به مهندس هسته ای نیاز داشت تو با بابات میری کار درست میکنی؟

    13 پاسخ
  • محمد مهدی
    ۲۹ مهر ۱۴۰۱

    هر وقت یک ساعت رفتی درس دادی سر کلاس بعد بیا بگو معلم ها هیچ کار نمیکنن توی دوران کرونا معلوم شد وجود فیزیکی معلم چقدر مهمه چون همه افت تحصیلی پیدا کردن

    21 پاسخ
  • رضا
    ۲۵ مهر ۱۴۰۱

    این معلم ها فکر میکنند خیلی کار میکنند. سه ماه سال را که خداوکیلی بیکاری و حقوق میگیرید!!! دلیلش چیه از پول بیت المال این سه ماه را حقوق میگیرید؟ به راحتی هروقت بخواهید اعتصاب میکنید. اون سه ماه را باید یک پنجم حقوق اصلی را بگیرید.
    شما نباشید هم اتفاقی نمیفته. مثل دوران کرونا همه خودشون درس می‌خوانند.حالا درس هم نخونن اتفاقی نمیفته. یعنی برن مهارت یاد بگیرن از طریق آزاد خیلی به صرفه تر هست. یعنی اگه کسی نیاد مدرسه شماها باید برای خوش گذرانی مسیر دیگه ای را انتخاب کنید

    323 پاسخ
    • بی نام
      ۱۴ آبان ۱۴۰۱

      یعنی شما از بین این همه حجم کار و مشکلات اموزشی و حقوق ناچیز اموزشی تنها ۳ماه فراغت را دیدید. اصلا تفاوت دریافتی حقوق کارکنان دیگر ادارات با اموزش وپرورش را میدونید. پس به این نتیجه رسیدید خود دانش اموزان در ایام کرونا تحصیل میکردند و معلم کاره‌ای نبود. ایا میدانستید که بیشتر معلمان در همین ایام کرونا بخاطر حجم مطالب و فشار اپلیکشین مجبور به تعمیر و یا تعویض تلفن همراه شدند.کم گوی گزیده گوی…

      23 پاسخ
    • فرشید
      ۲۳ آبان ۱۴۰۱

      باسلام. درابتدا باید بگم من معلم نیستم. درتمام طول تحصیل از ابتدایی تا دانشگاه جزو شاگردان ممتاز بودم و از معلمین ارزشمندم در طول این سالها،استفاده زیادی کردم.ب ه همین دلیل لازم دانستم که تاسف خودم رو از این طرز بیان و تفکر اعلام و از همه معلمین زحمتکش عذرخواهی کنم. ارزش کار افراد با مدت زمان حضور فیزیکی ارزیابی نمی گردد وباید یاداوری نمایم که دلیل پیشرفت کشورهای جهان اول،توجه به معلمین و آموزش میباشد. کمااینکه در کشور آلمان، معلمین از حقوقی بالاتر ازپزشکان، برخوردارن و از هتل های تمام کشورهای عضو شینگن باکمترین مبلغ استفاده میکنن و البته هم تعطیلات تابستان و…دارن. استدلال ان کشورها اینه که بدون معلم، ما نه دکتر خوب و نه مهندس خوب و نه مدیر خوب، هیچکدام را نخواهیم داشت. اتفاقا معلمین بعداز ۲۸سال کار با میانگین حقوق حدود۷میلیون، جزو مظلوم ترین اقشار کشور هستن و شاید یکی از دلایل ضعف کشور درتمام حوزه ها،عدم توجه کافی به آموزش ومعلم باشد. ضمنا دردوران کرونا،معلمین علیرغم وجود زیرساختهای کافی و حتی باهزینه شخصی وصرف وقت زیاد حتی دو برابر موظفشان،ایثار گرانه فعالیت کردن. بهتراست که برزخم افرادی که حق بزرگی برگردنمان دارند نمک نپاشیم. بااحترام. مجددا تاکید میکنم که اینجانب کارمند دانشگاه علوم پزشکی هستم وافتخار معلمی ندارم.

      25 پاسخ
      • ماهور
        ۱۷ آذر ۱۴۰۱

        درود بر شرفتون

        4 پاسخ
    • حسن علیپور
      ۷ دی ۱۴۰۱

      اگه اینجوری باشه بازنشسته های دولتی چی؟
      اونا که دیگه سر کار نمیرن و معمولا حقوق نسبتا مناسبی دارند(۸ تا ۱۲ تومن)

      عزیزم نمیشه ۹ ماه فشار با حقوق بسیار پایین رو فدای ۳ ماه کنی

      الان سالیانه حقوق یک معلم(۱۲ماه) حدود ۸۵ تا۹۰تومن
      وسالیانه حقوق یک بازنشسته دولتی حدود ۱۲۰ تومن
      حتی سالیانه حقوق یک کارگر (عمله) هم حدود ۸۰ تا ۹۰ تومن

      خب از نظر خودت با این قیمت ها میشه زندگی کرد؟

      20 پاسخ
    • حافظ
      ۲۴ خرداد ۱۴۰۲

      حقیقتش جان تو من معلم نیستم .
      مملکت دو تا آدم مثل تو داره که الان اوضاش ایطوره
      تو که می گی معلم نباشه فرقی نداره
      اون وقت که بی سوادی به وجود اومد
      باید هی التماس یه عده غیر ایرانی کنیم تا امکانات بزار در اختیارمون بعد سودش هم خودشون می برن.

      1 پاسخ
  • بحرینی
    ۱۹ مهر ۱۴۰۱

    شما اگر جایی نیروه پیمانکار نفت بود بامدرک لیسانس وحداقل ۲۹۰ساعت کار درماه بانه سال سابقه کاری با۲فرزند وبدون غذا وایام ذهاب ۱۲ ساعت باید در روز وشب سرکار باشی حقوقت ۱۳باش چه میگفتی اونم عملیاتیش معلم کل هفته ۱۲ساعتم سرکار نیست شب پیش خانوادش واز مزایا دیگه هم دارند ساعت ۷.۳۰میره ۱۱میاد خونه حقوق معلم از شهریور شده حداقل ۷۶۰۰ خدا شکرکنید

    65 پاسخ
    • وحید هاشمی
      ۳۰ دی ۱۴۰۱

      من به عنوان معلمی که ۵۴ ساعت در هفته تدریس داره از شما میپرسم. شما که نیروی پیمانکار نفت هستی، مرخصی نداری؟ مرخصی استعلاجی و انواع دیگه ی مرخصی. معلم ها این نوع مرخصی ها رو ندارن. تمام مرخصی های معلم ها جمع شده توی سه ماه تابستون. یکی از همکارهای خودمون بعد از تعطیلات عید نوروز از استان فارس میومده استان بوشهر برای تدریس، توی یکی از این گردنه ها ماشینش چپ میکنه و میره توی کما. همه خبر داشتن از اتفاقی که براش افتاده، با این حال اداره براش سه ماه فروردین و اردیبهشت و خرداد رو غیبت و توبیخی رد کرد. و سه ماه تابستون هم در صورتی مرخصی هستی که دانش آموزات همه قبول بشن؛ وگرنه از مرداد ماه دوباره میگن بیای مدرسه برای اونایی که افتادن کلاس بذاری و شهریور هم که امتحاناتشونه و به عنوان مراقب حضور داری. عملا اگه دانش آموز افتاده داشته باشی (که معمولا هر کلاسی داره، یکی دو ماه از اون تعطیلات تابستونت هم از بین رفته.) من الان توی سه تا مدرسه دارم درس میدم و حدودا با ۳۵۰ تا نوجوون در هفته توی کلاس هام سر و کار دارم. هم باید حواسمون باشه که درس رو بهشون جوری منتقل کنیم که توی امتحانات از پس سوالات بر بیان، هم باید مراقب باشیم توی مدرسه اتفاقی براشون نیوفته. مورد داشتیم دانش آموز اجازه برای دستشویی گرفته، مدیر توی دوربین های مدرسه دیده که رفته دم در مدرسه از موتوری جنس بگیره. اگه اتفاقی برای این دانش آموز میوفتاد، از مدیر و ناظم تا معلمی که اجازه‌ی دستشویی به این دانش آموز دادن باید پاسخگو باشن.

      علاوه بر +۲۰۰ ساعت که به شخصه توی مدرسه حضور دارم، اداره از من انتظار داره که به شکل های مختلف (آماده سازی طرح درس، ارزیابی های ماهانه، طرح سوالات امتحانی، تصحیح اوراق و…) هم برای شغلم وقت بذارم. خیلی از مردم این ساعت پنهان رو نمیبینن. در مورد حقوق ۱۳ تومنیتون هم باید بگم من الان با رتبه بندی و تمام افزایش هایی که دادن، ۷ میلیون تومن میگیرم. با اضافه کاری که از اردیبهشت تا الان هنوز پرداخت نشده، حقوقم میشه حدود ۹ – ۱۰ تومن. ساعت های کاری معلم ها رو هم اشتباه به عرضتون رسوندن. یه معلم معمولی (اونی که مثل من دو شیفت کار نمیکنه) روزی ۶ ساعت در مدرسه حضور داره. یکی مثل من که دو شیفت هستم، روزی ۱۲ ساعت.

      5 پاسخ
      • ....
        ۱۴ فروردین ۱۴۰۲

        چی میگی بابا نوروز‌ چی پس تعطیلی های رسمی چی پس یه آدم تو سال بیشتر از دو هفته یا یه هفته مرخصی نمیگیره نمی‌دونم فازت چیه والا

        28 پاسخ
        • معلم
          ۲۷ شهریور ۱۴۰۲

          سلام . من معلمی رو با عشق و علاقه انتخاب کردم. سالها مطالعه کردم و تست های فراوان و مطالب بسیار خوندم. که به دانش آموزان مناطق روستایی که دسترسی به کلاس های فوق العاده نیست خدمت کنم. دانش آموزانم حالا بعد از سالها پزشک شدن/ مهندس شدن/ معلم شدن و … و چه زیبا و خسته کننده که بعد از این همه سال زحمت که البته نوش جان همه دانش آموزان گلم ایشلا که موفق باشن دارم می بینم که میگین مال مفت میگرید و این داستانا. دمتون گرم . همین.

          1 پاسخ
        • صادق
          ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

          حقوق کارگر سالانه با روزی دوشیفت کارکردن ۷۰ میلیونه
          اکه ۱۲ ماه رو کار گیرش بیاد

          0 پاسخ
  • سلام
    ۱۴ مهر ۱۴۰۱

    سلام، خواهشا کسانی که اطلاع دارند سوال من رو پاسخ بدن، درامد ماهیانه دندانپزشک متخصص مطب دار چقدره؟ لطفا بگید

    6 پاسخ
    • پویا
      ۳ آذر ۱۴۰۱

      سلام بستگی به کار دندونپزشک داره!
      اگه خوب کار کنه و متخصص باشه بین ۵۰ تا ۸۰ داره!

      2 پاسخ
  • سجاد
    ۲۴ شهریور ۱۴۰۱

    باسلام !
    بنده با ۳سال سابقه معلمی (متاهل با یک فرزند ) در جزیره قشم که حدود ۷۰۰ هزار در حکم بنده بخاطر بدی آب و هوا و منطقه محروم زده شده است
    مبلغ حکم بنده ۶میلیون و ۶هزار تومان است
    دریافتی خالص حدود ۵میلیون و ۳۰۰

    12 پاسخ
    • سلام شمااستخدام رسمی هستین منظورم اینه۴سال فرهنگیان درس خوندین؟
      ۶ مهر ۱۴۰۱

      سلام شمااستخدام رسمی هستین منظورم اینه۴سال فرهنگیان درس خوندین؟

      9 پاسخ
  • Miss.z
    ۲۳ شهریور ۱۴۰۱

    درودبرشماوخداقوت🌷
    خواستم اطلاع داشته باشم حقوق شخصی که علوم تربیتی دانشگاه آزاد خونده گرایش آموزش ابتدایی چقدره درحال حاضر؟
    آیابصورت پیمانی استخدام میکنه آموزش وپرورش ونصف یک حقوق معلم رومیده؟

    1 پاسخ
  • Miss.z
    ۲۲ شهریور ۱۴۰۱

    درودبرشماوخداقوت🌷
    شخصی که ۴سال دانشگاه آزادرشته علوم تربیتی خونده بعدازشرکت درآزمون استخدامی حقوقش چقدرهست اگراستخدام بعنوان آموزگارابتدایی باشه
    یکسریامیگن درآمدی نداره اصلاهزینه نکنی بهتره

    3 پاسخ
  • ami
    ۲۱ شهریور ۱۴۰۱

    سلام خسته نباشین.میشه بگین حقوق دبیر ریاضی متوسطه دوم چقدر هست؟(در صورتی که فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان باشیم)خواهش میکنم جواب بدین خیلی درگیرم😑

    7 پاسخ
    • آکادمی اساتید استادبانک
      ۲۲ شهریور ۱۴۰۱

      سلام وقت بخیر
      در حال حاضر بین ۵ الی ۶ میلیون. البته با توجه سابقه کار، رتبه بندی و برخی شرایط دیگه ممکنه این مبلغ کمی تغییر کنه

      5 پاسخ
  • حسین
    ۴ شهریور ۱۴۰۱

    سلام حقوق مشاور واحد آموزشی یا مربی امور تربیتی مدارس چقدر هست ؟

    5 پاسخ
  • کاظمی
    ۲۴ مرداد ۱۴۰۱

    سلام و وقت بخیر، ممنون میشم سوال منو پاسخ دهید 🙏
    کسانی که در آزمون استخدامی قبول شده اند پس از گذراندن دوره ی مهارت آموزی حقوق بگیر میشوند یا از همان ابتدا؟
    و اینکه مبلغ حقوق این افراد در رشته آموزگار ابتدایی چقدره ؟
    حقوق

    17 پاسخ
  • ........
    ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

    ببخشید پایه حقوق دبیران چقدره؟
    وقتی که دبیر یا معلم میشی،حقوقت از حقوقی که دانشجو بودی،مگه بیشتر نیست؟

    3 پاسخ
    • آکادمی اساتید استادبانک
      ۲۲ مرداد ۱۴۰۱

      سلان وقت بخیر
      حقوق معلمان از حقوق دانشجو معلمان بیشتر هست. حداقل دستمزد ماهانه معلمان در سال ۱۴۰۱ ۶/۶۷۰/۰۰۰ و حداکثر حقوق ماهانه نیز ۸/۲۵۰/۰۰۰ تومان تعیین شده.

      6 پاسخ
      • ...
        ۳ آبان ۱۴۰۱

        ممکنه بفرمائید برای کاردانی ها به چه ترتیب حساب میشه متشکرم

        0 پاسخ
  • هورمزد
    ۶ مرداد ۱۴۰۱

    زهرا خانم همین افکار باعث شده که هنوز لقب جهان سومی رو حمل میکنیم. ما در بین فامیل معلم داریم که واقعا برامون قابل احترامن. معلم ها حداقل ۲۵ دانش آموز متفاوت با سبک افکار شما رو باید مدیریت کنه. در همین دو سال کرونا چن درصد بچه ها بدلیل عدم برخورد بد خونواده هاشون در درس خوندن دچار مشکل روحی شدند. یکی دو تا رو نمیتونید تحمل کنید اونوقت به سه ماه تعطیلی این قشر فرهیخته و صبور گیر میدید. این چند ماه برای ریکاوری ذهنی و روانی معلم و دانش آموز هست.

    15 پاسخ
    • سیدجواد محمدی نسب
      ۴ شهریور ۱۴۰۱

      باسلام وعرض ادب
      یکی از مهمترین وکم برخوردارترین به لحاظ حقوقی معلمان و نظامی ها هستند،دوقشری که بسیار مهم هستند،بحث در مورد معلمان عزیز هست،این بندگان خدا بنظرتون بااین اوضاع بد اقتصادی چکار کنند،شماهایی که میگید تابستونی بیکارن،آخه چکار کنند آیا این بندگان خدا دارن بی قانونی میکنن،تابستون دانش آموزان پایان یک سال تحصیلشونه معلمان عزیز باید چکار کنند.خب اینها که کارشون انسان سازیه برا معیستشون چکار کنند.هرچه به معلمان عزیز کشورم برسن پاره ای از زحماتی که برای فرزندان سرزمینم میکشند نمیشه.به احترام تمام معلمان عزیزم

      13 پاسخ
  • مهلا
    ۱ مرداد ۱۴۰۱

    همونطوری که پزشک بد داریم معلم بد هم داریم، پس چرا نمیاید پزشکارو قضاوت کنید؟! در مورد حقوق هم مگه به ساعته؟ اون وقت پرستار باید از پزشک بیشتر حقوق بگیره! شما بچه خودتونو نمیتونید دو ساعت تحمل کنید‌.

    21 پاسخ
  • محمد
    ۱۱ تیر ۱۴۰۱

    سلام . لطفا رهنمایی بفرمایید
    آیا حقوق معلم ورزش متفاوت است ؟ کمتر است ؟ کسی اطلاع داره چقدر است ؟

    12 پاسخ
  • مصطفی
    ۷ تیر ۱۴۰۱

    چند سال آلمان بودم کارگر و معلم اختلاف چندان حقوقی نداشتند.

    55 پاسخ
    • A.gh
      ۲۴ تیر ۱۴۰۱

      واقعا اینطوره؟ ولی چیزایی که بنده شنیدم کاملا متفاوته. در اکثر کشور های اروپایی حقوق معلم به پول ایران معادل ۱۲۰ میلیون یا ۱۸۰ میلیون به صورت ماهانه است. یعنی ۴۰ هزار تا ۶۰ هزار دلار

      21 پاسخ
    • تارا
      ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

      در کشور آلمان معلم بالاترین میزان حقوق در بین تمام شغلها رو داره.

      13 پاسخ
    • المان بودم. الان اسپانیام
      ۱۵ شهریور ۱۴۰۱

      دروغه.
      من خودم المان بودم.الان اسپانیام
      قاچاق رفتم المان خودمو به هزار بدبختی رسوندم.
      اتفاقا حقوق معلم تو المان ۲۵ درصد بیشتر از کارگره. اگه سابقه کار و تجربه رو یکی در نظر بگیریم. یعنی چی؟
      ۱ سال چون خودم تو یه کارگاه که نماینده مستقیم شرکت زیمنس بود کار کردم. میدونم حقوق چقدر میگیرن. ایران فنی حرفه ایی الکترونیک خوندم. المان که رفتم ۲ سال المانی خوندم. بعد ۳ سال الکترونیک که شبیه همون ایران بود. بعدم ۶ ماه کار اموزی تو یه کارگاه. بعدش استخدام زیمنس شدم. کارگاهش انقدر خفن بود انگار اتاق عمله. از تمیزی هیچی کم نداشت. لباس مخصوص میپوشیدیم. دستمزدم حدود ۳۴۰۰ یورو تو یک ماه بود. قبل مالیات. و حدود ۱۱۰۰ یورو مالیات ازش کم میشد و ۲۳۰۰ یورو برام میموند. و اینطوری بود که پیش پیش مالیات از دستمزد ماهانه کم میشدو بعد ۲۳۰۰ یورو به حسابم میومد. اینطوری نبود که ۳۴۰۰ یورو بریزن بعد خودت مالیاتو بدی. مالیاتو اول از همه میگیرن. این دستمزد منی بود که مدرک فنی حرفه ایی از المان دارم و تنها ۶ ماه سابقه کار اونم کاراموزی داشتم. من به عنوان یک کارگر حساب میشم. به قول خودشون اربیتیر یا اربیدر حساب میشدم. همون کارگر
      اما میرسیم به معلم.
      اینجا اول از همه معلمی خیلی سخته. لیسانس معلمی بخوایی بگیری حدود ۴ سال درس میخونی. در حالی که باقی رشته ها مخصوصا مهندسی معمولا سه سال هست. رشته هایی هست که ۴ ساله اما ازش اطلاعی ندارم. چون یکی از هموطنامون از کوچیکی المان بود و زمانی که زبان المانی میخوندم کمک معلم بود، و دانشگاه معلمی میخوند میدونم. ازش پرسیدم میگفت ۴ سال باید درس بخونه لیسانس بگیره.
      و اتفاقا باهم دوستیم. چون تقریبا همسنیم. ۲ سال قبل فارغ شد و معلم گروندشول شد. یه چیزی مثل همون دبستان ایران میشه. چون وقتی طرف تو دانشگاه معلمی میخونه تعیین میکنه میخواد معلم دبستان باشه راهنمایی یا دبیرستان. و رشته ی معلمی بر همین اساس تقسیم بندی میشه.
      حالا دستمزد دوستم وقتی با لیسانس معلمی و با ۶ ماه کاراموزی ، مشغول کار شد چقدره؟ ۴۲۰۰ یورو دستمزد شروع به کارشه. و ۱۵۰۰ یورو که مالیات میره. و ۲۷۰۰ یورو به حسابش میاد.
      این مالیات بر درامد تو هر فدرال فرق میکنه. اره المان فدرالیه.

      حالا شما مقایسه کن که معلم با کارگر یکیه یا نه. حالا نمیدونم دلیلش چیه اومدی المانو مثال زدی و بعدم میگی درامد یکیه. که دروغه این حرف.

      1 پاسخ
  • پویا
    ۴ تیر ۱۴۰۱

    چه با افتخارم نوشته از سال ۹۲ تا الان حقوق معلمان ۴برابر افزایش داشته😐 حاجی تورم چند هزار درصدی داشتیم اینم در نظر بگیر

    23 پاسخ
  • مهدی
    ۲ تیر ۱۴۰۱

    سلام
    اگه دبیر بشیم میتونیم شغل دوم ازاد داشته باشیم؟

    15 پاسخ
    • آکادمی اساتید استادبانک
      ۴ تیر ۱۴۰۱

      سلام، وقت بخیر
      بله بسیاری از معلمان هستن که شغل دوم آزاد دارن و از این طریق هم کسب درآمد میکنن

      4 پاسخ
      • حسین
        ۴ شهریور ۱۴۰۱

        حقوق مشاور واحد اموزشی و مربی امور تربیتی چقدر است ؛ حقوق و تمام مزایا با دبیران دیگر مشابه است ؟

        4 پاسخ
  • TERNOVECSY
    ۱ تیر ۱۴۰۱

    سلام ببخشید میشه بگید حقوق معلم زمین شناسی چقدره؟

    9 پاسخ
    • آکادمی اساتید استادبانک
      ۴ تیر ۱۴۰۱

      سلام و عرض ادب
      حقوق معلمان و دبیران با توجه به رشته تغییر نمیکنه.
      فقط مقطع تدریس (ابتدایی، متوسطه اول یا دوم) روی حقوق معلم تاثیر میذاره که داخل مقاله در موردش توضیح دادیم.
      بنابراین حقوق دبیر زمین شناسی مثل خقوق سایر دبیران متوسطه دوم هست.

      6 پاسخ
      • صفر محمدی
        ۱۰ تیر ۱۴۰۱

        با سلام و وقت بخیر خدمت شما. اینجانب دبیر ریاضی مدارس غیر انتفاعی با ۵ سال سابقه کار و دارای مدرک کارشناسی ارشد ریاضی هستم. حقوق دریافتی من در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ برای ۱۲ ساعت تدریس در هفته با کسر مالیات یک میلیون و هشتاد هزار تومان بوده است. البته ۱۰ درصد مالیات از حقوق من کسر می شود. متاسفانه جامعه ما برای معلمین به عنوان قشر تحصیل کرده و فرهیخته جامعه کمترین ارزش را قائل نیست. در صورتی که کشور هایی مثل آلمان و ژاپن، توسعه و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی اشان را مدیون آموزش و پرورش کارآمد اشان هستند. باشد که روزی معلمین و فرهنگیان کشور به جایگاه اصلی خویش بازگردند. به امید آن روز. سیستم آموزشی مناسب و کارآمد یکی از عوامل توسعه همه جانبه می باشد.

        6 پاسخ
  • mah
    ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

    سلام فعلا دانشجو هستم و آخرین مدرک تحصیلیم دیپلم محسوب میشه.
    آیا میتونم آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو شرکت کنم و در این صورت احتمال قبولی و پذیرش دارم؟

    8 پاسخ
    • آکادمی اساتید استادبانک
      ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

      سلام وقت بخیر پیشنهاد میکنیم با توجه به رشته ای که قصد شرکت در اون رو دارید ، دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو مطالعه کنید و شرایط رشته مد نظرتون رو بررسی کنید.

      3 پاسخ
  • علی
    ۲۷ خرداد ۱۴۰۱

    معلمین نسبت به اندازه ای که کار می کنند حقوق بیشتری می گیرند، نزدیک به چها ماه تعطیل و هشت ماه بقیه نیز نصف ساعت کاری ۸ ساعته را کار می کنند ،حداکثر حقوق معلم باید سه میلیون باشه

    221 پاسخ
    • عارف
      ۱۲ مهر ۱۴۰۱

      سلام
      شما اول برو ۲۴ ساعت در هفته درس بده بعد بیا قضاوت کن. آواز دهل شنیدن از دور خوش است

      5 پاسخ
  • یا الله
    ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

    در آمریکا حقوق کارگر ۳۰۰۰ دلار و کارمند ۴۰۰۰ دلار مگه قراره هرکی بیشتر کار کنه بیشتر بگیره هر شغل بر اساس اهمیت و جایگاهش دستمزد داره همه جای دنیا کارگر کمترین دستمزد رو داره و اصلا جایگاه شغلیش با کارمند و معلم قابل مقایسه نیست

    25 پاسخ
  • مرضیه
    ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    سلام. من چند سال بیمارستان کار کردم. الانم استخدام آموزش و پرورش شدم به عنوان معلم.
    با مدرک فوق لیسانس و با ۲ سال سابقه ۵ میلیون میگیرم.
    تا موقعی که تربیت بچه ها خوب نباشه نباید از معلمها انتظار تربیت اونها را داشت.

    11 پاسخ
  • شیما وکیلی
    ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

    سلام وقت بخیر
    حقوق ساعتی معلم خصوصی درس ریاضی چقدر است؟

    3 پاسخ
    • آکادمی اساتید استادبانک
      ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

      اساتیدِ استادبانک بر اساس رزومۀ تدریس خود، جزو اساتید ۱ تا ۵ ستاره و یا در سطح VIP قرار می‌گیرند. این ستاره‌ها بر اساس نتیجۀ مصاحبه، توانایی‌ها و تجربیات تدریس، مدارک دانشگاهی، تألیفات و مقالات، مدارس و دانشگاه‌های محل تدریسِ استاد و… تعیین می‌شوند. قیمت تدریس خصوصی در استادبانک علاوه بر تهران و شهرستان بودن یا آنلاین و حضوری به ستاره‌های استاد نیز بستگی دارد.
      در مقاله درآمد معلم خصوصی ریاضی می‌توانید به تعرفه کلاسهای خصوصی ریاضی دسترسی داشته باشید.

      4 پاسخ
  • نیما
    ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

    من واقعا هیچ وقت یادم نمیره معلم کلاس اولم چقدر همه رو کتک میزد. علی‌الخصوص خود من رو خیلی زد. چون با هم بازی میکردیم و الان بیماری روانی کرفتم. دبیرستان که اصلا نگم. بهش می‌گفتیم کنکور داریم اصلا عین خیالش نبود می‌آمد چندتا شوخی می‌کرد سر کلاس بعد میرفت.
    واقعا معلما توقع دارید چقدر پول بدن بهتون؟ ۲۰ میلیون خوبه؟ ۳۰ میلیون چطوره؟ اون وقت دیگه مثل کارگرا نیستید؟ 🙂
    به والله قسم من بابام تو کار تولیده، کارخونه داره هر روز یه جاش خونی میشه ماهی ۱۰ میلیون درمیاره به والله..

    87 پاسخ
    • شهبازی
      ۶ مهر ۱۴۰۱

      درامد بر حسب ساعت کاری یا سختی کار نیست بلکه بر اساس تخصص و تجربه هست یه نفر مکانیک رو فرض کن مشکل مثلا ماشین رو پیدا میکنه در عرض چند ثانیه حلش میکنه چند برابر هم میگیره شاید یه مکانیک دیگه ببری ارزون تر بگیره ولی کلی وسایل اضافی رو دستت میزاره اخرش هم درست نمیشه چند برابر اون یکی هم خرج میکنی. معلمی هم عزیز برادر یک کار تخصصی و از روی تجربه هست که باید حقوقش چند برابر یک کارگر باشه حتی اگر ساعت کاریش یا سختی کارش کم باشه.

      8 پاسخ
    • امیر
      ۳ آبان ۱۴۰۱

      تا وقتی حقوق معلما کم باشه اونا هم به این رویه ادامه میدن و متناسب با حقوقی که میگیرن کار میکنن🙂
      اگه بخواین سیستم آموزشی در حد کشورای پیشرفته بشه، با درآمد معلم هم مثل اون کشورا باسه تا معلم فکرش درگیر خرج خونوادش نباشه و بتونه کارشو درست انجام بده

      5 پاسخ
    • وحید هاشمی
      ۳۰ دی ۱۴۰۱

      چون یه معلم بد وجود داشته، همه معلما رو باید زنده زنده بسوزونن؟ شما توی ۱۲ سال مدت تحصیلت هیچ وقت یه معلم خوب نداشتی که فقط در مورد اون معلمی که خاطره ی بد داشتی صحبت میکنی؟ جایی که من تدریس میکنم، بعضی خانواده ها بی بضاعت و کم بضاعتن. معلم های مدرسه خودشون پول روی هم میذارن برای این دانش آموزا لوازم التحریر میخرن؛ هزینه ی کتابهاشون رو پرداخت میکنن، لباس فرم مدرسه میخرن. شماها اینا رو نمیبینید اصلا، فقط همون معلمی که یک بار شما رو زد رو میبینید. چون دیدن اون به دیدگاهی که میخواید بیان کنید مشروعیت بیشتری میده. همون معلم هم حتما کاری کردید که دست بلند کرده. من خودم دانش آموز داشتم که با خودش سوت آورده بود سر کلاس، تا روی تخته داشتم درس میدادم، سوتشو در میاورد و سوت ممتد میزد. تا برمیگشتم، سوتش رو توی دهنش قایم میکرد. میدونستم خودشه ولی سوتشو پیدا نمیکردم. دوبار از کلاس اخراجش کردم ولی باز با وساطت مدیر اومد سر کلاس و دوباره شروع کرد به سوت زدن. معلم اگه اعصابش فولادی هم باشه، یه جایی دیگه تحملش تموم میشه. صرفا چرا اینقدر پررو شده بود؟ چون از فامیل های مدیر بود و پدرش گفته بود هرکاری کردید معلم حق نداره دست روی شما بلند کنه و میریم دادگاه شکایت میکنیم و از این حرفا. منم وقتی سوت رو توی دهنش پیدا کردم، جوری زدمش که بفهمه یک من ماست، چقدر کره داره. بعدش هم پرونده اش رو گذاشتیم زیر بغلش که توی دی ماه بره هر مدرسه‌ای که پدرش تونست براش جا پیدا کنه.
      توی مدارس اینجا حتی مکررا مورد داشتیم دانش آموز با خودش چاقو آورده، معلمی که از استان دیگه با حداقل حقوق اومده اینجا درس بده رو تهدید کرده.
      فکر میکنید معلمی آسونه؟ هر کلاسی دانش آموز خوب داره و معلم باید جوری زمان بذاره که اونایی که میخوان یاد بگیرن، بتونن از کلاس استفاده ببرن. دانش آموز بد هم داره که باید کنترل بشن تا مزاحم بقیه ی کلاس نشن.

      در مورد مثل کارگرا نبودن، شما چرا معلم رو با کارگر ساده مقایسه میکنی؟ به عنوان یه نیروی متخصص، با بقیه ی مشاغل تخصصی مقایسه کنید. خیلی از مشاغل دیگه، زمانی که یکی وارد اون شغل میشه، علاوه بر مزایایی که بهشون میدن، حقوق همون سال اولشون از دو برابر حقوق یک معلم بیشتره. من و یکی از دوستام همکلاسی بودیم. من دو سال زودتر از اون، دومین آزمونی که شرکت کردم قبول شدم و رفتم سر کار. اون دو سال بعد از من رفت توی یه ارگان دیگه. الان با وام ها و مزایایی که ادارشون بهشون میداد یه خونه‌ی کوچیک خریده، سال جدید هم برای ماشین ثبت نام کرده. من که آدم ولخرجی هم نیستم، کلا ۵۰ تومن تونستم جمع کنم. اونم نه با وام و اینا؛ با نخوردن و نپوشیدن و خرج نکردن. اداره ی اونا حدود ۲۰۰ میلیون وام بهشون داده، آموزش و پرورش برای ۵۰ تومن وام، بین کارمنداش قرعه کشی میذاره که ببینه این ۵۰ تومن رو به کدومشون بده. پنجاه تومنی که پول یه یخچاله الان.
      شما میگی چرا معلم خودشو با طبقه ی کارگری ساده مقایسه نمیکنه. شما اگه راست میگی با کارگر متخصص مقایسه کن حقوق معلمی رو. یه استاد بنا، یه استاد برقکار و… حداقل سه تا چهار برابر بیشتر از یه معلم درآمد داره. من خودم دانش آموز دارم که بعد از مدرسه حقوق شغل آزادش دو برابر حقوق من توی آموزش و پرورشه. دانش آموز کلاس هشتم!

      4 پاسخ
    • معلم
      ۲۷ شهریور ۱۴۰۲

      سلام . من متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده. امیدوارم زودتر حالتون خوب بشه و شرایط روانیتون مساعد بشه.

      0 پاسخ
  • حقگو
    ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    سلام
    من چند ماه دیگه مونده بازنشست بشم. ما در زمان استخدام ب وعده و وعید دولت اعتماد کردیم. وعده دولت سراسر نقض عهد کردن بود.
    اما بفرض اگه امروز جوانی طالب معلمی باشه و بعد از استخدام، منتقد بشه چرا تخطئه میشه؟
    هموطنی ک بر این جوان ایراد گرفته یه مثال ساده: بفرض شما در شرایطی سخت گیر افتادید ک از تشنگی بیم هلاک دارید. یکی هست که یه اب معدنی رو میفروشه صدمیلیون تومان. شما در اون شرایط صدمیلیون میدی جرعه ای اب بنوشی. بنظرتون وقتی فرد از مرگ رهید حق نداره بگه چرا یک جرعه اب صدمیلیون؟ داستان همینه.
    من عمیقا میسوزم ک جوان به هر در بزنه بشه معلم. اونم نه از روی عشق بلکه بگمان خودش برا پول. جوانان ما اغلب عمر و جوانی و بعضا حتی پولشونو با یه مدرک معامله میکنن و میبازن.
    در سیستم اموزشی ما مهارتهای کلیدی یاد داده نمیشه. چنانکه خود من تا چند سال اخیر چنان نااگاه بودم ک حاضر بودم با کمتر از این هم کار کنم ولی حالا بمحض اتمام دوره دیگه با دو برابر حقوق هم نمیمانم.
    کاش میتونستم به همه جوانان طالب مشاوره بدم. چیزی هم نمیخوام. عزیزان منهم مثل شما باور نمیکردم بشه بدون سرمایه و….. کار کرد و درامد داشت. اما خودتونو باور کنید. مهارتهای موفقیت رو در عمل یاد بگیرید. بعد اقدام کنید. بدونید خوان الهی گسترده س. منتظر فرصت نشید. فرصت بسازید. میدونم خیلیا میگن شعاره. ولی واقعیته. فقط باید مهارت رو در این زمینه هم یاد بگیرید.

    14 پاسخ
    • توکلي نیا
      ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

      ببخشید میشه من راهنمایی کنید من تازه کارم چه مهارتی منظورتونه تسلط درسی یا بیان به خصوص دبیری زیست ۱۰ و۱۱ اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید

      1 پاسخ
  • اس پ
    ۲۳ اسفند ۱۴۰۰

    ببینید من نمی‌دانم فردی که الان میداند معلمی به دردش نمیخوره یعنی حقوقش کمه پس چرا به همه جا و به همه کس التماس میکنه اموزش وپرورش استخدامش کنن؟
    ولی وقتی وارد شد و بعد چند ماه که نفس راحتی کشید میشه منتقد سر سخت اموزش وپرورش
    باور کنید برای اینها همین حقوق هم زیاده چون با اطلاع کامل خود وارد آموزش و پرورش شدن

    35 پاسخ
  • رهگذر
    ۳ اسفند ۱۴۰۰

    همه اداراتم اینجوری نیست، مصداق مثل معروفه که میگه آواز دهل از دور خوش است.
    همه فکر میکنن حقوق و مزایای کارمندای یه سازمان و وزارت دیگه بیشتره و…

    8 پاسخ
  • افسانه
    ۱ اسفند ۱۴۰۰

    من پرستارم ، و استخدام پیمانی ام، امسال آزمون استخدامی شرکت کردم،که برم آموزش و پرورش، اگه خدا بخواد و قبول شم، میخوم انصراف بدم از پرستاری.
    آموزش و پرورش به نظرم خوبه ، تعطیلات و عیدها و شبها و تابستونت مال خودته، تازه اول ماه هم استرس نداری که چطوری آن شیفت بزارن.

    13 پاسخ
    • شقایق
      ۷ فروردین ۱۴۰۱

      کار بسیار عاقلانه‌ای می کنی
      منم پرستار ۱۶سال سابقه ام
      قبلا شرایط انتقال داشتم ولی نرفتم
      الان پشیمونم
      پرستاری واقعا فرسودگی میاره

      4 پاسخ
      • جواد
        ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

        سلام میشه بگین شرایط انتقال چی هست و مگه میشه از پرستاری معلم شد

        6 پاسخ
    • م
      ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

      بستگی به شخصیت داره ولی معلمی اگه پول نداره مزایاش از پرستاری بیشتره .هدف اینه آموزش و پرورش رو زمین بزنند که زدند.

      6 پاسخ
  • یوسف
    ۲۹ بهمن ۱۴۰۰

    باسلام خدمت همراهان و دوستان گرامی
    در اهمیت و موقعیت شغلی معلمان همین بس که بگوییم معلم شمع وجودش را گذاشت تا سواد خواندن و نوشتن به تو اموخت‌ که امروز ادعای دانشمندی بکنی
    جایگاهش خیلی رفیع هست درجامعه ولی ازکمترین امکانات ومزایای رفاهی برخوردارند
    متاسفانه که این موضوع نیازمند توجه ویژه به حقوق این قشرزحمتکش جامعه هست.
    ودرپایان معلم عزیز شمع شدی شعله شدی سوختی …تاهنرت رابه من آموختی.

    8 پاسخ
    • زهرا
      ۶ فروردین ۱۴۰۱

      سلام.
      همونطور که خانم افسانه فرمودند تعطیلاتتون مال خودتونه. یعنی حساب کنین حدود پنج ماه از سال رو خونه هستین که بابتش حقوق هم دریافت میکنین.
      تعطیلات عید یا تابستون هم که اسکان رایگان دارین.
      وقتی دانشجو هستین به اندازه ی یه کارمند حقوق میگیرین.
      وقتی هم تو مدارس مشغول به کارید بن تخفیف و ماکارونی و برنج و روغن و… رایگان دریافت میکنین.
      توی اکثر فروشگاه ها طرف قرارداد هستید.
      وقتی تدریس میکنین خیلیاتون براتون مهم نیست دانش آموز میفهمه یا نمیفهمه….. اکثرا هم نصف ساعت کلاس رو خاطره تعریف میکنین
      برگه ی امتحاناتو به بهونه های مختلف از داشتن مهمون گرفته تا بیماری و… تا وقتی که دانش آموز جون به لب نشه تصحیح نمیکنین.
      از ۱۵ اسفند هم که خانوما به بهونه ی خونه تکونی کلاسارو دست و پاشکسته برگزار میکنن یا اینکه کلا تعطیل میکنن!
      خرید عیدتون به جاست خونه تکونیتون به جاست دید و بازدید عیدتون به جاست ولی کافیه دانش آموز یکم سر کلاس ازتون استراحت بخواد! کل شخصیتشو به باد میدید…
      خیلی از معلمان ابتدایی املا و انشای بچه هارو دست مایه ی خنده ی فامیل میکنن…
      معلم داریم تا معلم…
      این جمله ی شما برای همتون نیست فقط برای یه عده ی معدود وظیفه شناسه تعمیم ندید لطفا!
      هر معلمی معلم نیست! جالب اینجاست همیشه خودتونو میپرستین و در رده ی انبیا قرار میدین و همیشه هم نالانید!
      معلم داشتم متناسب با پرداخت حقوقش تدریس میکرده یعنی میگفت من ماهی (اون سال که من دانش آموز بودم) ۲۰۰ تومن میگیرم برای چی خودمو اذیت کنم یه تدریس معمولی درحد روخوانی کفایتتون میکنه!

      53 پاسخ
      • م
        ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

        بیش تر نیرو های آموزش و پرورش خرید خدمت اند که از این امکانات محرومند .

        1 پاسخ
        • مرتضی پرورش
          ۱۳ مرداد ۱۴۰۱

          نه فقط خریدخدمتی‌ها و حق‌التدریس‌ها، بلکه رسمی‌ها هم چنین امکاناتی ندارن. این‌ها دروغ‌هاییه که متأسفانه از اتاق فکرهای خاص به جامعه تزریق می‌شه. معلم‌ها نه بن رایگان دارن، نه اسکان رایگان، نه هیچ تسهیلات دیگه‌ای. فروشگاه‌های تعاونی معلمان هم که در اقساط سه تا چهار ماهه به معلمان اجناس می‌ده، ازطرف دولت کار نمی‌کنن. همه خصوصی هستن و خود معلم‌ها با سهام شخصی تأسیس کردنشون.

          9 پاسخ
      • م
        ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

        معلومه تو فامیل معلم ندارید تا وضعش رو ببینید. من هم پدرو مادر و هم خودم معلم هستم، از درد بیکاری معلم شدم وگرنه پدرم بچگی می گفت هرکاری میری معلمی نرو.
        کجا به معلم ها روغن و شکر و سهمیه می دن ،ورا ارگان های دیگه خبرشو دارم. اینکه معلم بد داریم چرا نداشته باشیم؟
        طرف با حقوق ۵ میلیون باید یکجا دیگه بره سرکار اونوقت این همه بچه تو کلاس انرژیش رو می گیرند، دیگه تمرکزی نداره برای وقت گذاشتن.
        خرید عیدمون !!!! مگه نه اینکه از اسفند ۹۹ تا اسفند ۱۴۰۰ هزار تومن حقوق واریز نکردند. معلم خرید خدمات نه بیمه داره نه پول تابستون.
        برگه امتحانو صحیح نمی‌کنند !!! چرا نمی گید بچه های ابتدایی اینقدر پرو شدند که راحت به معلمشون می گند تکلیف نمی نویسیم؟

        11 پاسخ
        • زهرا
          ۱۹ فروردین ۱۴۰۲

          البته لطفا بزرگوار با بچه ها درست و صحیح رفتار کنید تا نام نیکو از خودتون به جا بزارید

          0 پاسخ
      • یاسر
        ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

        مجتبی مرتضوی
        ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
        من با ۲۹ سال تدریس معلمی خلاصه بگم این است که با یک کلمه میتونستم دانش آموزی را بدبخت کنم یا خوشبخت. اگر فکر کنید متوجه جمله ام می‌شوید که خیلی حرف داره حالا میخواهید به معلم بها بدهید یا نه!

        4 پاسخ
      • ص
        ۲۴ خرداد ۱۴۰۱

        من ۲۹ ساله معلمم ولی هنوز این امکانات رایگان رو که فرمودید دوست عزیز ندیدم .راهنمایی کنید تا بتونم حق خودمو از آموزش و پرورش لااقل تو یک سال باقیمانده بگیرم . دوستا گرامی هنوز احتمالا درک نمیکنی که شرمنده فرزند شدن یعنی چه . چون همیشه تو حسابت پول بود و برات مطرح نیست بقیه چی میکشن . بله وقتی به اون درجه از بزرگی نرسیده ای که راحت به کسی که بهت چیزی آموخته توهین میکنید دیگه والدین که جای خود دارد .

        6 پاسخ
      • مرتضی
        ۲۹ تیر ۱۴۰۱

        ببخشید شما قشر مظلوم فرهنگی رو با جای دیگه اشتباه گرفتید!! با ۳۰ سال خدمت بازنشست شدم، هیچکدوم از اون مدینه ی فاضله ای که فرمودید ندیدم! نه بن بود، نه بیخیال یادگیری بچه‌ها بودیم، نه خاطره گفتیم، مدام توضیح دادیم، کلاس اضافه گذاشتیم، جمعه ها هم رفتیم، تابستونم کلاس تجدیدی گذاشتیم، بازم نه بن دیدیم و نه کالاهایی که شما میگین….نه ماکارونی بود و نه حتی یه نصف صابون. انصافا خواهشا، لطفاً، تا وقتی مطمئن نشدید، چیزی رو منتشر نکنید. ربطی به معلم خاص و غیر خاص نداره، وزارتخانه ی آموزش پرورش، اهل بن و فرمایشات حضرتعالی نیست، جهت اسکان هم همون مدارس رو در اختیارم ن میذارن ولی نه رایگان، پولی جانم، پولی

        6 پاسخ
      • رضایی
        ۶ دی ۱۴۰۱

        خانم اینارو در مورد کشور ایران گفتین؟
        بنظرت حقوق معلم چنده؟
        بنظرت معلم باید به چند نفرجواب پس بده؟
        بنظرت ساعت کارمعلم فقط همون سرکلاسه توخونه چی؟
        اسکان رایگان از کجاگفتین؟ واقعا هست؟چرا من که معلم رسمی هستم تاحالا این چیزارو به چشم ندیدم؟
        سروکله زدن با۳۰نفردانش آموز میدونی یعنی چی یعنی میری خونه دیگه انرژی نداری باهیچکس حرف بزنی بچه میخواد باهات حرف بزنه میگی ساکت شوهرمیخوادحرف بزنه میگی هیس سرم درد میکنه

        تنها مزیتی که داره تابستون هست ولاغیر

        0 پاسخ
      • .
        ۱۳ تیر ۱۴۰۲

        شما کارمندای اقشار دیگه حقوق و مزایاشو نگاه کن بعد بیا حرف بزن، چرا شرکت نفتو نمیگی ک دیگه کمترینشون زیر ۱۸تومن حقوق نمیگیره هیچ کاره خاصی ام نمیکنه، در ضمن اگر راحت بود تموم مادرا تو دوران کرونا با تدریس یه بچه اینقد اعصابشون ضعیف نمیشد

        0 پاسخ
  • اسماعیل
    ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

    چوبی که امروز بنده و امثال بنده که درس خوندن میخوریم از همون معلمانی هست که هیچ وقت درباره آینده شغلی با ما صحبت نکردند. هیچگاه کوتاهی های خودشون رو بیان نکردند.

    11 پاسخ
    • وحید هاشمی
      ۳۰ دی ۱۴۰۱

      مگه پدر نداشتی؟ عمو نداشتی؟ دایی نداشتی؟ از اونا میپرسیدی شرایط شغلی جامعه چیه. من خودم به شخصه اگه دانش آموزا ازم بخوان، در مورد آینده‌ی شغلی رشته ای که خودم توی دانشگاه خوندم و رشته های مشابهش سر کلاس کمی صحبت میکنم. ولی صحبت در مورد آینده ی شغلی جزو وضایفی که بابتش حقوق بهم میدن نیست که “وظیفه” محسوب بشه. من در طول هفته توی سه مدرسه با حدود ۳۵۰ دانش آموز دارم سر و کله میزنم. حقوقی که میگیرم، بابت آموزش دادن مطالب خواسته شده‌ی کتاب به دانش آموزاست. هر کار دیگه که دارم علاوه بر این انجام میدم، مازاد بر وظیفه است و اداره براش یک درصد هم مهم نیست.

      1 پاسخ
      • پس چرا انقدر خونواده ها تاکید دارن فرزندمون معلم شه
        ۴ شهریور ۱۴۰۲

        من بین دوراهی قرار گرفتم ، ممنون میشم راهنماییم بفرمایید برای انتخاب این شغل

        0 پاسخ
  • مجتبی مرتضوی
    ۲۲ بهمن ۱۴۰۰

    من با ۲۹ سال تدریس معلمی خلاصه بگم این است که با یک کلمه میتونستم دانش آموزی را بدبخت کنم یا خوشبخت. اگر فکر کنید متوجه جمله ام می‌شوید که خیلی حرف داره حالا میخواهید به معلم بها بدهید یا نه!

    3 پاسخ
    • زهرا
      ۶ فروردین ۱۴۰۱

      متاسفانه تا وضع آموزش جامعه و انتظارات فره‍نگیان به این صورته بهایی داده نمیشه!
      دست خودتونه که چطور در موردتون فکر بشه!
      متاسفانه ذهنیت های بد مال امروز و دو روز پیش نیست… همه دردکشیده ان!
      شخصا یادمه معلم دوم دبستان با گوشه کتاب محکم میکوبید رو ملاج دانش آموز دختر کلاس!
      این انتظارات در حد فرهنگیان کشورهایی هست که بچه هاشون سر و دست میشکنن برن مدرسه.

      10 پاسخ
  • امیرحسین
    ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

    سلام این حقوقی که اینجا ذکر شده مربوط به یک شیفت هست دیگه؟
    اگر معلمی دوشیفت کار کنه حقوق بیشتری میگیره؟

    3 پاسخ
  • عابر پیاده
    ۱۸ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوستان خسته نباشید . من از هم از معلمی میگم هم از شغل فعلی خودم.
    من در سال ۸۴ سرباز معلم بودم یه روستای دور دست نه آب درست حسابی بود نه برق درست. حقوق ۵۰هزار تومان با سه پایه دانش آموز حدود ۳۲ نفر . پایه اول دوم پنجم با من بودن . بخدا اعصاب آدم خراب میشه .
    شغل بعدی که در سال ۸۶ وارد شدم در یکی از ادارات با حقوق ۳۸۰۰ بهترین حقوق اون سال .
    من مهندس برق هستم الان حقوقم با کمترین زحمت ۱۵۲۰۰۰۰۰میلیونه . همکارمن که سزباز بودیم معلمه میدونید چقدر میگیره. ۷۳۰۰ رشته برق ساختمان هستش

    8 پاسخ
    • محمدرضا
      ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

      تو کدوم شرکت استخدام هستید ؟ 🥲 بگید مام بریم

      2 پاسخ
    • معلم
      ۶ فروردین ۱۴۰۱

      شما تا غروب باید شرکت باشی، رفیق معلم شما ظهر میاد خونه
      شما تابستان میری شرکت، رفیق معلمتون میره مسافرت
      شما ۵ ام عید باید بری شرکت، رفیقتون تو خونه استراحت میکنه
      شما پنجشنبه باید بری شرکت، رفیقتون میره تفریح
      شما چون تا دیر وقت سر کاری خسته میای خونه، حوصله برا خانواده نداری، رفیقتون ظهر میاد یه استراحت کوتاه بقیه روز کنار خانواده خوشه چون کمتر وقت کاری داره
      شما شاید بنز سوار بشی، ولی فقط وقت میکنی باش بری شرکت. رفیق شما شاید پژو سوار بشه ولی وقت زیادی داره با خانواده سوار پژو بره تفریح.
      شما شاید خونه ۷۰۰ منری داشته باشی که دیر وقت از سر کار میای بری بگیری بخوابی. رفیق معلم شما شاید خونه ۷۰ متری داره ولی با بچش میتونه بعداز ظهرا تو اون خونه کوچیک بازی کنه.
      خلاصه بگم شما فقط پول در میاری که پول دار باشی، رفیق معلم شما پول در میاره خوش باشه.
      با بیان دیگه شما فقط زنده ای. ولی رفیق معلم شما زندگی میکنه.

      30 پاسخ
      • زهرا
        ۶ فروردین ۱۴۰۱

        با پول دولت😂

        10 پاسخ
        • مرتضی پرورش
          ۱۳ مرداد ۱۴۰۱

          شما واقعاً هنوز فکر می‌کنی پول کشور مال دولته و مردم نون‌خورش هستن؟ این تفکر در دورهٔ قاجار نقد شد و اشتباه بودنش اثبات شد و به مردم هم آموزش داده شد و تموم شد رفت.

          4 پاسخ
      • Zohal
        ۳۰ فروردین ۱۴۰۱

        احسنت👌🏾

        1 پاسخ
      • سرباز رهبر
        ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱

        👌

        2 پاسخ
      • بن آدم
        ۱ خرداد ۱۴۰۱

        پسر خوب معلم شرمنده زن بچه اش هست اون مهندس نیست. وقتی پول باشه همه اینها هست. ولی پول نباشه خودتم بدرد نمیخوری

        100 پاسخ
      • علی
        ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

        عالی بود

        36 پاسخ
  • ناشناس
    ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

    من از دوران تحصیلم خاطره خوشی ندارم افتخار میکنم معلم نشدم با توهین و تحقیق و کتک درس می‌دادند. همین حقوقم زیاد هست

    34 پاسخ
  • نو معلم
    ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

    اینهمه درس خوندم با بهترین رتبه اومدم دانشگاه فرهنگیان، چهار سال از عمرم رو داخل این دانشگاه تلف کردم، که در آخر سه میلیون حقوق که در واقع حقوق کارگری هست بهم بدن.
    در آخر یک عده هموطن همچنان ناراحتن که ما چرا تابستون حقوق می‌گیریم
    والا راضیم ساعت کار یک پرستار رو داشته باشم شیفت شب داشته باشم اما حقوقم رو درست بدن
    با سه برابر رتبه من رفته بهداشت خونده ۱۱ میلیون حقوق میگیره! چه گناهی کردم که به معلمی علاقه مند شدم؟!

    4 پاسخ
    • رهام
      ۲۱ اسفند ۱۴۰۰

      سلام ببخشید حقوق دبیری رشته هنر با دبیری سایر رشته ها تفاوت داره؟با شرایط یکسان؟

      0 پاسخ
    • م
      ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

      خداروشکر کن. زحمتی که کارگر میکشه رو با معلم مقایسه میکنی؟

      7 پاسخ
      • امیر
        ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

        مگه کار فقط کارگریه؟
        بعضی کارا ذهن و نابود میکنه

        1 پاسخ
    • ساناز
      ۴ مرداد ۱۴۰۱

      عزیزم برای راحتیش علاقمند شدی وگرنه از اولش می‌دونستی قضیه چیه کسی مجبورت نکرده بود که …

      13 پاسخ
    • حسن
      ۱۸ اسفند ۱۴۰۱

      دانشجوهای صنعتی اصفهان بیشتر جون کندند یا فرهنگیانی که نه خدمت میرن نه نیاز به دنبال کار گشتن دارن و از بدو قبولی دانشگاه حقوق دارن؟؟؟
      معلمی سخته
      ولی به حقوقش می ارزه… شما چرا خودت رو با سیستم درمان مقایسه میکنی؟؟؟ چرا با کارمندها و کارگرهای بخش خصوصی نمیسنجی؟؟؟

      3 پاسخ
    • معلم
      ۲۷ شهریور ۱۴۰۲

      دقیقا…. من با رتبه ۱۵۰ منطقه ۱ دبیری ریاضی رو انتخاب کردم. و پشیمونم که مهاجرت نکردم.

      0 پاسخ
  • rahgozar
    ۹ بهمن ۱۴۰۰

    معلما سالی ۴ ماه سرجمع سرکار میرن همیشه هم طلبکار هستند. من جای دولت بودم حقوقشون رو نصف میکردم. همینیم که میگیرن زیادیه. چه استعدادهایی زیر دست این به اصطلاح معلما سوختن…

    56 پاسخ
    • محسن
      ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

      سلام به همه
      دیگران را راحت قضاوت نکنیم
      من خودم همیشه فکر میکردم که معلما چقد مفت حقوق میگیرن و نصف سال تعطیلن،
      قبل اینکه استخدام شغل فعلی ام بشم ،چند ماه حق التدریس رفتم سر کلاس با بچه های دبیرستانی..
      درک کردم که واقعا سر وکله زدن با بچه های امروزی چقدر سخته
      الان ده برابر حقوق معلما را بهم بدن یه روزم قبول نمیکنم اعصابمو داغون کنم با این بچه ها

      2 پاسخ
    • مهرداد
      ۱۳ بهمن ۱۴۰۰

      کدوم معلم در سال چهار ماه میره سر کار؟
      در تمام دنیا این تعطیلی بین مقطع ها هست تا هم دانش آموز از درس سر خورده نشه،هم معلم بتونه به تحقیق و مطالعه و… حتی زندگی شخصیش بپردازه.
      یه معلم در طول ماه چیزی به اسم مرخصی و اضافه کاری و… نداره
      تعهدش فقط به کارش هست و بس،
      هر کارمندی رو محاسبه کنی با اون اضافه کاری که معمولا هم اسمش اضافه کاری هست و در واقع اضافه کاری انجام نمیشه یا مرخصی های استحقاقیش خیلی بیشتر از اون سه ماه تعطیلات معلم ها تعطیلی و مزایا دارند.

      1 پاسخ
      • حسن
        ۱۸ اسفند ۱۴۰۱

        با فرض اینکه هر جلسه تدریس ۲ساعت باشد که نیست
        با فرض اینکه ۹ماه کامل یعنی ۳۶هفته کامل تدریس باشد که نیست
        سالی ۹۰۰ ساعت کار می‌کنه یه معلم… اینو با ۲۳۰۰ ساعت قانون اداره کار مقایسه کنید متوجه خواهید شد
        بر اساس قانون علت محاسبه هر ۱.۵ ساعت تدریس به ۲ ساعت… سختی کار است
        و علت اینکه بجای ۴۴ ساعت ۲۴ ساعت معلم کار می‌کنه اینه که معلم جهت آماده سازی طرح درس و مطالعه و تحقیق هر روز وقت بذاره‌‌

        1 پاسخ
    • عادل
      ۹ اسفند ۱۴۰۰

      سلام
      دوست عزیز این معلمان هستند که با کودک تو سخن می گویند از او دلجویی می کنند و روحیه و امید می بخشند و سعی در تعالی او دارند. همه کشورهای پیشرفته با دانستن شان معلم، پیشرفت کردند.

      2 پاسخ
    • زینب
      ۲۲ اسفند ۱۴۰۰

      اگه فکر میکنی معلم حقوق اضافه میگیره یک روز تدریس انجام بده بعد اینجوری بگو

      0 پاسخ
    • مهدی
      ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

      عذر میخوام ولی خشک و تر رو باهم نمیسوزن من خودم چون اینقدر معلم های خوش برخورد و به اصطلاح باحالی داشتم به معلمی علاقه مند شدم
      و همینطور شما تا الان سعی کردید به ۱۰ تا دانش آموز کلاس اول درس بدی اونم برای فقط برای ۱ ساعت؟
      اگه انجام ندادی یکبار سعی کن تا متوجه بشی که چقدر سخته تا با چنتا بچه از ساعت هشت تا دوازده اونم هر روز سر کنی چقدر سخته.

      2 پاسخ
      • امیر
        ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

        آقا جون کاری که معلمای امروزی میکنن اسمش درس دادن نیس بخدا ، فقط میخونن و رد میشن
        جرات داری سوال ازشون بپرس….
        جد و ابادتو میارن جلو چشمات

        13 پاسخ
      • یا الله
        ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

        اینا بچه های خودشونم نمیتونن تحمل کنن و تربیت کنن چه انتظاری داری آخه

        4 پاسخ
    • ندا
      ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

      لطفا همه معلم ها رو با هم جمع نبندید من خودم یه دانش آموزم سال اول دبیرستانم به معلمی هم علاقه دارم شدید.
      میدونم خیلی از معلم ها هستن که بد درس میدن ولی خیلی های دیگه هم هستن که واقعا از جون و دل مایه میذارن و اهمیت میدن.
      منی که یه دانش آموزم اینو خیلی خوب درک میکنم. اینی که میگید اصن خوب نیس. اونایی که واقعا به کارشون اهمیت میدن آخه چه گناهی کردن؟

      0 پاسخ
  • معلم
    ۶ بهمن ۱۴۰۰

    مقایسه بین بیکاری و حقوق و مزایای معلمان با سایر کارمندان:
    ۱_ همهٔ کارمندان دولت هر سال یک ماه مرخصی دارند.
    ۲_ همهٔ کارمندان در پایان هر سال، یک ماه حقوق ، پاداش می گیرند!
    ۳_ در پایان هر ماه به کارمندان حداقل ۸۰ ساعت اضافه کار می دهند؛ یعنی در ماه حداقل ده روز پول کاری که اصلاً انجام نشده است دریافت می کنند.
    در طول سال می شود حداقل ۱۲۰ روز! (یعنی ۴ ماه)

    • پس همهٔ کارکنان دولت در سال با یک ماه پاداش، یک ماه مرخصی و معادل ۴ ماه اضافه کاری، جمعا ۶ ماه بدون آن که کاری انجام دهند، حقوق می گیرند، به عبارتی ۶ ماه بیکارند، حقوق شان هم حداقل دو برابر معلمان است!
    ۴_ ضمن این که کارمندان سایر ادارات غیر از پاداش عید ، مزایای دیگری مثل: حق ایاب و ذهاب ، حق مسکن، پاداش های ریالی به مناسبت های مختلف (مثل کارت هدیه ی ۲۰۰ هزارتومانی روز پدر ) و… دریافت می کنند!
    • حال حساب کنید ۶ ماه حقوق دریافتی بدون کار کارمندان را در مقابل سه ماه تعطیلی معلمان!
    • در ضمن فراموش نشود که طبق محاسبات آماری، هر ساعت کار یک معلم ، برابر با ۸ ساعت کار یک کارمند در سایر ادارات است.

    6 پاسخ
    • داربی
      ۱۷ اسفند ۱۴۰۰

      من معلم نیستم ولی یک هفته به جای یکی از اقوام در کلاس تدریس کردم روز اول و دوم کمی جذاب بود ولی روز های بعد…
      هر کسی که میگه معلمی شغل راحتی است فقط یک هفته بره کلاس ابتدایی و تدریس کنه اونوقت می فهمه چند مرده حلاجه .ب
      اور کنید اگه معلم ها این تابستان را تعطیلی نداشته باشند و تجدید قوا و روحیه نکنند همه در ۵ سال اول روانی می شوند .
      لطفا به این قشر توهین نکنید و قدردان هم باشید .

      1 پاسخ
      • خدا رو شکر
        ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

        دورد بر پدر و مادرت بعضی از همین پدر و مادرای پر توقع موقع کرونا روانی شدن تحمل پچه خودشونم نداشتن حالا فکر کن سر و کله بزنی با ۳۰ تا بچه

        1 پاسخ
  • فرهاد
    ۲۸ دی ۱۴۰۰

    تو این شغل همه باید از آخر ریال حقوق ما باخبر بشن.
    مگه کسی از حقوق کارمند بانک وزارت نفت و پتروشیمی خبر داره که همه حتی خواجه حافظ از حقوق معلمها خبردار شدن?

    3 پاسخ
    • ....
      ۳۰ دی ۱۴۰۰

      ن خبر ندارن ولی بخاطر این ک کسانی میخوان برن رشته انسانی و بشن معلم نیازه چون میخوان بدونن این رشته براشون سودی داره الانم دوره علاقه نیست متاسفانه و میخوان بدونن ک این همه درس بدبختی فایده داره یا نه و واقعاتم خیلی خوبه میزارن امسال میخوام انتخاب رشته کنم ولی نمیدونم چ رشته ای برم ک بدبختی بابامو جبران کنم

      1 پاسخ
    • ناشناس
      ۶ فروردین ۱۴۰۱

      شما کارمند پتروشیمی بودی؟؟؟؟ که بدونی چیکار میکنن؟؟؟ اونا پول جونشونو میگیرن! هنوز اوره و آمونیاک و اسید و…. رو از نزدیک ندیدین که اینجوری حرف میزنین!
      حداقل چهارسال سخت ترین درسها رو پاس کردن تا تونستن مهندس پتروشیمی بشن.
      لطفا اگه از اطراف پتروشیمی ها عبور کردین رنگ برگ درختان اون منطقه رو هم ببینین که توی اوج طراوت و تازگی درختان دیگه زردرنگ شدن!
      این یعنی تموم ساعت کاری و ۳۶۵ روز سال رو سم استنشاق میکنن! ده برابر هم بهشون حقوق بدن کمه که هر چند شاید یک برابر و نیم هم بهشون ندن در واقعیت!

      10 پاسخ
      • پتروچیمی
        ۲۹ تیر ۱۴۰۱

        بله، من دایی هام مهندس و کارمند شرکت نفت و پتروشیمی و پالایشگاه بودن، شما اونجا رو با میدون مین اشتباه گرفتین رفیق، مگه اوره و آمونیاک، آبمیوه هست که بشه داخل سایت رها کرد؟ یا با اونا کنار اومد؟ تمام مواد و گازهای سمی خروجی با فاصله ی نسبتا زیادی خارج میشه و از درب ورود تا آخرین نقطه ی سایت نوشته اول ایمنی بعد کار….. ولی حقوق‌ها رو از ۲۵ میلیون بگیر برو بالا….

        5 پاسخ
  • Shadi
    ۲۴ دی ۱۴۰۰

    مطمئن باشید افرادی که پول پرستند چه در لباس معلمی و چه دکتری و هر لباس دیگری هر چقدر هم که بیشتر بهشون بدن بیشتر میخان..اونی که با عشق رفته دنبال کاری تا نصف شب هم می تونه با دستمزد کم قانع باشه..اگر سختی هست برای همه کارها هست .

    8 پاسخ
  • Shadi
    ۲۴ دی ۱۴۰۰

    معلم شدن اجباری نیست این همه کار هست هر کی نمیتونه بره یه کار دیگه..اینقدر دهه ۶۰ ها منتظر معلم شدن و کار خوب موندن که دهه ۵۰ و ۷۰ ها و بقیه حقشون رو خوردند..دیدیم که با معلم های قدیم چه بچه هایی تحویل جامعه دادین. از دکتر بگیر تا بقیه استثنا خیلی کمه خیلی…مردم ایران بیشترشون پول پرستند نه خدا پرست حالا تربیت درست بماند..میشناسم ادمهایی که مذرک دیپلم یه رشته دیگه دارند رفتن ریاضی درس میدن به واسطه اینکه مادرشون اونجا کار میکنه تازه خدمه هم هست و فردی که لیسانس ریاضی داره بیکار..

    5 پاسخ
    • معلم
      ۶ بهمن ۱۴۰۰

      شما هم چیزی رو شنیدی ولی به معنیش نرسیدی.
      یعنی چه که معلم شدن اجبار نیست؟
      یعنی معلم باید در طول زندگیش زجر بکشه؟
      یعنی معلم همیشه ذهنش درگیر باشه و سکوت کنه؟

      2 پاسخ
      • مصطفی بیات
        ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

        تحصن در ایام تحصیل یعنی ترک فعل و گروگان گیری نظام آموزشی.
        شما خوشتون میاد وقتی بچه ات مریض هست یه پرستار نگاهش نکنه و بگه حقوقم کمه؟

        5 پاسخ
  • ستاره
    ۲۱ دی ۱۴۰۰

    برام جالبه که معلمان همیشه شاکی هستند در صورتیکه خیلی هاشون توی آموزش و پرورش جای امثال من رو گرفتن. من از پایمال شدن حقم راضی نیستم که از من گرفتن و دادن به شاکیا.

    11 پاسخ
    • ناشناس
      ۲۴ دی ۱۴۰۰

      احتمالا جای دیگه حقت رو نگرفتن فقط اینجا حقت رو گرفتن اگه تونستی آزمون استخدامیش قبول بشی یا با رتبه بالا بری دانشگاه فرهنگیان دیگه نیازی نیست کسی جای شما رو گرفته باشه

      1 پاسخ
    • آرزو
      ۲۲ بهمن ۱۴۰۰

      سلام دوستان من واقعا گیج شدم من دوست دارم که معلم تاریخ بشم
      بهم راهنمایی بدید لطفا؟
      بنظر شما معلمی فقط بخاطر اینکه حقوقش کمه و سرو کله زدن با بچه ها بده؟
      یا بدی های دیگه ای هم داره؟
      من نمیدونم چکار کنم هرکی یه چیز بهم میگه. هر رشته ای رو که انتخاب میکنم ، هر شغلی رو که انتخاب میکنم همه تو دلمو میریزن

      حالا به نظر شما رشته انسانی خوب هست؟ و معلمی هم قطعا اگه مدرک تحصیلی بالا تری داشته باشیم حقوق بیشتری هم دریافت میکنیم ، درسته؟
      خاهش میکنم راهنماییم کنید
      متشکرم از لطف همتون
      ❤❤❤

      1 پاسخ
      • مجید
        ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

        همه شغلها سختی خودشو داره ولی برای یک خانم بهترین شغل و راحتترین شغل، معلمی و کارمند بانکه.
        راحت میری سرکار برمیگردی و هیچ شیفتی هم نداری. ولی حقوقش هم معمولیه و اگه بخوای برای زندگی بهش نگاه کنی واقعا کفاف یک ماه راحت زندگی کردن رو نداره.
        یعنی سی سال این دغدغه حقوق همیشه باهات هست. چون پدر خودم معلم بوده و من از نزدیک اینو حس کردم.
        ولی اگه بخوای درآمد داشته باشی میتوتی از راه های دیگه مثل کلاس خصوصی درآمد داشته باشی که اونم باید مقطع دبیرستان و تخصص ریاضی، زبان، شیمی و فیزیک باشه تا کلاس بیان وگرنه کی واسه تاریخ کلاس خصوصی میره

        1 پاسخ
        • پاپیون
          ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

          کارمند بانک اصلا اصصصصلا شغل مناسبی برای خانمها نیست .

          7 پاسخ
      • مهندس پشیمان
        ۱۰ فروردین ۱۴۰۱

        از طرف یه مهندس رتبه برتر کنکور بهت میگم، تو ایران فقطططط کارای دفتری جواب میده.
        برو انسانی انواع مدیریت ها یا حسابداری. دکترا مافیا دارن و همینطور دکتر شدن روحیه خاص خودشو میخواد.
        مهندسا درساشون خیلی سخته. ساعت کاریشون از همه بیشتره و حقوقشون از همه کمتر و فقط با پارتی میتونی جاهای خوب کار کنی.
        وگرنه باید تو شرکت خصوصی از صبح تا غروب کار کنی.
        معلما شغل خوبی دارن ولی درامد کمه و انقدر معلم های حق التدریسی تو صف هستن که نوبت به بقیه برای استخدام نمیرسه.
        فقط رشته های انسانی خوبه . تو دانشگاه که درس هاش اسونه. تو هر آزمون استخدامی تقاضا دارن و شانس استخدام زیاده. چون کار اداری هست نصف روز میرن سرکار بقیه روزشون مال خودشونه. در نتیجه زندگی شادتری دارن. حقوق و مزایا هم دارن
        من کاری رو بهت پیشنهاد دادم که اگه خودم برمیگشتم انجام میدادم

        1 پاسخ
  • .
    ۱۵ دی ۱۴۰۰

    واقعا معلمی یک شغل باارزش هست این حقوق برای معلمین خیلی خنده دار هست

    1 پاسخ
    • ناشناس
      ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

      بهتره همه معلمان از سیستم اخراج ودر نظام آموزشی تجدیدنظرخواهی مرگ یکبارشیون یکبار

      3 پاسخ
  • هانی
    ۱۸ آذر ۱۴۰۰

    حقوق معلم ها باید زیاد باشه چون فرقی با دکتر ندارن.
    اتفاقاً اونا زحمت زیادتری میکشن و با ۳۰ تا دانش آموز دست و پنجه نرم میکنن و هیچکس نمیتونه درک کنه تا وقتی معلم نشده

    6 پاسخ
    • bkh
      ۲۹ دی ۱۴۰۰

      معلم و پزشک فرقشون زمین تا آسمون، اصلا قابل مقایسه نیستن

      9 پاسخ
      • عابر پیاده
        ۱۸ بهمن ۱۴۰۰

        همین دکتر را هم معلم تربیت میکند

        2 پاسخ
        • آرزو
          ۲۲ بهمن ۱۴۰۰

          احسنت
          تازه معلمی شغل انبیاهم هست

          3 پاسخ
      • معلم
        ۶ فروردین ۱۴۰۱

        اره فرقشون از زمین تا اسمونه.
        دکتر مریضش میمیره، میاد میگه متاسفم.
        معلم دانش آموزش زمین میخوره نگرانشه.
        دکتر سلامتی جسم مریضش تا حدودی براش مهمه. معلم سلامتی روح دانش اموزش اصل کارشه.
        دکتر تا پول ندی نگات هم نمیکنه. معلم درس رو میده حالا شاید حقوقش عقب بیوفته.
        دکتر از مریضی و نا خوش احوالی من و شما پول دار میشه. ولی معلم به خاطر سواد و علم من و شما مقدار ناچیز پول گیرش میاد
        ختم کلام همون دکتر از پشت نیمکت چوبی معلم و استاد دانشگاه، شده دکتر.

        4 پاسخ
  • علی
    ۱۳ آذر ۱۴۰۰

    اگه شما خودتون هم معلم بودی و با ۳۰ تا دانش آموز دست و پنجه نرم کردی متوجه می شدید که شغل معلمی کار آسونی نیست.

    3 پاسخ
  • صادق
    ۱۳ آذر ۱۴۰۰

    از اینکه معلمان حقوق کمتری میگیرند درسته که ما نمیتوانیم کشورمان را با کشورهای اروپایی مقایسه کنیم که معلمهای کشورهای پیشرفته بالاترین حقوق را دریافت میکنند. ولی برای آندسته از هموطنان عزیز که این دیدگاه که معلم ساعات کاری کمتری نسبت به سایر کارمندان دارد متاسفم. ما آینده فرزندان خود را به دست زنان و مردان فداکاری می‌سپاریم که از نظر درامد متاسفانه در سطح پایینی قرار دارند. در نهایت امیدوارم حقوق این عزیزان به اندازه‌ای باشد که هیچ دغدغه ای به جز آموزش و پرورش نداشته باشند.

    4 پاسخ
    • Honey
      ۱۸ آذر ۱۴۰۰

      خیلی عالی بود 👏🏻👏🏻👏🏻
      کاملا موافقم با شما

      0 پاسخ
  • حشمت اله آدینه وند
    ۱۰ آذر ۱۴۰۰

    وضعیت معلمان تو این اوضاع بد اقتصادی وخیم است واقعاااااااااا باید مسئولین فکری اساسی و درخور بکنند

    5 پاسخ
    • مریم
      ۱۲ آذر ۱۴۰۰

      معلم ها سه ماه تابستان را تعطیل هستند. هفته ای دو الی سه روز کار میکنند اونم نه به صورت کامل. بعد توقع درآمدهای آنچنانی دارند

      14 پاسخ
      • سید امیر حسین حسینی
        ۱۸ آذر ۱۴۰۰

        ما برای تمدن و پیشرفت نیاز به معلمینی داریم که تمام تمرکزشان روی آموزش و پرورش فرزندان ملت است.

        0 پاسخ
      • ناشناس
        ۲ دی ۱۴۰۰

        سلام ،شغلم معلمی خیلی انرژی می بره علاوه بر ساعاتی که توی مدرسه هستیم چندین ساعت از اوقات خود در منزل را نیز باید به اون اختصاص بدهیم ،برای مطالعه ،طرح سوال برگه دیدن،سروکله زدن با بچه ها واقعا خستگی میاره ،تا در جایگاه معلم قرار نگیری نمی تونی درکش کنی،نمیدونم با این وجود چرا خیلیل چشم دیدن معلم را ندارن

        0 پاسخ
        • زهرا گلی
          ۱۳ دی ۱۴۰۰

          دم شما گرم ک بهترین شغل و خدمت رو دارید 😇❤️خداوند متعال بهتون عزت و سربلندی بده ،🌼

          2 پاسخ
      • رضایی
        ۱۶ دی ۱۴۰۰

        سلام اگه از شما بپرسن یه بچه رو تو خونه چگونه نگه میداری، میگی جون به لب که نه، جون به سرم کرده.
        حالا اگه سی تا بچه رو بهش بگی نگه دار هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ رفتاری و انضباتی بهش برس چطور؟
        خواهشا تا در جایگاه کسی قرار نگرفتید قضاوت نکنید.
        کرونا باعث شد تا وجود و جایگاه معلم و حتی زحمتهایش رو با چشم خودتون ببینید.
        خدایا از همه جیز بابت شککککرت .

        1 پاسخ
        • مهلا
          ۱۹ فروردین ۱۴۰۱

          سلام . لطفا انقدر در مورو شغل معلمی بد نگید . کسانی که معلم نیستن و در مورد شغل معلمی بد گفتند باید بگم که هیچ وقت در جایگاه کسی که قرار نگرفتید الکی قضاوت نکنید.
          شغل معلمی خیلی هم شغل خوبیه برای کسانی که دوست دارن معلم بشن پیشنهاد میکنم به راه شون ادامه بدن و درس شون رو بخونن تا به شغل معلمی برسن.
          کسانی که میگین حقوق معلم رو باید کمتر از اینی که هست بدن کاملا در اشتباهید چون یک معلم باید دست و پنجه نرم کنه تا بتونه به ۳۰ تا ۳۵ نفر یک درس رو یاد بده و این کار اعصاب میخواد ، حوصله میخواد ، صبر می خواد پس الکی نگید حقوق معلم ها رو از اینی که هست باید کمتر هم بدن.
          من خودم دارم وارد ۱۶ سال میشم و میخوام برم سراغ شغل معلمی و رشته انسانی رو هم انتحاب کردم.
          لطفا خواهشا در جایگاه کسی که قرار نگرفتید الکی قضاوت بیجا نکنید.
          چه کسی میگه کار معلم ها آسون تر از دکترا هست اتفاقا کار معلم ها سخت تر از کار دکترا هست.
          دکتر میاد یه معاینه میکنه و دارو مینویسه و تمام. ولی یک معلم دست و پنجه نرم میکنه تا به دانش آموزاش درس رو یاد بده .
          پیشنهاد میکنم فقط کسانی که اعصاب و صبر و حوصله ی بالایی دارن برن سراغ شغل معلمی در غیر این صورت کسانی که اعصاب و صبر و حوصله ندارن نمیتونن معلم بشن و کامل مفهوم درس رو به ۳۰ تا بچه یاد بدن.

          1 پاسخ
        • مهلا
          ۱۹ فروردین ۱۴۰۱

          موافقم

          0 پاسخ
      • سید
        ۲۸ دی ۱۴۰۰

        سلام، اگه یک سر انگشتی حساب کنی متوجه میشی که کارمندهای دیگه به دلایل زیر حقوق بیشتری میگیرن
        ۱، ساعت مفید کاریشون خیلی پایین تره
        ۲، میزان حقوقشون رو اگه حساب کنی با تایم کاریشون میفهمی خیلی زیادتر میگیرن
        ۳، خونه که میان دیگه استرس کار رو ندارن ولی یه معلم تازه توی خونه کارش شروع میشه اولا مطالعه کنه دوما محتوا درست کنه ،طراحی سوال رو هم اضافه کن بعلاوه تصحیح برگه
        ۴، در نهایت سه ماه که نه کل سال رو تعطیل باش ولی جیبت خالی باشه نتونی بچه هات رو یه سفر ببری ویا نیازهاشون رو برآورده کنی به چه دردی میخوره نه کارمندای دیگه که علاوه بر جیب پر پول توی تمام شهرها هتل دارن نه مثل معلمها که باید برن توی مدرسه های کثیف

        حالا خودت قضاوت منصفانه کن
        موفق باشی وخندان

        0 پاسخ
      • آرزو
        ۲۲ بهمن ۱۴۰۰

        چرا اینطوری فکر میکنید آخه؟
        شما وقتی خدا بهتون بچه داد بچه هاتون چطوری میخوان باسواد بشن ؟

        0 پاسخ
      • مجید
        ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

        سلام… دلیل تعطیلی معلمها به نظرتون چیه،،. فقط فقط به خاطر اینکه یک چون دانش آموزها از درس زده نشن. یعنی به خاطر دانش آموزه که معلم هم تعطیله.
        دوم تو تابستون مصرف انرژی بالانره بعدشم تنها معلم نیست که از حقوقش نالانه. من خودم کارمندم و پدرمم معلم بازنشسته. حقوق من از پدرم بیشتره در حالی که مدرکم از او پایین تره.
        منم ازحقوقم ناراضیم چون خیلی سخت تر از معلمیه و کل سال سرکارم و در کل ما تو ایران عدالتی نداریم. تنها کارمندان شرکت نفت و گاز و پتروشیمی و گمرک و غیره، ازبقیه کارمندها بیشتر حقوق می‌گیرن

        1 پاسخ
        • ناهید
          ۲ تیر ۱۴۰۲

          سلام و احترام. این مسئله کمی ب نظرم پیچیده است و این پیچیدگی ساختاری هست.

          0 پاسخ
×
ثبت نام به عنوان معلم خصوصی