جلسه 4: شروع جلسه اول

سر فصل: دوره اخلاق حرفه ای تدریس (پایه)

تعداد درسنامه ها: 11

2147

برای بسیاری از ما شروع کاری جدید مثل قدم گذاشتن به محلی که قبلاً نمی شناختیم یا برخورد با افراد جدید ممکن است همراه با استرس و البته هیجان باشد.

این استرس و هیجان تنها مختص استاد نیست و شاگرد هم معمولا با آن دست و پنجه نرم می کند.

نحوه ی شروع کلاس در جلسه اول می تواند نقشی کلیدی در جهت مدیریت جلسات اولیه داشته باشد. اگر کلاس به شکل مطلوبی آغاز نشود، باعث می شود شرایط آنطور که باید پیش نرود یا شاگرد و استاد بازخورد مطلوب را نداشته باشند.

شروع ضعیف جلسه اول میتواند کیفیت ادامه تدریس را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. در حالی که شروع قدرتمند، مسیر تدریس را تا حد خوبی برای شما هموارتر میکند.

برای مثال به دو فاکتور انرژی مثبت و آمادگی در شروع کلاس دقت کنید.

زمانی که شاگرد اهمیت کلاس برای استاد را عمیقا احساس کند، حس مسئولیت بیشتری نسبت به کلاس خواهد داشت و طبعاً تلاش بیشتری هم در این راستا خواهد کرد.

در ادامه به بررسی نکاتی برای شروع هرچه بهتر کلاس می پردازیم.

1. هدف از تشکیل کلاس

قبل از شروع جلسه و انجام تعیین سطح بهتر است انتظار از تشکیل کلاس مجدداً از شاگرد و والدین او پرسیده شده (Reconfirming the Target) و نحوه ی تدریس بر اساس آن جهت دهی شود.

یکی از دلایل عمده ی نارضایتی شاگردان و والدین در استادبانک، برآورده نشدن انتظارات آن ها از کلاس است؛ مثلاً: هدف از درخواست یک کلاس میتواند کسب نمره ی مناسب یا رفع اشکال برای امتحان پیش رو باشد. یا در موارد دیگر شاگرد درخواست تدریس از پایه یا تنها تست زنی را داشته باشد. با آگاهی از انتظارات در ابتدای تدریس، می توان از بروز این نارضایتی تا حد بسیاری جلوگیری کرد.

2. تعیین سطح شاگرد به صورت اصولی در جلسه اول

معمولا اساتید با تجربه در جلسه نخست ارزیابی اولیه ای از سطح شاگرد انجام می دهند.

این ارزیابی اولیه لزوما به معنی گرفتن امتحان یا آزمون از شاگرد نیست. انجام تعیین سطح با گرفتن آزمون در جلسه اول معمولاً تاثیر خوبی بر نگرش شاگرد نسبت به کلاس نخواهد داشت و حتی می تواند تاثیر منفی بر روحیه او داشته باشد

دلیل بسیاری از این شاگردان برای درخواست معلم خصوصی عدم موفقیت در امتحانات مدرسه بوده و مسلماً احساس خوبی نسبت به امتحان ندارند.

برای تعیین سطح پیشنهاد می شود از روش های زیر استفاده کنید:

  • بررسی برگه های امتحانی شاگرد و نتایج آن
  • حل چند سوال جامع و از پیش تعیین شده در سطوح مختلف همراه با شاگرد و ارزیابی نقاط ضعف و قدرت او در حین حل مسائل.
  • مشاهده ی جزوه ی شاگرد و سوال در رابطه با مواردی که در کلاس به او تدریس شده است.

نکته: اگر والدین یا خود شاگرد راغب به نشان دادن برگه های امتحانی نبودند، اصرار نکنید.

نکته: به صورت کلی توصیه می شود اساتید زمان های 10 تا 20 دقیقه را که برای تعیین سطح در جلسه اول می گذارند را جزء زمان کلاس محاسبه نکنند. گاهی اساتید در تعیین زمان کلاس حتی 5 دقیقه های اضافه را هم به حساب می آورند. هرچند که حق استاد در این زمینه بدیهی است، اما این مساله قطعا تاثیر منفی در ذهنیت شاگرد و والدین خواهد گذاشت.

3. تقویت حس اعتماد به نفس در شاگرد

دقت کنید که شاگرد نباید حس کند نیرویی از بالا به پایین به او نگاه می کند و تلاش دارد او را به هر قیمتی اصلاح نماید. مخصوصاً شاگردانی که سطح تحصیلی پایینی دارند و در مدرسه در معرض این نوع نگاه از طرف برخی معلمان و دیگر شاگردان بوده اند، نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری دارند.

بنابراین بهتر است با ایجاد حس همدلی و همراهی، تصویر مثبتی در ذهن شاگرد و والدین ایجاد کنید.

4. آموزش چند تکنیک

Jay McTighe در کتاب "سوالات اساسی" به این موضوع اشاره میکند که آموزش چند تکنیک جدید و یا پرسیدن سوالی که بتواند کنجکاوی شاگرد را برانگیزد در شروع کار باعث می شود شاگرد نسبت به مطلب مشتاق تر شده و برای ادامه ی درس انگیزه بیشتری نشان دهد.

بنابراین بد نیست پس از تعیین سطح و مرور کوتاه مباحث پایه ای، چند نکته را در قالب تکنیک های سریع به شاگرد آموزش دهید.

5. چه روشی را برای تدریس انتخاب می کنید؟

اساتید با تجربه معمولاً دو اقدام اصلی را در همان جلسه یا جلسات اول انجام می دهند.

  • اول: تشخیص سطح شاگرد (که پیش تر به آن پرداختیم)
  • دوم: انتخاب شیوه ی تدریس

دلیل یک شاگرد برای درخواست معلم خصوصی ممکن است با دیگری متفاوت باشد، علاوه بر این هر شاگردی خصوصیات خاص خود را دارد. پس به طبع آن، شیوه ی مناسب تدریس هم می تواند متفاوت باشد.

در درسنامه های آینده تلاش خواهیم کرد تا به کمک مشارکت شما در تمرین ها، دسته بندی مفیدی از انواع شاگردان، نیازها و مقتضیات متناسب با آنها را ارائه کنیم.

برای شرکت در دوره اخلاق حرفه ای استادبانک و دریافت گواهینامه، بایستی عضو اساتید استادبانک شوید. عضویت در استادبانک

تمرین جلسه 11

تلاش کردیم تا به صورت کلی به چند مورد مهم از نکات در خصوص نحوه شروع جلسه اول اشاره کنیم.

در درسنامه های بعدی هم به موضوعاتی مربوط به برگزاری و پایان جلسه اول خواهیم پرداخت.

میدانیم که هرکدام از اساتید استادبانک تجربه ها و تکنیک های منحصر بفرد خود را در جلسه اول دارند.

به عنوان مشارکت در این بخش:

پیشنهاد و تکنیک شما برای اثر بخشی هرچه بیشتر در جلسه اول با شاگرد چیست؟

عضو اساتید استادبانک شوید و پاسخ خود را ثبت کنید عضویت اساتید
راضیه رشیدی راضیه رشیدی استاد تایید شده
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
با سلام و وقت بخیر و آرزوی تندرستی برای اساتید و همکاران گرامی

با توجه به اینکه نسل جوان امروز نسلی است که بیشتر درگیر رخوت و سستی است و معمولاً از بی انگیزگی و نداشتن هدف و برنامه و امید رنج می برد ، لازم است بیش از پیش به اصل دادن انرژی و انگیزه توجه کرد
اول اینکه در حد امکان کلاسی که جلسه اول برگزاری آن هست را اساتید روزی برنامه ریزی کنند که کلاس دیگری نداشته باشند و یا کلاس کمتری در برنامه باشد تا جلسه اول حتما پر شور و با انرژی بیشتر برگزار شود
دوم اینکه بهتر است این کلاسها صبح برگزار شود که هم استاد و هم شاگرد انرژی بیشتری دارند و خسته نیستند
سه، حتما زمان بیشتری برای جلسه اول در برنامه لحاظ شود که بحث سنجش شاگرد و آشنایی با او جدای از نود دقیقه مفید کلاس باشد
چهار، حتما گزارشی هرچند کوتاه به والدین داده شود، نحوه آن بستگی به شخصیت شاگرد دارد
گاهی در حضور او موثرتر است و گاهی این گزارش بدون حضور خود شاگرد و از طریق تلفن و ... باید باشد
پنج، جلسه اول به هر دلیلی _درخواست شاگرد یا والدین، رفع اشکال، تمام کردن یک مبحث و ... _ طولانی شد، در محاسبه قیمت لحاظ نشود، معمولا تا قبل از شناخت کافی والدین از اساتید، بیشتر شدن مبلغ تاثیر خوبی روی نگرش والدین ندارد.
شش، خوش پوش، مرتب، اتو کشیده، با بوی خوش،چهره شاداب و جدی همراه با لبخند و لباس رسمی در جلسه اول حاضر شود چون خانواده ها فرهنگ های بسیار متفاوتی دارند و استاد هنوز شناختی از خانواده ها ندارد
هفت، در میان بحث و پرسش و پاسخ حتی الامکان سعی شود بحث به مسائل حاشیه ای کشیده نشود و همانطور که وانمود میشود صحبتها و دغدغه های شاگردان مهم است رندانه تمرکز را روی بحث درس ببرد
هشت برای پیدا کردن آدرس دقیق و مسیرهای مناسب برای جلسه اول استاد سعی کند زودتر در محل حاضر شود.
نه، تمام کتابها و جزوه های کمک درسی شاگرد بررسی شود و در صورت مناسب بودن از همانها استفاده شود، با آگاهی از این کتابها استاد در کلاس حاضر شود لازم است کتابها را ببیند و نظر و اطلاعاتی هرچند کوتاه درباره آنها بدهد تا شاگرد اطمینان حاصل کند که استاد با کتابها آشنایی کامل دارد
ده، در مورد نوع آزمونهایی که دانش آموز شرکت میکند صحبت کوتاهی انجام شود
یازده،جلسه اول سعی شود شناختی اجمالی از شاگرد و روحیات او، علاقه مندی ها و دغدغه هایش کسب شود تا هر جا لازم شد استاد از دری وارد شود که شاگرد همراهی و همکاری بیشتری داشته باشد
دوازده، گاهی لازم است استاد رزومه کوتاهی از خود برای اطمینان شاگرد به وی ارائه کند.
سیزده، چشم اندازی از نتیجه کلاسها به شاگرد و والدین ارائه شود
ضمنا سعی شود برآوردها بیش از حد خوشبینانه و یا بد بینانه و ناامید کننده نباشد
چهارده . معمولاً در جلسه اول، استفاده از فضایی در خانه غیراز فضای تعیین شده از طرف شاگرد و والدین، استفاده از سرویس بهداشتی، و صرف کامل پذیرایی ارائه شده، طولانی شدن زمان کلاس، شکایت از شرایط منزل (گرما، سرما، سر و صدا، رفت و آمد،نور، موقعیت جغرافیایی منزل،ترافیک ...) ظاهر و تاثیر خوبی ندارد، استاد به این مسائل جزئی و حاشیه ای در جلسه اول بیشتر دقت کند.
سپاس از توجه شما اساتید عزیز( البته بنده خدمت اساتید درس پس میدم)
پاینده باشید
42
علی اصغر یزدانی علی اصغر یزدانی استاد تایید شده
۱۷ اسفند ۱۳۹۸
سلام به همگی
من برای کلیه جلسات (نه تنها جلسه اول) یک روند ثابت دارم :
1- پنج تا ده دقیقه قبل از رسیدن به منزل شاگرد، با والدین شاگرد تماس می گیرم، به طوریکه تمام شرایط برای برگزاری کلاس مهیا باشد. مثلا اگر شاگرد تایم کلاس را فراموش کرده و خوابیده است، بیدار شده و برای کلاس آماده شود.
2- معمولا جلسات را یک ربع زودتر شروع میکنم، یک ربع جلسه اول به ارزیابی شاگرد اختصاص می یابد و در بقیه جلسات در صورت نیاز شاگرد، مباحث گفته شده را رفع اشکال میکنم.
3- مدرسه و معلم شاگرد را تخریب نمی کنم، مثلا گفتن اینکه شهریه مدرسه شما چقدر است و یا چرا جزوه معلم ناقصه، تاثیر منفی ایجاد می کند. باید توانایی ما به گونه ای باشد که شاگرد و والدین این تفاوت را احساس کنند. (البته اگر واقعا تفاوتی هست)
4- اگر نمرات شاگرد خیلی پایین بود، انتقادی ندارم و از طرفی سطح توقع کاذب ایجاد نمی کنم، مثلا شاگردی که نمره هایی بین 3-5 دارد، با سه چهار جلسه به 20 نخواهد رسید، به صورت واقع بینانه به مسائل نگاه می کنم.
5- کلاس به صورت پرسش و پاسخ است. باید شاگرد مشارکت حداکثری داشته باشد و این موضوع خود به خود باعث ایجاد انگیزه می شود.
6- تدریس هیچ مبحثی را ناقص نمی گذارم، مثلا نمیگم دیگه تایم تمومه، این قسمت بمونه برای جلسه بعد، یا تایم کلاس را مدیریت می کنم، یا جلسه ادامه می یابد (با هزینه یک جلسه)
7- و ...
با تشکر از همگی
27
سارا سروش سارا سروش استاد تایید شده
۱۷ اسفند ۱۳۹۸
مطالب بالا و منابع ذکر شده بسیار الهام بخش و مفید بود.
اساتید در کلاس های TTC می گویند جلسه اول first impression صورت می گیرد و حائز اهمیت بسیاری است زیرا نظر فرد درجلسه اول و یا حتی چند دقیقه اول شکل می گیرد.
پس به عنوان class warm up و شناخت از شاگرد می بایست سوالاتی پرسیده شود مانند؛ هدف شاگرد از یادگیری زبان و تجارب او و البته مشخصات فردی که جنبه شخصی نداشته باشد.
در ابتدای کلاس با صحبت کردن شاگرد و پرسیدن سری سوالاتی می توان تقریبا به سطح او پی برد در نتیجه سوالاتی را در خصوص تعیین سطح باید طراحی کرد اما نباید جنبه ی امتحان داشته باشد و در حین گفت و گو پرسیده شود، همچنین به یاد سپردن اسم شاگرد و هر آنچه که شاگرد را متوجه احساس اهمیت استاد به او کند، بسیار تاثیر گذار است.
Lesson warmup برای شروع کلاس برای جلسه اول به نظر بنده بسیار مهم است زیرا روش خاص استاد برای ایجاد engagement را نشان می دهد (ممکن است طرح سوالی باشد یا تصویری یا یک ویدیو مربوط به درس و ....)
Presentation هر استاد بسیار متفاوت است ولی باید با توجه به خصوصیات شاگرد صورت بگیرد به همین دلیل همیشه قسمت نسبتا کوتاهی از درس را در این جلسه تدریس میکنم و بیشتر به تعیین سطح، وضعیت و شناخت شاگرد می پردازم و این اطمینان را به او میدهم که جلسات آینده متفاوت تر خواهد بود.
در آخر برای اینکه شاگرد از کلاس با احساسی خوب خارج شود با یک بحث آزاد یا یک موزیک یا فیلم کوتاه مربوط به درس کلاس را خاتمه میدهم.
در آخر هم برای ایجاد احساس اطمینان به والدین گزارشی کوتاه می دهم.
21
فرهاد هاشمی فرهاد هاشمی استاد تایید شده
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
سلام
اهم مواردی که جلسه اول را اثربخش میکند به قرار زیر است:
1-در زمان مقرر و بموقع سرجلسه حاضر باشیم
2-آمادگی قبلی برای حضور را طی صحبت های قبلی کسب کرده باشیم
3-برای چند جلسه اول تایم بیشتری اختصاص دهیم تا حساسیت تایم گرفتن برای خانواده ها حذف شود و اعتماد بیشتری داشته باشند
4-قبل از شروع به تدریس در جلسه اول و بعد از اتمام زمانی حدود پنج الی ده دقیقه برای اطلاع از وضعیت دانش امور و دادن گزارش به والدین اختصاص دهیم البته نکات منفی دانش اموز در حضور خود دانش اموز اصلا گفته نشود
5-از دانش اموز چند سوال ابتدایی بپرسیم تا حل کند و در میان این سوالات سوالات مشکل هم بپرسیم تا سطح انها برایمان مشخص شود و در این آزمونک کوتاه غلط گیری نکنیم
6-همین که اشکال کار مشخص شد درس را از همانجا شروع کنیم و بعد از امورش دوباره سوالی در همان حد بپرسیم تا احساس یادگرفتن را دانش اموز درک کند
7-چند تکنیک اماده داشته باشیم که به نوعی مزیت ما را نسبت به معلم خودشون مشخص کند، چون دانش آموزان حتما معلمان رو مقایسه می کنند
8-در پایان برای دانش آموزان تکلیفی نه چندان زیاد بدهیم چون اکثر والدین این را می خواهند.
...
21
عبداله اکرامیان عبداله اکرامیان استاد تایید شده
۲۴ اسفند ۱۳۹۸
سلام
پیشگفتار: این درسنامه حاوی نکات فوق العاده مهمی بود که به زعم من هر کدام میتوانست شرح بیشتری داده شده و در دو یا سه درسنامه منتشر گردد.

همانطور که در درسنامه هم تاکید شد، ارزیابی اولیه استاد حیاتی است، نکته مهمی که به نظرم آمد در درسنامه میتوانست گنجانده شود این موضوع است که، ارزیابی اولیه مسیر را برای استاد روشن میکند، اما چگونه باید مسیر را برای دانش آموز روشن کرد؟
دانش آموزی که صرفا قرار باشد با چشمان بسته با استاد همراهی کند یا بر اساس اجبار و اعتماد و ... خیلی زود انرژی خود را از دست خواهد داد و کلاس نتیجه چندانی در بر نخواهد داشت. بسیار حیاتی و ضروری است که شاگرد هم بتواند مسیر پیش روی را کاملا روشن و واضح ببیند. این مسئله هرگز تنها از راه سخن گفتن با او و مثلا شرح وضعیت او و تعداد جلسات مورد نیاز رخ نمیدهد، چرا که اینها راه را برای او مشخص نمیکند، بلکه شرح راهی است که از طریق ارزیابی اولیه برای استاد مشخص شده است.
تصور کنید شاگرد در این حالت مثل راننده ای است که در سیاهی مطلق در جاده ای در حال رانندگی است و استاد به جای روشن کردن جاده قصد دارد به صورت کلامی او را در این وضعیت هدایت کند.
مخلص کلام اینکه (شاگرد هم باید مسیر را ببیند.) اما چطور؟
یقین دارم که اساتید شیوه های خاص خود را دارند و بسیار دوست داشتم از تجربیات آنان استفاده کنم.
یکی از تکنیک های کابردی که من در درس زبان از آن استفاده میکنم، این است که شاگرد تا حدی بتواند از چشمان من به مسیر پیش روی نگاه کند و با چشمان من ببیند.
چطور؟ مثلا ابتدا مسئله مشخصی را پیش پای شاگرد قرار میدهم، (طوری که شاگرد با توانمندی ابتدایی قدرت حل آن را نداشته باشد) مثل پخش تکه ای از یک فیلم و درخواست از شاگرد برای توضیح مکالمات. معمولا شاگرد آن را بسیار بسیار فراتر از سطح خود میداند و اعلام میکند که اگر ظرف دو سال آتی هم قادر به فهم آن باشد بسیار عالی خواهد بود. بعد به شاگرد توضیح میدهم این اتفاق نه دو سال دیگر که همین جلسه خواهد افتاد. (دقت کنید که تا اینجا هنوز هیچ اتفاق خاصی رخ نداده است) بعد مولفه های مورد نظرم در رشد او را برایش شرح میدهم. گام بعدی آغاز تدریس و رسیدن به هدف است. زمانی که در پایان جلسه به هدف می رسیم او با چشمان خودش همه چیز را میبیند (که معمولا با نوعی لذت برایش همراه است) و حالا میتوان با او صحبت از آینده ی یک ماهه کرد، چون الان قدرت دیدن دارد، بعد از آینده چند ماهه و به همین ترتیب.

پینوشت 1: این سبک به ویژه در کلاس های مکالمه ام بسیار موثر بوده است.

پینوشت 2: از طولانی شدن مطلب عذر خواهی می کنم.
13
فرانک صحراگرد فرانک صحراگرد استاد تایید شده
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
با سلام و وقت بخیر.
به نظر بنده در جلسه اول حتما باید به خواسته و هدف شاگرد توجه شود. البته بارها دیده شده که پس از تعیین سطح و حل کردن تعدادی سوال توسط شاگرد و شناخت نسبی ممکن است شاگرد هدف اشتباهی را انتخاب کرده باشد. به عنوان مثال ممکن است شاگرد درخواست تمرین تست زنی و آمادگی برای آزمون خاصی را داشته باشد در صورتی که نمرات پایینی داشته و مفهوم اصلی درس را نمی داند. در این صورت ضمن اجرای درخواست و شروع از سطوح پایین به باید شاگرد و والدینش در این رابطه به نحو مناسب آگاهی لازم داده شود نه اینکه با همان هدف اشتباه پیش رفت صرف اینکه چون خواسته شاگرد این است.
همچنین اختصاص وقت کمی بیشتر از وقت مقرر دید بسیار مطلوبی در ذهن شاگرد و والدینش ایجاد می کند.
یکی دیگر از مهمترین مسائل در جلسه اول ارائه تکلیف متناسب با وقت دانش آموز است. بسیاری از والدین گلایه می کنند که شاگرد برای یادگیری تنها به کلاس درس بسنده می کند. ارائه تکلیف با حجم مناسب در پایان جلسه اول هم دید مثبتی ایجاد می کند و هم در درازمدت موجب تقویت توانایی شاگرد در حل سوالات می شود.
9
لیلا نصراله زاده لیلا نصراله زاده استاد تایید شده
۱۷ اسفند ۱۳۹۸
با سلام
ابتدا با اولیا دانش اموز در مورد خواسته شون صحبت می کنم و بعد وضعیت دانش اموز رو بررسی و در مورد خواسته و هدف کلاس وضعیت درسی سوال می کنم و چندتا پیشنهاد با توجه به نظر و خواسته خودش مطرح می کنم و انتخاب رو به عهده خودش قرار داده و بعد تصمیم گیری شروع می کنم.
بعد از بررسی دقیقتر دانش اموز ممکن هست در جلسات بعدی روش کار عوض شود و خود او را نیز در جریان قرار داده تا متوجه شود که برای بهبود وضعیت خودش می باشد.
9
مریم آرمان مریم آرمان استاد تایید شده
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
سلام و عرض ادب در ابتدا تلاش میکنم با روحیات دانش اموز اشنا بشم و حدود بیست دقیقه وقت اضافه را که اصلا محاسبه مادی نمیشود، به او اختصاص میدهم تا کاملا با زوایای ذهنی او اشنا شوم بعد از اینکه با روحیات و نحوه مطالعات او برای درسم اشنا شدم ابتدا چند تکنیک صحیح مطالعه درس را به او یاد میدهم و بعد به ارزیابی او میپردازم اگر قوت داشت به او انگیزه بیشتر میدهم ولی اگر نداشت با ارامش و مطمئن کردنش برای اینکه او هم میتواند در این درس عالی باشد او را تشویق میکنم تا با برنامه ریزی دقیقی که هر جلسه در اختیارش قرار میدهم خودش را به سطح عالی برساند‌.
8
رومینا خورشیدی رومینا خورشیدی استاد تایید شده
۱۷ اسفند ۱۳۹۸
مطالعه ی این موارد بسیار خوب بود چون این کار ها رو انجام دادم و مطالعه این موارد باعث شد از این به بعد با رضایت بیشتری جلساتم رو برگزار کنم.
جلسه ی اول من با هر شاگرد متفاوت است
یک نفر فقط در حد رفع اشکال میخواهد، یک نفر آموزش منطبق بر برنامه ی مدرسه و یک نفر آموزش از پایه
قطعا تعیین سطح نیز با توجه به همین موارد انجام می شود
این تعیین سطح، بسیار نتیجه ی خوبی روی شاگرد و اولیا دارد
7
امیر محمودیان امیر محمودیان استاد تایید شده
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
با عرض سلام و تشکر از درسنامه های عالی.
اولین نکته در برگزاری جلسه اول، حضور به موقع در منزل شاگرد است.
در چند دقیقه اول کلاس، در مورد سطح دانش آموز در آن درس به صورت دقیق ( و جزئی تر از تماس تلفنی) با خود دانش آموز صحبت میکنم. در بعضی از کلاس ها نیز این مشورت در ابتدای کلاس با والدین آن ها انجام میشود. سپس توضیحاتی در مورد روند کلاس، طبق سطح دانش آموز بیان میکنم و چشم انداز کلاس تعیین میشود و این زمان جزو زمان کلاس محسوب نمیشود.
معمولا با حل اولین سوال توسط شاگرد و بررسی نحوه حل سوال، سطح پایه ی دانش آموز به طور دقیقتر مشخص میشود.
به نظر بنده آموزش پایه ای در جلسه اول نتیجه خوبی ندارد زیرا شاگرد پیشروی مبحث درس را احساس نمیکند. بنده مبحث درس را شروع میکنم و هرگاه نیاز به مرور مباحث سالهای قبل بود، به عنوان یادآوری آن مباحث را تدریس میکنم.

با آرزوی موفقیت برای همه اساتید
5
×
ثبت نام به عنوان معلم خصوصی