اخبار آموزش و پرورشاخبار معلمان
ادامه تحصیل فرهنگیان-استادبانک

شرایط ادامه تحصیل فرهنگیان + آخرین بخشنامه ادامه تحصیل معلمان

بسیاری از معلمان کشور، پس از گذشت مدتی از دوران فعالیت خود در آموزش و پرورش، به دلایل مختلفی تصمیم می‌گیرند که تحصیلات خود را در مقاطع بالاتر مانند ارشد و دکتری ادامه دهند. افزایش حقوق و امتیاز، ارائۀ خدمات آموزشی با کیفیت‌تر به دانش‌آموزان، ارتقای شغلی، تغییر مقطع از ابتدایی به متوسطه از جملۀ دلایل ادامه تحصیل فرهنگیان هستند.

البته دانشجومعلمان عزیز نیز از این قاعده مستثنی نیستند و بسیاری از آن‌ها، از همان بدو ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم (فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی)، علاقمند به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر هستند.

اما از آن جا که معلمان و دانشجومعلمان، در استخدام رسمی دولت قرار دارند، در مقایسه با سایر افراد، با محدودیت‌ها و قوانینی در حوزه ادامه تحصیل مواجه می‌شوند. در این مقاله از مجله اساتید استادبانک (سامانه جامع آموزش خصوصی کشور)، تصمیم داریم که به بررسی قوانین ادامه تحصیل فرهنگیان و رشته‌های مورد تایید برای ادامه تحصیل معلمان و دانشجومعلمان بپردازیم. لطفا با ما همراه باشید.

ضوابط ادامه تحصیل معلمان و دانشجومعلمان

به طور کلی همۀ کارکنان دولت از جمله معلمان می‌توانند تحصیلات خود را در هر رشته و هر دانشگاهی ادامه دهند، به شرطی که:

  1. قصد اعمال مدرک تحصیلی در حکم خود را نداشته باشند
  2. زمان تحصیل و زمان حضور آن‌ها در سازمان مربوطه، تداخلی با یکدیگر نداشته باشد

بنابراین چالش ادامه تحصیل فرهنگیان، ادامه تحصیل دانشجومعلمان و سایر کارکنان دولت زمانی ایجاد می‌شود که هدف این عزیزان از ادامه تحصیل، اعمال مدرک تحصیلی بالاتر در حکم کارگزینی‌ به منظور افزایش حقوق معلمان و ارتقای شغلی باشد. در چنین شرایطی محدودیت‌هایی برای ادامه تحصیل این افراد در نظر گرفته شده است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

۱. ضوابط ادامه تحصیل کارکنان دولت

قبل از اینکه به بررسی قوانین ادامه تحصیل فرهنگیان بپردازیم، ابتدا باید با ضوابط ادامه تحصیل کارکنان دولت آشنا باشیم. چرا که معلمان نیز جزو کارکنان دولت محسوب می‌شوند و همۀ قوانین مربوط به این بخش، برای معلمان عزیز نیز اعمال می‌شود.

بر اساس آیین نامه اجرایی قانون ممنوعیت ادامه تحصیل کارگزاران کشور در ساعات اداری، ادامه تحصیل کارکنان دولت در ساعات اداری ‌روزهای کاری هفته در داخل و خارج کشور ممنوع می ‌باشد. متن دقیق این قانون به شرح زیر است:

از تاریخ تصویب این قانون اشتغال و ادامه به تحصیل کارگزاران شاغل در جمهوری اسلامی ایران اعم از قوه مجریه، قوه مقننه و قوه ‌قضائیه و نهادهای انقلاب اسلامی و شرکتهای تابعه دولت و کلیه مؤسساتی که به نحوی از بودجه عمومی کشور استفاده می ‌نمایند در ساعات اداری ‌روزهای کاری هفته در داخل و خارج کشور ممنوع می ‌باشد و متخلفین به انفصال موقت از خدمت از یکسال تا سه سال محکوم می ‌شوند.

این موضوع در ماده ۶۱  قانون مدیریت خدمات کشوری نیز به صورت زیر بیان شده است:

 اعزام کارمندان دستگاه‌های اجرائی از زمان تصویب این قانون برای طی دوره‌های آموزشی که منجر به اخذ مدرک دانشگاهی و یا معادل آن می‌گردد در داخل و خارج از کشور با هزینه دستگاه‌های مربوطه و استفاده از مأموریت آموزشی ممنوع می باشد.

بنابراین بر اساس ماده ۲ تا ۴ قانون ممنوعیت ادامه تحصیل کارگزارن کشور در ساعات اداری، ادامه تحصیل کارکنان دولت، تنها در صورت گرفتن مرخصی یا تحصیل در ساعات خارج از ساعات اداری، آن هم در رشته‌های مورد نیاز وزارت متبوع میسر است.

بر اساس همین قانون، اعطای مرخصی یا ماموریت آموزشی، منوط به سپردن وظایف فرد به شخص واجد شرایط دیگری است و تنها در صورتی مجاز است که فرد همزمان به تحصیل، اشتغال اداری نداشته باشد.

همچنین پرداخت هرگونه وجه به عنوان فوق العاده ماموریت، هزینه ایاب و ذهاب، هزینه سفر کارکنان و همچنین استفاده از راننده و وسیله نقلیه دولتی و اختصاصی به منظـور ادامه تحصیل ممنوع است. بدون رعایت این موارد، اعمال مدرک تحصیلی در حکم کارگزینی کارکنان دولت ممنوع است.

۲. ضوابط ادامه تحصیل معلمان

قوانینی که در قسمت قبل ذکر شد، شامل حال معلمان عزیز نیز می‌شود. بنابراین چنان چه معلمان قصد ادامه تحصیل (با هدف اعمال مدرک تحصیلی) را داشته باشند باید زمان تحصیل آن‌ها تداخلی در وظایف آموزشی آن‌ها ایجاد نکند و یا به طور کلی از مرخصی استفاده کنند. ضمن اینکه ادامه تحصیل فرهنگیان باید بر اساس رشته‌های مرتبط و مورد نیاز آموزش و پرورش باشد. در بخش‌های بعدی همین مقاله به لیست رشته‌های مورد تایید برای ادامه تحصیل معلمان نیز اشاره خواهیم کرد.

ضروری است که همۀ معلمان متقاضی ادامه تحصیل، قبل از شرکت در هر آزمون، ابتدا موافقت کتبی اداره محل خدمت خود را با ادامه تحصیل در رشته مورد نظر کسب کنند.

در رابطه با قوانین ادامه تحصیل فرهنگیان، توجه به نکتۀ زیر نیز در بخشنامه شماره ۵۰/۷۱۰ در رابطه با ادامه تحصیل فرهنگیان ضروری است:

اگر فردی هم ‌زمان با انجام وظایف شغلی خود خارج از وقت اداری، بنا به به خواست و تمایل خود در رشته‌های غیرمرتبط و غیر مورد نیاز ادامه تحصیل می‌دهد، در نتیجه ادامه تحصیل ایشان در سهمیه فرهنگیان میسر نیست و مواردی از قبیل موافقت با انتقال موقت، نمون برگ معلم، ارسال ریزنمرات، مأموریت آموزشی، استفاده از سهمیه فرهنگیان، اعمال مدرک تحصیلی، یا هر گونه موافقت‌نامه و غیره موضوعیت نخواهد داشت.

ضمنا در حال حاضر تنها یک مدرک تحصیلی برای فرهنگیان عزیز قابلیت اعمال در حکم کارگزینی و فیش حقوقی فرهنگیان را دارد و مدرک تحصیلی دوم به بعد، تاثیری در ارتقای شغلی و افزایش حقوق معلمان نخواهد داشت. البته بر اساس بخشنامه ۷۱۰/۴۷ – ۹۹۱۰۲۷ وزارت آموزش و پرورش، قانون لغو محدودیت اعمال مدرک تحصیلی دوم در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است و پس از طی فرآیند قانونی ابلاغ خواهد.

۳. ضوابط ادامه تحصیل دانشجو معلمان

بر اساس ماده ۴ قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان اجازه ندارد تا پایان زمان تعهد، ریز نمرات و تاییدیه تحصیلی را در اختیار دانشجومعلمان قرار دهد. متن دقیق این ماده قانونی به شرح زیر است:

 تسلیم گواهی‌نامه یا ریز نمرات و تأییدیه تحصیلی به متعهدین به هر عنوان که متعهد قبل از انجام یا لغو تعهد بتواند از مزایای آن بهره‌مند ‌شود ممنوع است مگر جهت تحصیل در رشته‌های مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش با سپردن تعهد خدمت جدید و یا ضبط در پرونده استخدامی آنان‌ در سازمانها و ادارات وابسته و تابعه وزارت مزبور که آن هم مستقیماً به صورت محرمانه از طریق واحدهای ذیربط صورت خواهد گرفت.

بنابراین از آن جا که همه دانشگاه‌ها، برای ثبت نام دانشجویان جدیدالورود خود، مدارکی مانند ریز نمرات و گواهی فارغ‌التحصیلی را درخواست می‌کنند، می‌توان گفت که امکان ادامه تحصیل (با هدف اعمال مدرک) برای دانشجومعلمان وجود ندارد، مگر با دو شرط زیر:

  1. ادامه تحصیل در رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش
  2. سپردن تعهد خدمت جدید به میزان دو برابر مدت زمان تحصیل، که حداقلِ آن کمتر از پنج سال نخواهد بود

با رعایت این شرایط، چنان چه دانشجو معلمان قصد داشته باشند از دانشگاهی به جز دانشگاه فرهنگیان مدرک ارشد خود را دریافت کنند، می‌توانند بلافاصله بعد از اتمام دوره کارشناسی، اقدام کنند. اما اگر هدف شما به عنوان دانشجومعلم، ادامه تحصیل در دانشگاه فرهنگیان باشد، لازم است ۳ سال سابقه تدریس در مدرسه داشته باشید، پس از آن می‌توانید برای ثبت نام در مقطع ارشد اقدام کنید.

رشته‌های مورد تایید برای ادامه تحصیل فرهنگیان

در صورتی که معلم بخواهد از طریق روش‌های قانونی و بدون هیچ گونه دغدغه‌ای به ادامه تحصیل خود بپردازد، در وهله اول باید در جریان لیست رشته‌های مرتبط و مورد نیاز آموزش و پرورش در منطقه محل خدمت خود قرار بگیرد. سپس بر اساس این لیست اقدام به انتخاب رشته و شرکت در آزمون ورودی دانشگاه کند.

سلیمان‌زاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش درباره ادامه تحصیل معلمان اظهار کرده است که:

طبق قانون هر فردی در راستای وظایف شغلی خود باید ادامه تحصیل دهد؛ به عنوان مثال اگر دبیر شیمی در رشته مشاوره ادامه تحصیل دهد، هنگام اِعمال مدرک تحصیلی دچار مشکل می‌شود. هر فردی در مسیر ارتقای شغلی خود باید حرکت کند یعنی اگر به عنوان معلم شیمی استخدام می‌شود ارتقای شغلی و ادامه تحصیل او باید در این مسیر باشد و اگر بخواهد به مسیر دیگری برود، نیاز و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش به هم می‌خورد.

پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاع از رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش به اداره محل خدمت خود مراجعه کنید. فایل زیر نیز شامل رشته‌های مرتبط جهت ادامه تحصیل است. همچنین فرم‌های درخواست ادامه تحصیل فرهنگیان در این فایل قرار دارد.

افزایش حقوق معلمان و دانشجومعلمان از طریق تدریس خصوصی

همان طور که گفتیم در کنار اهداف مختلفی که معلمان و دانشجومعلمان از ادامه تحصیل دارند، یکی از مهم‌ترین دلایل ادامه تحصیل معلمان و دانشجومعلمان، افزایش حقوق و کسب درآمدهای بالاتر است.

 میانگین دریافتی کل معلمان در حال حاضر حدود ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است که در مقایسه با شرایط اقتصادی کشور رقم بسیار پایینی است. میزان حقوق دانشجو معلمان ۱۴۰۱ مبلغی برابر با ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است که البته بعد از در نظر گرفتن کسورات و بیمه، به رقم ۳ میلیون و پانصد هزار تومان در ماه می‌رسد. این میزان حقوق اگر چه که در دوران دانشجویی بسیار ارزشمند است، اما نمی‌تواند برای دانشجو معلمان فعال، علاقمند به تدریس و مشتاق کسب درآمدهای بالاتر، راضی کننده باشد.

معلمان و دانشجو معلمان عزیز می‌توانند از روش‌هایی مانند تدریس خصوصی برای افزایش حقوق خود استفاده کنند. در صورتی که توانمندی بالا و عملکرد خوبی در تدریس داشته باشید، درآمد شما از تدریس خصوصی می‌تواند به مراتب بیشتر از درآمد ماهانۀ یک معلم رسمی و با سابقۀ آموزش و پرورش باشد. کافیست نگاهی به برخی از نمودارهای درآمد اساتید استادبانک بیندازید.

استادبانک با هدف معرفی معلمان توانمند و فراهم کردن فرصتی برای کسب درآمد این عزیزان از تدریس خصوصی، اقدام به استخدام معلم خصوصی در تمامی دروس، به صورت حضوری و آنلاین کرده است. پیشنهاد می‌کنیم به منظور اطلاع از شرایط همکاری با استادبانک، مقالۀ زیر را مطالعه کنید.

استخدام معلم خصوصی برای تدریس خصوصی در استادبانک  

در مقاله انواع مشاغل دانشجویی، به ۶ مورد از مزایای تدریس خصوصی به عنوان یک کار دانشجویی اشاره کردیم. اما همکاری با استادبانک مزایای دیگری نیز برای علاقمندان به تدریس خصوصی دارد که ممکن است در بسیاری از پلتفرم‌ها وجود نداشته باشد. از جملۀ این مزایا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. حفظ محرمانگی اطلاعات استاد
  2. ثبت نام کاملا رایگان
  3. ارائۀ پلتفرم‌های رایگان برای تدریس آنلاین
  4. برگزاری دورۀ اخلاق حرفه‌ای برای اساتید و ارائۀ گواهینامه
  5. ارائۀ سیستم شایسته سالار برای معلم‌ها
  6. منصفانه بودن سهم استادبانک
  7. ارجاع تعداد زیاد کلاس‌ به معلم و امکان کسب درآمدهای بالا
  8. امکان ثبت نظرات دانش‌آموزان در پروفایل استاد
  9. بررسی قابل اعتماد بودن شاگرد برای کلاس‌های حضوری

تسویه حساب منظم، پشتیبانی کامل از استاد از طریق تیکت، ایمیل و مرکز تماس، ارائۀ پیشخوان کاملاً هوشمند که تمامی اطلاعات کلاس‌ها و شاگردهای استاد در آن ثبت می‌شود، از دیگر مزایای همکاری با استادبانک است.

با توجه به همۀ این توضیحات، به طور کلی می‌توان تدریس خصوصی را -البته به شرط جدیت، علاقه و استمرار خود فرد-، به عنوان یکی از بهترین و پردرآمدترین مشاغل دانشجویی معرفی کرد.

بنابراین اگر به عنوان دانشجو معلم، دغدغۀ کسب درآمد بیشتر را دارید، پیشنهاد می‌کنیم فرصت ثبت نام به عنوان معلم خصوصی در استادبانک را از دست ندهید. کافیست روی بنر زیر و یا دکمۀ سبزرنگ ثبت نام به عنوان معلم خصوصی کلیک کنید و فرآیند ثبت نام خود را تکمیل نمایید.

استادبانک، سامانه‌ای برای آموزش و کسب درآمد معلمان و دانشجومعلمان 

در این مقاله از سایت معلمان استادبانک به بررسی موضوع ادامه تحصیل فرهنگیان، شرایط لازم برای ادامه تحصیل این عزیزان و رشته‌های مورد تایید، پرداختیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خبرهای مختلف مربوط به معلمان مانند اخبار رتبه بندی، فیش حقوقی، دوره ضمن خدمت و غیره، کافیست به بخش اخبار معلمان در مجله اساتید استادبانک مراجعه کنید.

استادبانک همواره در تلاش است تا اطلاعات مورد نیاز معلمان و اساتید را در زمینه‌های مختلف، در اختیار این عزیزان قرار دهد. در کنار این موضوع، یکی دیگر از دغدغه‌های اصلی استادبانک، فراهم کردن فرصتی برای کسب درآمد معلمان، دانشجو معلمان و سایر علاقمندان به تدریس خصوصی است.

همچنین تیم فعال استادبانک، با ارائۀ محتواهای علمی و دوره‌های اخلاق حرفه‌ای تدریس خصوصی، در حوزۀ تربیت معلم خصوصی و آماده‌سازی آن‌ها برای برگزاری هر چه بهتر کلاس‌های خصوصی، نقشی اثرگذار در رفع نیازهای معلمان خصوصی داشته است.

در صورتی که شما نیز علاقمند به تدریس خصوصی و همکاری با سایت استادبانک به عنوان معلم خصوصی هستید، می‌توانید از طریق لینک عضویت اساتید مراحل ثبت نام خود را طی کنید.

ضمنا اگر در مورد ثبت‌نام و نحوۀ همکاری با استادبانک و سایر خدمات آموزشی این سامانه، نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید، می‌توانید با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۵۳۴۳ تماس بگیرید.

لطفا دیدگاه‌ها و سوالات خود را در رابطه با مقاله ادامه تحصیل فرهنگیان، در انتهای همین صفحه با ما در میان بگذارید.
فرهنگیان در چه رشته‌هایی مجاز به ادامه تحصیل هستند؟

بر اساس طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان، اگر فردی بخواهد در دوره یا درس خاصی تدریس کند باید مدارک تحصیلی مرتبط و شرایط لازم آن را داشته باشد. در این مقاله از سایت معلمان استادبانک، فایل pdf طرح طبقه بندی مشاغل معلمان به همراه فرم شماره ۱ و ۲ ارائه شده است.

شرایط و ضوابط ادامه تحصیل فرهنگیان چیست؟

فرهنگیان تنها می‌توانند در رشته‌هایی ادامه تحصیل دهند که مرتبط و مورد نیاز آموزش و پرورش باشد. ضمن اینکه ادامه تحصیل آن‌ها نباید تداخلی در وظایف آموزشی آن ها ایجاد کند. در این مقاله از مجله اساتید استادبانک به بررسی این شرایط پرداخته‌ایم.

آیا ادامه تحصیل فرهنگیان در رشته پزشکی امکان پذیر است؟

به صورت قانونی چنان چه معلم قصد ادامه تحصیل داشته باشد باید در یک رشته مرتبط آن هم خارج از ساعات اداری یا از طریق مرخصی اقدام کند. سایر روش‌هایی که افراد مختلف برای ادامه تحصیل خود استفاده می‌کنند غیرقانونی هستند.

نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید:

  • علیرضا
    ۲۸ تیر ۱۴۰۲

    سلام من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم خواستم بدونم میتونم وقتی درسم تموم برم دانشگاه ازاد برای گرفتن لیسانس یه رشته ی دیگه اقدام کنم و اینکه کارت معافیت پزشکی دارم .ایا این امکان وجود داره که با داشتن کارت معافیت برم یه رشته دیگه تو دانشگاه ازاد بخونم ؟

    0 پاسخ
  • شقایق
    ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

    من دانشجوی آموزش ابتدایی فرهنگیان هستم و می خواستم بدونم تو چه رشته هایی می تونم ادامه تحصیل بدم؟

    3 پاسخ
  • Mohsen
    ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

    سلام
    خسته نباشید
    میخواستم بدونم من کارشناسی نرم افزار دارم میتونم الان فرهنگیان ادامه بدم … لطفا شرایط رو اعلام کنید ممنون

    3 پاسخ
  • رونا
    ۲۶ اسفند ۱۴۰۱

    واقعا میشه هم معلم بود هم پزشکی خوند؟من دانشجوی ابتدایی فرهنگیان میخونم ، میخوام زبان انگلیسی هم بخونم مدرکش رو بگیرم اما خب شنبه تا چهارشنبه در مدرسه خواهم بود چطور معلم زبان بشم🤨😅،نمیشه که ولی میشه حداقل تو مراکز آموزشی زبان تدریس کرد باز اینم مشکله چون غیر مرتبط با حوزه من هست و اعمال مدرک نمیشه واسم 😑😑

    3 پاسخ
  • علی
    ۲۹ دی ۱۴۰۱

    سلام
    خسته نباشید
    میخواستم ببینم بعد از فارغ التحصیلی در دانشگاه فرهنگیان، می توان در دانشگاه یا رشته ی روزانه دیگر تحصیل کرد؟

    2 پاسخ
  • علی
    ۲۹ دی ۱۴۰۱

    سلام
    خسته نباشید
    آیا پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه فرهنگیان،می توان در دانشگاهی دیگر یا در رشته ای روزانه شرکت کرد؟
    ممنون میشم جواب بدین

    0 پاسخ
  • سید علی میراسماعیلی
    ۱۵ آذر ۱۴۰۱

    سلام خسته نباشید
    من دانشجو فرهنگیان رشته علوم اجتماعی هستم و میخوام ارشد رشته اقتصاد بگیرم در شهر خودم میخواستم بدونم که به من گواهی لیسانس میدهند که در ارشد شرکت کنم؟

    0 پاسخ
  • سلوا
    ۱۷ مهر ۱۴۰۱

    من دانشجوی رشته اموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان هستم. میخواستم بعد از اتمام تحصیل در کنکور شرکت کنم و قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی دارم ولی نمیخوام از معلمی انصراف بدم. میخواستم بدونم چطور میتونم با رعایت چه شرایط و ضوابطی بدون انصراف از معلمی یا بدون پرداخت غرامت از اداره اجازه تحصیل در رشته پزشکی بگیرم ؟ و اینکه ایا میتونم ۲ سال اول مرخصی بدون حقوق برای خواندن علوم پایه بگیرم و بعدا همراه با ادامه تحصیلاتم، تعهد خدمت معلیم رو هم انجام بدم ؟

    3 پاسخ
    • Meshkat
      ۸ آبان ۱۴۰۱

      منم همین سوال رو دارم🥲واقعا گیج و سردرگمم

      1 پاسخ
    • زینب
      ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

      شما یا نمیدونید پزشکی یعنی چی یا نمیدونید معلمی یعنی چی فکر میکنید پزشکی هم مثل ازاد و پیام نور خوندنه که شب امتحان جزوه ۴۰ صفحه ای بخونی و بیست بگیری 😂 اولا وقتی مدرسه میرید چجوری میخواید سر کلاس حاضر باشید دوما حداقل باید ۵_۶ ساعت روزانه درس بخونید تا بتونید پاس کنید. سوما بخاطر مورد اول محاله که پزشکی بخونید تنها راهش اینه که درس بخونید در بیاید و از معلمی انصراف بدید و جریمه پرداخت کنید وسلام

      0 پاسخ
  • محمد
    ۱۳ مهر ۱۴۰۱

    باسلام
    بنده استخدام ماده ۲۸ به صورت پیمانی می باشم وبا مدرک فوق لیسانس وارد نظام آموزشی شدم.امسال استخدام شدم و در صورت قبولی در آزمون دکتری امکان موافقت و انتقال موقت به شهر قبولی دانشگاه امکان پذیر است ؟

    4 پاسخ
    • کبری
      ۲۱ شهریور ۱۴۰۲

      شما جوابتون رو پیدا کردین؟ منم همین سوال رو دارم

      0 پاسخ
  • محسن
    ۱۱ مهر ۱۴۰۱

    من فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه شهید رجایی هستم و در امسال مشغول به تدریس در هنرستان هستم. ولی میخوام در کنکور ارشد ۱۴۰۲ برای رشته مدیریت رسانه شرکت کنم،( قصد اعمال مدرک در حکم رو ندارم). خواستم برچسم امکان ادامه تحصیل به صورت گفته شده برای من هست؟

    5 پاسخ
    • آکادمی اساتید استادبانک
      ۱۲ مهر ۱۴۰۱

      بله در صورتی که قصد اعمال مدرک نداشته باشید و زمان تحصیلتون هم با زمان تدریس تداخل نداشته باشه ادامه تحصیلتون مشکلی نداره. البته با توجه به اینکه برای ادامه تحصیل به ریزنمرات و مدرک کارشناسی نیاز دارید و ممکنه قوانین تغییر کنه، بهتره که از اداره آموزش و پرورش محل خدمتتون هم پیگیری های لازم رو انجام بدین

      1 پاسخ
      • محسن
        ۱۷ مهر ۱۴۰۱

        تشکر فراوان

        0 پاسخ
      • مهدی مرادی
        ۲ آبان ۱۴۰۱

        سلام وقت بخیر
        بنده قصد ندارم مدرک ارشدم رو در حکمم اعمال کنم
        باز با این حال باید تعهد خدمت ۵ ساله بدم؟

        0 پاسخ
        • مریم
          ۳۰ دی ۱۴۰۱

          ببخشید جواب این سوال رو گرفتید؟ چون سوال منم هست

          0 پاسخ
×
ثبت نام به عنوان معلم خصوصی