مشاوره تحصیلی
راز قبولی در مدارس نمونه‌ دولتی

راز قبولی در مدارس نمونه‌ دولتی

خانواده‌های زیادی هستند که می‌خواهند فرزندشان در مدارس نمونه دولتی قبول شود. دانش‌آموزان نیز برخی در این مسیر تمام تلاش خود را می‌کنند تا بتوانند به این مدارس راه پیدا کنند. راز قبولی در مدارس نمونه دولتی پیوسته و مستمر درس خواندن است. اگرچه مانند کنکور نیاز به تمام وقت درس خواندن ندارد و اضطراب آن کمتر است. بااین‌حال اگر می‌خواهید در این مدارس قبول شوید، باز هم باید هر روز درس بخوانید و تست کار کنید. این مقاله به شما کمک می‌کند تا روش درست درس خواندن برای قبولی در مدارس نمونه دولتی و روش تدریس خصوصی نمونه دولتی را یاد بگیرید.

قبولی در مدرسه نمونه دولتی
قبولی در مدرسه نمونه دولتی

قبولی در مدرسه نمونه دولتی؛ آرزو یا هدف

مدارس نمونه دولتی در کنار مدارس تیزهوشان پابه‌پای هم در جذب دانش‌آموزان سخت کوش رقابت می‌کنند. دانش‌آموزانی که در طول ترم بیشتر از سایر همکلاسی‌های خود درس می‌خوانند و ضریب هوشی خوبی هم دارند، اغلب دوست دارند در این مدارس درس بخوانند. بااین‌حال قبولی در آزمون نمونه به مراتب راحت‌تر از آزمون تیزهوشان است.

برای ورود به مدارس نمونه دولتی از پایه نهم، باید آزمون دهید. در مقاطع پایین‌تر مانند ششم و هفتم مدارک و شرط معدل کافی است و در پایه متوسطه اول بدون آزمون می‌توانید وارد مدارس نمونه دولتی شوید. بااین‌حال عمده دانش‌آموزان به دنبال راز قبولی در مدارس نمونه دولتی در پایه نهم هستند.

دلیل آن‌ها نیز مزایای این مدرسه از لحاظ کیفیت تدریس و کار کردن با دانش‌آموزان است. در این مدارس دانش‌آموزان نسبت به سایر مدارس، بیشتر درس می‌خوانند و با کادر مجرب و حرفه‌ای حتی برای کنکور آماده می‌شوند. برای دانش‌آموزانی که نمی‌خواهد در مدارس دولتی درس بخوانند و شهریه مدارس غیرانتفاعی نیز برایشان زیاد است، تلاش برای قبولی در نمونه دولتی منطقی است.

قبولی در مدارس نمونه دولتی؛ شرایط و حد نصاب

اگر قصد دارید وارد مدارس نمونه دولتی شوید، باید شرایط قبولی را بدانید. اول از همه باید در آزمون سال نهم شرکت کنید. در این آزمون نیاز به حد نصاب نمره دارید که از ۲۰۰ هزار نمره محاسبه می‌شود. این دویست هزار نمره، دو بخش معدل و نمره آزمون دارد. ۱۰۰ هزار نمره مربوط به معدل می‌شود که برای افراد با معدل ۱۷ به بالا به‌راحتی قابل کسب است. بخش دوم مربوط به آزمون تستی نیاز به درس خواندن زیاد و کار کردن تست دارد.

در پایان هر سال تحصیلی آزمون نمونه دولتی برگزار می‌شود و بسته به رشته با کسب کف نمره قبولی می ‌توانید وارد این مدارس شوید. توجه داشته باشید که برخی شهرها، مخصوصا کلان شهرها بیشتر از یک مدرسه نمونه دارند که سطح آموزش و کیفیت در آن‌ها متفاوت است. به طور مثال برخی از آن‌ها دانش‌آموزان با کف نمره زیر ۱۵۰ هزار را قبول نمی‌کنند و برخی هم قبول می‌کنند.

مسیر رسیدن به مدارس نمونه دولتی

راه برای رسیدن به مدرسه نمونه دولتی کمی ناهموار است. دانش‌آموزانی که وارد مسیر رسیدن به مدارس نمونه دولتی می‌شوند، لازم است تا بخش زیادی از روز خود را صرف درس خواندن کنند. از آن‌جا که آزمون نمونه دولتی در آخر سال تحصیلی نهم برگزار می‌شود، دانش‌آموز باید همزمان با امتحانات مدرسه برای این آزمون هم آماده شود. به‌همین‌دلیل دانش‌آموزان زیادی قید قبولی را می‌زنند. چرا که وقت برای خواندن مباحث جداگانه و تست‌زنی ندارند یا ترجیح می‌دهند به خود استرس اضافی وارد نکنند.

از طرفی همین موضوع می‌تواند یک مزیت هم باشد. چرا که سوالات این آزمون از همان مباحث درسی است و در برخی سطوح بالاتر سوالات تنها نیاز به تحلیل دارد. هرچند که تست‌های تحلیلی نیز با تسلط به تکنیک‌های تست‌زنی قابل حل هستند. به‌علاوه تمام دروس مدرسه در این آزمون هستند و به جز زبان انگلیسی تعداد سوالات آن‌ها برابر است. به‌همین‌دلیل می‌توانید در طول آزمون زمان خود را مدیریت کنید. مثلا سوالات قرآن، فارسی، عربی و مطالعات اجتماعی را زودتر جواب دهید و وقت اضافه را به درس‌های سخت‌تر مانند ریاضی و علوم اختصاص دهید.

نحوه درس خواندن برای قبولی در نمونه
نحوه درس خواندن برای قبولی در نمونه

نحوه درس خواندن برای قبولی در نمونه

درس خواندن برای نمونه دولتی را می‌توان شروع مسیری دانست که به کنکور منتهی می‌شود. وقتی نحوه درس خواندن برای قبولی در نمونه دولتی را یاد بگیرید، برای کنکور هم راحت‌تر درس خواهید خواند. راز قبولی در مدارس نمونه دولتی داشتن یک برنامه درسی درست، منظم و پیوسته است. برنامه‌ای که در آن هم درس خواندن و یادگیری مباحث درسی وجود دارد و هم تست‌زنی و یادگیری تکنیک‌های تست‌زنی. در زیر با روش‌های درس خواندن برای آزمون نمونه آشنا می‌شوید.

  • شناخت منابع: بهترین منابع برای درس خواندن در آزمون نمونه، کتاب‌های درسی هستند. در کنار آن‌ها می‌توانید از کتاب‌های کمک آموزشی و تست‌زنی کمک بگیرید.
  • تکنیک‌های تست‌زنی: لازم است برای قبولی در آزمون مدارس نمونه، تکنیک‌های تست زنی را یاد بگیرید. این کار کمک می‌کند تا بتوانید بدون حل کردن کامل سوالات در زمان کمتری به پاسخ برسید.
  • تست‌های زمان‌دار: تست‌های زمان‌دار به مدیریت زمان و تنظیم سرعت برای پاسخ دادن به سوالات بیشتر در زمان کوتاه‌تر کمک می‎کند.
  • مشاوره تحصیلی: یکی از روش‌های مفید درس خواندن برای آزمون نمونه، کمک گرفتن از یک مشاور یا کوچ تحصیلی است. او به شما کمک می‌کند تا با برنامه‌ریزی صحیح درس بخوانید تا بیشترین امکان قبولی را داشته باشید.
  • شرکت در کلاس‌های خصوصی: کلاس و معلم خصوصی با ارائه تکنیک‌های تست‌زنی و آموزش روش‌های درس خواندن برای آزمون نمونه کمک زیادی به قبولی دانش‌آموز می‌کند.

در نهایت باید توانمندی‌های خود را بشناسید و با‌توجه‌به توانایی‌های خود هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنید. به خودتان سخت نگیرید و از مسیر تحصیل خود لذت ببرید.

جمع بندی

درس خواندن در مدارس نمونه دولتی اگرچه مزایای زیادی دارد، اما بهتر است به یک آرزو برای دانش‌آموزان تبدیل نشود. با دانستن رازهای قبولی در مدارس نمونه دولتی و کمی کوشش و تلاش دانش‌آموزان می‌توانند در بهترین مدارس قبول شوند. خواه این مدارس نمونه دولتی باشند یا نه.

آزمون‌های نمونه دولتی با داشتن ۱۰۰ سوال از تمام مباحث درسی سال نهم، در سال‌های اخیر در سطح متوسط و نسبتا ساده‌ای برگزار شده است. به همین سبب دانش‌آموزان با بلد بودن تکنیک‌های تست‌زنی و تسلط به مباحث درسی که در امتحانات آخر ترم هم آن‌ها را خوانده‌اند، شانس قبولی بیشتری در این مدارس دارند.

سوالات متداول درباره راز قبولی در مدارس نمونه‌ دولتی

  1. چرا باید در مدارس نمونه دولتی قبول شویم؟
    هیچ بایدی در کار نیست. اگرچه مدارس نمونه دولتی از کیفیت آموزش بالاتری برخوردار هستند. معلم‌های آن همگی از استعداد درخشان تشکیل شده اند و شهریه کمتری نسبت به مدارس غیرانتفاعی دارند. بااین‌حال تصمیم نهایی به عهده دانش‌آموز است. اگر دوست ندارید می‌توانید در مدارس خوب و بدون آزمون هم درس بخوانید.
  2. آیا قبولی در مدارس نمونه دولتی فقط با آزمون امکان پذیر است؟
    برای ورودی مدارس نمونه برای سال نهم فقط باید در آزمون قبول شوید. در مقاطع پایین‌تر مانند متوسطه اول این مدارس به هیئت امنایی تغییر نام داده‌اند که در صورت واجد شرایط بودن، بدون آزمون می‌توانید وارد آن شوید.
  3. شرایط قبولی در آزمون نمونه دولتی چیست؟
    قبولی در آزمون نمونه دو بخش دارد. یکی کسب کف نمره مربوط به معدل سال نهم که ۱۰۰ هزار نمره دارد و کسانی که معدل بالای ۱۷ دارند بیش از ۸۵ هزار نمره آن را خواهند گرفت. ۱۰۰ هزار نمره دیگر در آزمون است که کسب کف نمره در آن الزامی است.
  4. چطور می‌توان در آزمون نمونه دولتی قبول شد؟
    با برنامه درس خواندن، یاد گرفتن تکنیک‌های تست زنی و کمک گرفتن از یک معلم خصوصی مجرب. در استادبانک معلم‌هایی را پیدا می‌کنید که از اولین جلسه تا روز امتحان همراه شما هستند و با آموزش صفر تا صد روش‌های قبولی در آزمون نمونه، قبولی شما در این مدارس را تضمین می‌کنند.
برچسب ها:

نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید:

دیدگاهی ثبت نشده است.
×
ثبت نام به عنوان معلم خصوصی